Reklama

Reklama

Monty Python v Hollywoodu

(divadelní záznam)
  • Velká Británie Monty Python Live at the Hollywood Bowl
Trailer

Obsahy(1)

Legendárna skupinka britských komikov, vystupujúcich pod názvom Monty Python predstavuje kombináciu klasických skečov a nového materiálu naživo v Hollywoode. V tejto kolekcii sú zahrnutí spievajúci filozofovia, drevorubači, pápež a mnoho iných. (genetique)

Videa (1)

Trailer

Recenze (58)

liquido26 

všechny recenze uživatele

"My jsme ráno vstávali v deset hodin večer, půl hodiny předtém než jsme šli spát, snědli trochu studeného jedu, pracovali 29 hodin ve mlýně, a když jsme přišli domu, tak nás táta zabil". :-)))) Nová scénka o čtyřech anglických gentlemanech je naprosto nejlepší. Osobně bych přidal víc scének a ubral písničky, i když Lumberjack zpívaný Ericem Idlem, po jehož boku se culila Carol Cleveland (namísto Michaela Palina a Connie Booth) neměl chybu, Sit on my face taky ne. ()

numi 

všechny recenze uživatele

Nemá cenu se rozepisovat co a jak. Jestli máte problémy s návaly smíchu, tak na tohle nekoukejte, protože byste mohli taky smíchy umřít. Pánové, smekám. Pochvala také patří geniálnímu publiku - to musel být komparz z Anglie, protože to rozhodně nebyli amíci... ;o) Těžko sice tohle označit za film, ale hodnotí se tady i hudební DVD, takže si s radostí zahodnotím taky... Hvězda dolů za ty dvě improvizované scénky bez pointy (ostatní improvizované byli ovšem famózní) a krátkou stopáž. [duben 2006] ()

Reklama

Andre3000 

všechny recenze uživatele

Opět skvělé, vynikající, ale zase ne nejlepší. Ono je tam hodně vtipných scén a ten humor se mi fakt líbí, ale prostě ne vždy se zadařilo a zpěv mě totálně nebavil, takže jsem ho přeskočil vždycky, tím mi vzniklo tak 50 minut čistého času, což není zase tak moc. Ale jako pokud se člověk chce zasmát, tak je to dobrá volba. ()

monolog 

všechny recenze uživatele

abych odpověděl na Anglieho otázku, jaký je rozdíl mezi milováním v kánoi a americkým pivem: It's fucking close to water! ale teď o něčem úplně jiném. je to příjemná vzpomínka na Pythony, ale bohužel tam hlavně opakují, co už se dříve osvědčilo (abych trochu doplnil, ještě skeč: Ministry of silly walking, skeč o Brucech, skeč o filozofickém fotbale německa a řecka, World forum s che guevarou, mao tse tungem, karlem marxem a leninem,skeč o Červené karkulce, skeč o mrtvém biskupovi z Leicesteru). nových scének je tam velmi pomálu (snad dvě nebo tři), což je hrozná škoda, protože ty, co jsou nové jsou stejně dobré jako ty starší (o vývoji humoru, o tom, jak boháči vzpomínají na doby, kdy byli chudí) škoda, že je to jenom tak krátký. ale občas mi vadilo, že sklouzli do až záchodovýho humoru (pozvracení se terry gilliama při skeči o hygienické kontrole ve firmě Whizzo). ale to je jen malá vada na kráse a vadí jenom mně, imperfekcionistovi. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Kultovní scénky - některé lepší (Michelangelova Poslední večeře, švihlá chůze, složení bonboniéry, boháči předhánějící se ve své chudobě v mládí, pře na objednávku, církevní policie), některé nic moc (zápas sám se sebou, televizní znalostní soutěž se stoupenci komunismu/socialismu, soudci transvestiti, albatros!, "know what I mean know what I mean"-skeč) a některé docela trapné (ukecaná dovolená v Indii, formy vtipů rozdělené do kategorií). Dále mě nebavily ty mezizpěvy, hrané scénky (kromě Karkulky) a animované, ostatně stejně jak v sérii, taky nic moc. Jinak je to ale paráda a typickej Monty Python. Musím doporučit!!! ()

Zajímavosti (2)

  • Film bol natáčaný prvými analógovými High Definition videokamerami Bosch Fernseh KCK-40 s modifikovanou šírkou pásma z 5,5 MHz na 10 MHz a s rýchlosťou 24 políčok za sekundu, hotové video bolo potom prepálené na 35mm film. (BlueNeon81)

Reklama

Reklama