Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Členové jednotky G-Force Darwin, Blaster a Juarez pracují jako agenti FBI na speciálním, tajném oddělení. Při riskantní operaci proniknou do domu bývalého obchodníka se zbraněmi a v jeho počítači objeví plán na zničení celého světa. Nepodaří se jim však získat potřebné důkazy a jejich oddělení je oficiálně rozpuštěno. Všichni tři se však rozhodnou, že ve své misi budou pokračovat a pokusí se zabránit zkáze lidstva. Úkol o to obtížnější, protože agenti jsou morčata. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (310)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Já jsem se bavila více než dobře. Nápad vytvořit z morčat špičkové agenty se mi hodně líbil. Morčata jsou legrační sami o sobě, natož pak v rolích pro ně neobvyklých. Nejsou to jen zvířátka na hraní. Agenty doplňují i jiná zvířata. Mimo jiné, se tu objeví krtek, který je velkým odborníkem na počítačové systémy. Jako skrytou kameru je nejlepší použít mouchu. Ta bzučilka se totiž dostane naprosto všude, i když se občas promění ve stíhačku. Ještě tu máme jednoho hrdinu z říše zvířat, je to šváb Hary, který měl na sobě namontovanou pidi vysílačku s kamerou. Ten dokázal zformovat armádu svých příbuzných. Ještě jsem neslyšela o nikom, kdo by chtěl ovládnout svět pomocí satelitně propojených kuchyňských spotřebičů. Na štěstí se to mu podařilo zabránit. Jedno z bojových morčat si neodpustilo vtípek na účet jedné hotelové dědičky. Juarezová: "Pane Bože, vypadám jako čivava Paris Hilton" ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Na to, že jsem čekal vlastně verzi akčních Chipmunků jsem se bavil docela dobře. Scénář je sice dost jednoduchej a místy přeplácanej, ale to u dětské podívané tolik nevadí. Tady se hlavně pořád něco děje, je to akčnější než polovina akčních filmů loňského roku a parádně to uteče. Člověk tak snadno zapomene i na ty infantilní vtípky s prděním a podobnejma pitomostma. Ke konci je to už sice docela moc překombinovaný a je vidět, že Bruckheimer si chtěl natočit vlastní Transformery. I tak je to ale slušná zábava pro děti, u které pro jednou diváci starší 12 let neusnou. ()

Reklama

somnar 

všechny recenze uživatele

Docela jsem se nudil, přesto musím uznat, že hlodavci z G-Force mají něco do sebe. Jejich mise sice svou nesmyslností a infantilností konkurenci nenachází, z uhozeného konceptu (akce s morčaty?) ale Hoyt Yeatman přece jenom vymáčkl trochu adrenalinu (akce s morčaty!) a na scénu přivedl i první facebookující zvíře v historii s neodolatelným hlasem božské Penélope. A to se počítá. 50% ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Já mám prostě pro mluvící zvířata slabost, i když se jedná o animovaná ve skutečném světě. Děj by sice mohl být lepší, ale vtipy jsou zde opravdu povedené. Morčata, křeček (fredka), myšky a krtek předvádí skvělý výkon a koho nedokáží pobavit, toho lituju. A co teprve super cool moucha... Jasně že je to hlavně pro děti, ale i normální dospělý člověk by si měl tento film i navzdory trapnému příběhu a konci užít. V těchto filmech oceňuji i český dabing, když se hlášky podaří, tak to stojí za to. --- Harley: "Áá miluju vůni napalmu po ránu. Jeho si nevšímejte, je to napůl fredka." Bucky: "Nemám z fredky ani chlup, Harley. Nemáš pro to jedinej důkaz!" Harley: "Tak proč jsi zlevněnej?" Bucky: "Jsem v akci. Každej se jednou dostane do akce." 60% ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Použití morčat v animáku je novinkou. Zach Galifianakis v roli "bůhví koho" je taky novinkou. Ani jedna novinka není obzvlášť příjemná. Nechápu, proč v každém americkém bijáku (jak animovaném, tak hraném) hraje prim ovládnutí světa a všudypřítomná FBI, CIA či NID. A jak to má ve správné pohádce dopadnout, svět je zachráněn, chyby jsou prominuty. 40% ()

Galerie (81)

Zajímavosti (10)

  • Zach Galfianakis musel pro roli Bena přibrat několik kilo. Původně se uvažovalo o tom, že by maskéři herce "přifoukli", ovšem mnohem snazší bylo, aby herec jedl celé dny jen jídlo s cukrem apod. (fiLLthe3DD)
  • Krtko spomínal, že ak do Googlu zadáme slovo krt alebo krtko (v angličtine: talpa a mole), nájde nám 3 milióny stránok. V skutočnosti nám však nájde vyše 7 miliónov odkazov o krtkoch a krtoch.... (BoncheR)
  • Jedná se o poslední film Justina Mentella, který roku 2010 zemřel během autonehody. (R´Hell)

Související novinky

Cage ryje na zahradě

Cage ryje na zahradě

25.11.2007

A proč ne? Plížení podzemními chodbami má přece natrénováno z Lovců pokladů a určitě se mu nevyhne ani v blížícím se pokračování. Jenomže ve akční komedii G-Force, která Nica opět dá dohromady s jeho… (více)

Reklama

Reklama