Reklama

Reklama

Zabijáci lesbických upírek

  • Velká Británie Lesbian Vampire Killers (více)
Trailer 2

Jimmyho pustila k vodě další holka. Přemluví proto kamaráda Fletche, aby s ním vyrazil na venkov zapomenout. Na radu vesničanů najdou nocleh v opuštěné chatě, kde shodou okolností pobývá i parta místních děvčat. Jimmymu a Fletcherovi ale přestane být do smíchu, když se z děvčat z ničeho nic vyklubou krvelačné lesbické upírky... Nemyslí na nic ... jen na krev. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (238)

obitus 

všechny recenze uživatele

Opravdu jsem se snažil být téhle komedii otevřený a užít si ji, ale kde nic není, ani smrt... Příběh je jednodušší než ovládání automatu na kondomy, ne, že by to příliš vadilo, ale humor vystrkuje růžky jen v několika málo momentech a v porovnání například s filmy dua Pegg/Wright je nepovedený až to bolí. I když několik momentů tam bylo a výprava taky nebyla nejhorší. V mých očích ovšem promarněná šance. Takový název by si zasloužil mnohem lepší film. ()

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Asi jsem už na takové typy filmů starý a film Lesbian Vampire Killers mě v tom akorát tak utvrdil. To co mělo být rádoby vtipné, bylo spíše trapné a v zástupu těch kravin jsem se pousmál snad jednou a to už si ani nepamatuju o jakou situaci vlastně šlo. Dokonce ani hlavní ustřední dvojice herců na mě působila spíše nesympaticky a všechny ty obnažené neherečky s ostrými kusadly v hubě to rozhodně nezachrání. Scénář je jednoduchý, bez nějakých zvratů a spíše čerpá z dementních hlášek a scén, které se střídají jak na běžicím dělnickém pásu. Nevím kolik z vás rozesměje představa meče s rukojetí kokota, nebo spermie místo krve výtekajicí ze zabitých upírek, mě teda rozhodně né. Jednu hvězdu dám leda tak za efekty a interiéry, které aspoň vypadaly k světu, jinak se jedná o totální kravinu a vícekrát si ji rozhodně pouštět nehodlám. Jednoznačně ztráta času a peněz jakbysmet. ()

Reklama

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Lesbian Vampire Killers zni sice naprosto dokonale, navic nazev vyjimecne neprehani - lesbickych upirek je tam skutecne pozehnane a vetsinou jsou i dostatecne sexy (to byl nakonec jednoznacne nejlepsi element celeho filmu). Z produkcni stranky, zejmena vizualne to take nevypada vubec spatne, tak proc z toho s podobnym potencialem museli nakonec udelat takhle stupidni slataninu? Nejvetsi kamen urazu prichazi s 2 tragickymi hlavnimi hrdiny, kteri se snazi produkovat jakysi laciny humor, nebo lepe receno - Britsky humor !!! Ten se da v podstate rozdelit na 2 druhy - kvalitni (IT Crowd, Red Dwarf...) a naprosto totalne dementni (komedie se Simonem Peggem). Tohle se bohuzel radi do te druhe kategorie, vtipne situace v nedohlednu, jen se nestacite divit te ultimatni retardaci. Nejakou chytrou hlavicku take napadla genialni idea, ze ve filmu o upirech nepadne ani kapka krve, takze tam misto stylovych krvavych lazni z upiru strikaji explodujici hektolitry bileho jogurtu. 4/10 ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

A jo, párkrát jsem se zasmál, ale celkově to bylo v mnoha ohledech hodně suchý a připadlo mi to jako takřka mizivě využitý potenciál, který dané téma skýtá. Prostě blbůstka pro hodně malé děti, což si myslím, že záměr zcela nebyl. Kdyby hlavními hrdiny byli Zrzavý chlup a Tragéd a celé se to alespoň trochu neslo v duchu Kevin & Perry Go Large, byla by to stejná pecka, přesně na tohle to ten potenciál mělo. Takhle tam je jenom tragédova atrapa, která to ale všechno sama neutáhne. Naprosto viditelný případ, kdy snaha natočit film přístupný pro co nejširší publikum filmu výrazně uškodila. Je to fakt sterilní čajíček, který ani drsnější mluva, ani čuráčí meč síly moc nepřidá. Neočekával jsem nic světoborného, ale ani to co jsem nakonec dostal. Koukal jsem na to kolem desáté dopoledne a to je přesně doba, ve kterou by to bez problémů mohli vysílat v televizi. A to je pro film, který se jmenuje tak jak se jmenuje (a přesně jak píše Obitus, podobný název si zasluhuje mnohem lepší film) a tváří se že chce být něčím, čím ve skutečnosti není, docela přitěžující okolnost. I z těch holek mohli vyždímat alespoň trochu více. 1,5* ()

Kordus 

všechny recenze uživatele

Pokud se rozhodnete natocit film s tak lakavym nazvem a za celou jeho stopaz ukazete prsa tak na tri vteriny, jedna se o hrube nepochopeni zanru a nezaslouzite si zadne slitovani. A pokud selhava i vase schopnost napsat vtipne hlasky a situace, radeji ani nezacinejte tocit... Jedna hvezdicka za tech par povedenych vtipu (Takze to znamena, ze uz nejsou upiri? ... Ale jsou stale lesbicky.) a druha za genialni prekladatelske duo titulkaru! Quentine a JediAdame, dekujeme. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (8)

  • Ve 43. minutě Vikář (Paul McGann) otočí stránku v knize na další, ale v dalším záběru z odstupu otáčí tutéž stránkou jako předtím. (Petsuchos)
  • Silvia Colloca, ztvárňující v tomto filmu postavu upírské královny Carmilly, si upírku zahrála již dříve. Konkrétně ve filmu Van Helsing (2004), kde hrála roli Verony, jedné z Draculových nevěst. (tb_23)

Reklama

Reklama