Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Členové jednotky G-Force Darwin, Blaster a Juarez pracují jako agenti FBI na speciálním, tajném oddělení. Při riskantní operaci proniknou do domu bývalého obchodníka se zbraněmi a v jeho počítači objeví plán na zničení celého světa. Nepodaří se jim však získat potřebné důkazy a jejich oddělení je oficiálně rozpuštěno. Všichni tři se však rozhodnou, že ve své misi budou pokračovat a pokusí se zabránit zkáze lidstva. Úkol o to obtížnější, protože agenti jsou morčata. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (310)

BoncheR 

všechny recenze uživatele

Jedná sa tu o celkom zaujímavý film, pre sledovateľov do 12 rokov. Po dizajnérskej stránke je to vskutku slušný film, no inak nie. Príbeh je celkom umelý a až príliš sladučký na to, aby to bol film...pre starších divákov. Skôr mi to príde ako film z ktorého padne sánka cieľovej skupine sledovateľov , ktorej bol tento film určený...ale inak...:) skončilo to skôr ako som sa začal nudiť..to je pri tomto filme to zásadné PLUS. ()

predators 

všechny recenze uživatele

No, nic zázračného pod sluncem, ale jednou se na to podívat dalo. Morčata a jejich animace je slušná, nějaká ta akce se taky najde, ale co této "reklamě na grafické karty" chybí, je humor a zase jenom humor. Nemá to být náhodou vtipné, když se jedná o film pro piškoty? Ti si užijí pouze těch pár honiček... Zajímavosti: Proč G-Force? Rozhodovalo se mezi G-Force a AMD ATI. A prvně jmenovaný poskytl morčatům grafické karty zdarma... :-) 45% ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Když se v celém filmu stará o humor pouze křeček který se bojí toho že má příbuzné s fretkou je asi něco špatně. K soundtracku songy jsou absolutně zbytečné a nepasují tam což by tak nevadilo ale když už tam jsou proč tam jsou několik sekund asi režisér neměl peníze na to je tam pustit celé ubohost. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Je pravdou, že som nevedel, že "morské prasiatka či škrečkovia či..." majú zhodnú DNA s človekom až na 98,7%, ale to je asi tak všetko zaujímavé čo tu padlo... inak pár hlášok, max. vykradačka rôznych hitov a u mňa osobne dosť trapné pocity vyvolané na úkor snímku... tak dík no. 3/10 nepobavil som sa... ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Já mám prostě pro mluvící zvířata slabost, i když se jedná o animovaná ve skutečném světě. Děj by sice mohl být lepší, ale vtipy jsou zde opravdu povedené. Morčata, křeček (fredka), myšky a krtek předvádí skvělý výkon a koho nedokáží pobavit, toho lituju. A co teprve super cool moucha... Jasně že je to hlavně pro děti, ale i normální dospělý člověk by si měl tento film i navzdory trapnému příběhu a konci užít. V těchto filmech oceňuji i český dabing, když se hlášky podaří, tak to stojí za to. --- Harley: "Áá miluju vůni napalmu po ránu. Jeho si nevšímejte, je to napůl fredka." Bucky: "Nemám z fredky ani chlup, Harley. Nemáš pro to jedinej důkaz!" Harley: "Tak proč jsi zlevněnej?" Bucky: "Jsem v akci. Každej se jednou dostane do akce." 60% ()

Galerie (81)

Zajímavosti (10)

  • Krtko spomínal, že ak do Googlu zadáme slovo krt alebo krtko (v angličtine: talpa a mole), nájde nám 3 milióny stránok. V skutočnosti nám však nájde vyše 7 miliónov odkazov o krtkoch a krtoch.... (BoncheR)
  • Jedná se o poslední film Justina Mentella, který roku 2010 zemřel během autonehody. (R´Hell)
  • Hot Yetman chtěl původně natočit film, který by posouval hranice vizuálních efektů, pak ale jeho pětiletý syn přinesl domů ze školy morče a začal vyprávět o tom, jak by morčata vypadala jako vojáci, kdyby nosila uniformy a malé přilby. Odtud již nebylo daleko k hlodavčím tajným agentům. (Olík)

Související novinky

Cage ryje na zahradě

Cage ryje na zahradě

25.11.2007

A proč ne? Plížení podzemními chodbami má přece natrénováno z Lovců pokladů a určitě se mu nevyhne ani v blížícím se pokračování. Jenomže ve akční komedii G-Force, která Nica opět dá dohromady s jeho… (více)

Reklama

Reklama