Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Členové jednotky G-Force Darwin, Blaster a Juarez pracují jako agenti FBI na speciálním, tajném oddělení. Při riskantní operaci proniknou do domu bývalého obchodníka se zbraněmi a v jeho počítači objeví plán na zničení celého světa. Nepodaří se jim však získat potřebné důkazy a jejich oddělení je oficiálně rozpuštěno. Všichni tři se však rozhodnou, že ve své misi budou pokračovat a pokusí se zabránit zkáze lidstva. Úkol o to obtížnější, protože agenti jsou morčata. (TV Nova)

(více)

Diskuze

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

fakt zábavný humorný film... já se příjemně s přítelkyní bavil, dost jsme se nasmály, hlavně v dabingu... kdo na to koukal s titulky toho lituju, protože namluvené to bylo fakt dobře :)) prostě kvalitní komedie v dabingu jsou nej...i když třeba děj nic moc, ptákovina, tak dabing to zachrání, že je z toho komedie na zasmání... celkově 4*

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

krtek Nic rulez, Jerrymu to parodování všeho docela šlo, vliv TF jasně viditelný. a mnohem lepší než ukvičení čipmanci

benour

benour (hodnocení, recenze)

Největší silou jsou podle mě efekty, ty morčata jsou fakt živý, ale ten děj? Začátek dejme tomu, ale na  konci to už byla pouze parodie.......

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

tufr: Nezapomínej upozorňovat na spoilery! Jsou tací, kteří to ještě neviděli

tufr

tufr (hodnocení, recenze)

musim říct,že sem se docela bavil.. až na ten konec,ten mě nebavil. Myslel sem,že se krtek zachová jako pořádnej šmejd a ne, že tam bude plašit a přemejšlet jestli se vrátit na stranu morčat. Jinak dobrej oddech. Možná bych tomu dal českej překlad Morčata na útěku :-)

riddle

riddle (hodnocení, recenze)

mluvící morčata s kulometem.. pro děti to nejlepší, to je jasný:)

Pidzey

Pidzey (hodnocení, recenze)

Příjemná kravinka..trochu bond,trochu transformers a je to zábavný. Pro děti naprosto dokonalé..I já jsem se u tohodle bavil a párkrát jsem se i s chutí zasmál. Nerozumim že to všichni tak strháváte..je to něco co se nesmý brát vážně,jen se bavit.

Two-Face

Two-Face (hodnocení, recenze)

Nevíte někdo jak se jmenuje ten borec co pracoval ve zverimexu? Myslím herec, ne jeho postava.

Kuff0r

Kuff0r (hodnocení, recenze)

podla mna to nieje take zle ako tomu nasvedcuje hodnotenie ...57%.... nieje to ani nic extra ale rozhodne to ani nenudi ... priemne stravena hodinka a pol

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

Jerry vykradl co mohl, kupodivu (nebo bohužel) je to ale zábavnější podívaná než-li ty "vykradené" originály. Z toho plyne, že je něco shnilého ve státě holywoodském.

vasmi

vasmi (hodnocení, recenze)

Kvůli bráškovi jsem na to šla do kina. Herci mi byli všichni krajně nesympatičtí (hlavně ta ženská mi připadala jak pornoherčka) a ti křečci taky nic moc. Nečekala jsem od toho moc, akce jakž-takž dobrá, ale když se mi u toho chtělo spát, asi to nebylo v cajku.

=Plech=

=Plech= (hodnocení, recenze)

Film zkouknu....ale pokud jste někdo hrál hru je vinikající...hlavně pro ty nejmenší

czejny

czejny (hodnocení, recenze)

V tom případě bych nechtěl umřít u tohoto filmu, jako že to asi bude reálně hrozit cílovce.

czejny

czejny (hodnocení, recenze)

Po zhlédnutí traileru bych rád věděl, kdo u tohoto filmu má být cílová skupina... 5-10 let?

Hees

Hees (hodnocení, recenze)

ja som sa osobne lakol ze ono to uz je .) teraz som uz kludny...A v USA uz to ide .) ze (podla vsetkeho ano)

Skleni

Skleni (hodnocení, recenze)

to su kkti co si asi vsimli ze na imbd to uz niekto hodnotil.. mimochodom dost vela ludi (do 500) a tak si pomysli ze asi to vyslo tak ohodnotim aby som mal vela hodnoteni.. :-). Tak urobili asi dvaja a ostatny sa len pripojili k nim:-D...

Ygan

Ygan (hodnocení, recenze)

morče s hlasem Steva Buscemiho. omfg to mi nesmí utéct

BathoryMan

BathoryMan (hodnocení, recenze)

Stačí si pozrieť dalšie hodnotenia dotičnej jednotky a aj nezainteresovaný hned pochopí čo je to za debilov!

Skleni

Skleni (hodnocení, recenze)

to Bart16: Tak joel sa napr. angažuje v novom sharlockovi holmesovi, film Ninja Assassin a mnoho mnoho ďalších!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A tak Jerry má vela práce zo seriálmi, ktoré či chceme či nie sú jeho chlebíčkom. To ho drží nad vodou a živí v podstate. Jemu môžu byť filmy ukradnuté.

Bart16

Bart16 (hodnocení, recenze)

Ten Jerry už bude produkovat asi jen dětský filmy a komedie:-( Jak smutné..Přesto na tohle se docela těším.Nevíte náhodou co teď dělá třeba takový Joel Silver?

Skleni

Skleni (hodnocení, recenze)

no pre mňa to bude číro čistá odychovka. Neriešim akej umeleckej kvality sa dočkám alebo či film bude nejako poučný nebodaj. Preboha šak to má byť rozprávka. Z traileru je vidno že rozprávka pre -násť ročných a teda sa možno dočkáme kopu drsného humoru. Na traileri som sa narehotal dosť. Takže ja sa teším dosť velmo.

Hees

Hees (hodnocení, recenze)

No som dost prekvapeny :D ja ze to bude film no ..dost iny :D oproti tomu co vidim teraz.

Související novinky

Cage ryje na zahradě

Cage ryje na zahradě

25.11.2007

A proč ne? Plížení podzemními chodbami má přece natrénováno z Lovců pokladů a určitě se mu nevyhne ani v blížícím se pokračování. Jenomže ve akční komedii G-Force, která Nica opět dá dohromady s jeho… (více)

Reklama

Reklama