Reklama

Reklama

Zabijáci lesbických upírek

  • Velká Británie Lesbian Vampire Killers (více)
Trailer 1

Jimmyho pustila k vodě další holka. Přemluví proto kamaráda Fletche, aby s ním vyrazil na venkov zapomenout. Na radu vesničanů najdou nocleh v opuštěné chatě, kde shodou okolností pobývá i parta místních děvčat. Jimmymu a Fletcherovi ale přestane být do smíchu, když se z děvčat z ničeho nic vyklubou krvelačné lesbické upírky... Nemyslí na nic ... jen na krev. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (238)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

K tomuhle filmu mě opět dokopal Horor film. Popravdě bych si ho sám určitě nepustil. K mému překvapení to ale nebyla taková kravina jakou jsem podle názvu filmu očekával. Snímek sám sebe nebere vážně a tak je k tomu potřeba i přistupovat. Sice to není žádná extra prdel, ale k tomu abych se nenudil to stačilo. Jak už bylo řečeno ve filmu : Celý je to o meči s kokotem. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Je to průměr jako prase (to myslím dobře:), ale od britské komedie jsem čekal něco více černohumorného. Toho se nám ovšem dostává jen poskrovnu. Kdyby režisér Philip Claydon trochu povolil uzdu a zvýšil rating (rozuměj: přidal trochu erotiky), čímž by aspoň trochu více naplnil obsah názvu (rozuměj slovo 'lesbian'), určitě by se tato 'hororová komedie' v mém žebříčku dostala na vysněné 3*. :P ()

Reklama

PetrPan2 

všechny recenze uživatele

Nejgeniálnější film všech dob, jehož kulturní přesah nezná hranice. Toto umělecké dílo svou filozofickou hloubkou a všeobjímající moudrostí zastíní i vznik samotné knihy knih tj. Bible... no dobře kecám, ten film je blbost :o) Další z komedií pro puberťáky o dvou loserech co se snaží sbalit nějakou babu (jenom se do toho navíc přímíchaj ty lesbický upírky). Na druhou stranu sem se celkem zasmál a na polonahé, hezké holky se vždycky dobře kouká. ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Nejodvážnější je na celém filmu skutečně jeho název. Spojení komedie o zásunu a upířiny nevyšlo zejména kvůli patrnému nedostatku režisérova talentu. Zlomyslně mne pobavila urputnost, s jakou se snažil takřka v každém záběru alespoň něco zachránit postprodukcí. Marně, akorát tím vystavuje ještě víc na odiv, jak chudý byl rozpočet. Vtipy jsou pitomé, atmosféra žádná, herci prkenní, jen ty herečky pěkné a kamerou lascivně očumované, čehož bohužel není využito dost důmyslně, aby film dokázal rozpoutat nějakou vážně míněnou diskuzi. 35% Zajímavé komentáře: Cervenak, 2-Xtreme, FlyBoy, GodComplex ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Totální hovadina, která je tak půl na půl zábavná a trapná - jednoduchý, předvídatelný a hodně děravý příběh, některé hlášky a scénky povedené, jiné zase vůbec, bílá mrdka, která stříkala z mrtvých upírek byla děsně trapná, holky byly sice hezký, ale pod slovem Lesbian bych si představoval trochu žhavější scény :-) ()

Galerie (21)

Zajímavosti (8)

  • Když poprvé napsali v roce 2003 scénář, plánovali film tehdejší producenti MTV Paul Hupfield a Stewart Williams vydat rovnou na DVD. Režírovat měl Hupfield a postavu Fletche si měl zahrát Williams. (HellFire)
  • Jméno upíří královny Carmilla odkazuje na stejnojmenný upírský román Josepha Sheridana Le Fanu z roku 1872. (m.xFuck)

Reklama

Reklama