Reklama

Reklama

Zabijáci lesbických upírek

  • Velká Británie Lesbian Vampire Killers (více)
Trailer 1

Jimmyho pustila k vodě další holka. Přemluví proto kamaráda Fletche, aby s ním vyrazil na venkov zapomenout. Na radu vesničanů najdou nocleh v opuštěné chatě, kde shodou okolností pobývá i parta místních děvčat. Jimmymu a Fletcherovi ale přestane být do smíchu, když se z děvčat z ničeho nic vyklubou krvelačné lesbické upírky... Nemyslí na nic ... jen na krev. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (238)

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Asi jsem už na takové typy filmů starý a film Lesbian Vampire Killers mě v tom akorát tak utvrdil. To co mělo být rádoby vtipné, bylo spíše trapné a v zástupu těch kravin jsem se pousmál snad jednou a to už si ani nepamatuju o jakou situaci vlastně šlo. Dokonce ani hlavní ustřední dvojice herců na mě působila spíše nesympaticky a všechny ty obnažené neherečky s ostrými kusadly v hubě to rozhodně nezachrání. Scénář je jednoduchý, bez nějakých zvratů a spíše čerpá z dementních hlášek a scén, které se střídají jak na běžicím dělnickém pásu. Nevím kolik z vás rozesměje představa meče s rukojetí kokota, nebo spermie místo krve výtekajicí ze zabitých upírek, mě teda rozhodně né. Jednu hvězdu dám leda tak za efekty a interiéry, které aspoň vypadaly k světu, jinak se jedná o totální kravinu a vícekrát si ji rozhodně pouštět nehodlám. Jednoznačně ztráta času a peněz jakbysmet. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě už název vypovídá o mnohém. A já od toho vlastně nic nečekal o to víc jsem byl příjemně překvapen, neboť jsem se smál od začátku do konce. Nepopírám, že tvůrci mohli jít do mnohem větších absurdit, ale to nevadí. Blbost, která pobaví. Jsou tam sice takové divné paradoxy jako třeba, holky jedou 2 míle do chaty , ale než tam dojedou je rázem tma a ještě je doženou kluci co vyrazili asi půl hodiny po nich pěšky. A nebo v chatě není záchod jen venku kadibudka , ale přitom je tam velmi pěkná koupelna. ()

Reklama

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, že se tu asi s leckým shodnu, ale jako zavilý fanoušek dvoje Pegg-Frost musím povznést námitku vůči některým vysokým hodnocením - snaha přiživit se na britské parťačkokomické akčnosti, která už stačila obsáhnout detektivy-parťáky a zombie apokalypsu je patrná už jen z "kchůl" kombinace lesbiček a upírů. Stylizace a efekty ještě ujdou, snaha kdeco zachránit post-processingem už začíná značit, že někde je něco špatně, někde něco schází. Je to přesně jak zmínil Červeňák, chybí tu přesně ten humor výše zmíněné dvojice, jejich souhra, jejich vypointovanost scén. Ano, nějaké perly se tu také najdou, ale ke konci filmu už se zdá být 83 minut skutečně vražedných. Komiksové ladění zabralo, hezké holky nejspíš také, absence záplavy humoru a pořádné akce (krom pár interiérů a lesa, který vypadá pořád stejně, se prakticky nehneme) ovšem ne. I pokus se ovšem musí docenit, já si ho cením na silné 2 hvězdy, coby béčkový hit z půjčovny to asi bude dobré. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Zabijáci lesbických upírek“ jsou filmem, který v sobě měl potenciál, ale nedokázal ho ani trochu využít, a tak se spokojil s tím, že se pokusil být vtipný, pokusil se být akční, pokusil se být trochu perverzní. Jenže všechno je jen trochu a nic z toho není dotaženo tak, aby se skutečně dalo hovořit o smysluplném filmu, který dá něco navíc. Tady není ani navíc ten humor. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Film tohoto názvu mohl být buďto prvotřídní grindhousovou zábavou, nebo inteligentní parodií plnou suchého britského humoru, ale ono ne... Lesbian Vampire Killers mnohem spíš připomíná hloupé teenagerské komedie, kde jednou z nejvtipnějších věcí je meč, jehož rukojeť má značně falické rysy. A takovému filmu vyšší hodnocení nedám už z principu, nehledě na to, že víc než dvě hvězdy by si LVK stejně nezasloužili. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (8)

  • Když holky vyjdou z hospody a nastupujou do dodávky, hraje píseň „Woman“ od Wolfmother. Během taneční scény z chaty hraje píseň „Saturday Night“ od Whigfield. (Duoscop)
  • Když Jimm (Mathew Horne) v hospodě zabodne šipku do mapy, tak je přečten název vesnice. Mapa byla ale dost daleko na to, aby se dal název přečíst. (Duoscop)
  • Ve 43. minutě Vikář (Paul McGann) otočí stránku v knize na další, ale v dalším záběru z odstupu otáčí tutéž stránkou jako předtím. (Petsuchos)

Reklama

Reklama