Reklama

Reklama

Život superpsa Bolta je plný dobrodružství, nebezpečí a nástrah – přinejmenším tehdy, pokud běží kamery. Když se hrdina hollywoodského hitového televizního seriálu souhrou náhod ocitne ve studiu v New Yorku, začne se Boltovo dosud největší dobrodružství – cesta napříč skutečnou Amerikou za jeho majitelkou a hereckou kolegyní Penny. Vyzbrojen pouze iluzemi o tom, že jeho fantastické dovednosti a schopnosti jsou skutečné, a dvěma bizarními společníky – apatickou toulavou kočkou Mickou a křečkem s televizní závislostí, Bivoj – Bolt zjišťuje, že k tomu, aby se stal hrdinou, nepotřebuje superschopnosti. (HBO GO)

(více)

Recenze (633)

petra8619 

všechny recenze uživatele

Prvních 10 minut vás možná vyděsí. Vydržte to. Následuje totiž nádherný, vtipný a dojemný příběh. Za mě byla nejlepší kočka... Fakt super animák ()

Bogrant 

všechny recenze uživatele

Domáci miláčik Usaina Bolta na rýchlostnej ceste za svojím domovom s množstvom príjemných gagov od škrečka v bubline, otravnou mačkou a akým-takým pohľadom do zákulisia Hollywoodu. Tesný nadpriemer. ()

Jiesaj 

všechny recenze uživatele

Bolt je opět jeden super animák, kterému nelze něco příliš vytýkat. Postavy se hýbou jako by byly živé a úvodní scéna, kdy si Penny zamiluje a odnáší malého Boltíka domů mě naprosto dostala :) ()

norbik 

všechny recenze uživatele

Lassie, Beethoven, Neuveritelny pribeh, Lady a Tramp. Na všechny tyhle animáky jsem myslel když jsem sledoval Bolta. Nádherná symbióza všech, plus to, že mi nedávno umřel pejsek mi vhnala slzy do očí. Výrazy němých tváří bylo něco dokonalého. Lepší hlášky trousící křeček snad nikde jinde být nemůže. Takhle rychle vtažen do děje jako u toho filmu jsem byl snad jen u Dokonalého triku, i když tady z trochu jiného úhlu pohledu. Bolt měl a má vše co by měl animák od Disneyho splňovat. Především krasný happy end. ()

rischo 

všechny recenze uživatele

Najprv som tento film ani nechcel staihnut ale kedze tu ma solidnych 79% tak mi to nedalo a stiahol som si ho. A dobre som spravil. Svely animak. Kazda z hlavnych postav /zvierat/ je uplne odlisna ale do kopy to je dobra sranda. Milujem animaky:.) 4* ()

LůCZa 

všechny recenze uživatele

Nechutně americký akční animák! Nevim co si z toho vezmou děti přeškolního věku, snad nic. Celá hvězdička je pro křečka a holuby, ty nemají chybu! Vlastně mají! Bylo jich málo.... ()

terc 

všechny recenze uživatele

Od doby Shrek-a je to jeden z mála podarených animovaných filmov. Veľmi sa mi páčili detaily vo filme ako sú odraz celého mesta v sklenenej budove v závislosti od uhlu pohľadu, priesvitné nechty, keď sa za ruku dostane svetlo a dokonca aj "odhryznuté jabĺčko" na telefóne s dotykovým displayom PR manažéra, ktorý sa oháňal imaginárnym špendlíkom pri každej nepríjemnej otázke, je jasne viditeľné. Príbeh je klasika - Disneyovský ala Goro biely pes. Keby nebolo Mačky a morčaťa zvaného Bizón bol by to film ako každý iný. Ale tieto postavičky dávajú filmu tú správnu šťavu. Nápad so psom, ktorého učí Mačka ako byť psom je fakt cool. A to morča v plastovej guli ako chodiaca super-reklama na Bleska a jeho oddaný fanúšik ... tak to ma dostalo (morča v guli, ktoré sa s výkrikom "zabijem ťa" vrhne na človeka!!! ... čo môže byť lepšie:-)). Na svoje si prídu ako mladí tak aj starší. Vo filme sa pekne striedajú zábavné, absurdné a dojímavé scény, ktoré tak ako všetky disneyovky končia happy-endom. Ja som sa pri tomto filme skvele bavil a môžem ho len a len odporúčať. Konečne animák, ktorý stojí za to si pozrieť. ()

NemesisNox 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k mé úchylce na kreslené filmy bude možná tento komentář trošku zaujatý, ale opravdu mi nezbývá nic jiného než vřele doporučit. Po ujetém začátku, kdy přemýšlíte, jestli dát superpsovi vůbec šanci, vás příjemně překvapí vtipný příběh partičky zvířátek. Za mě to vyhrál křeček v kouli, i když je pravda, že holubi měli taky dobré hlášky. Bolt je ideální film pro relaxaci a rodinnou pohodu. Za mě čtyři hvězdičky. ()

kanei 

všechny recenze uživatele

Škoda jen, že je to opravdu se vším všudy pohádka, takže když se na to dívá někdo starší 15 let ( a myslím že i mnoho mladších ), uvidí v Boltovi kupu logických děr a hloupostí. Hold ale některé věci asi jinak moc udělat nešly. Každopádně příjemná odpočinková záležitost s naprosto luxusním křečkem ( bez něj by to bylo maximálně za 3* ) ()

Johnnie-K 

všechny recenze uživatele

Popravdě jsem měl chuť ještě ubrat jednu hvězdičku za tu písničku, jak kočka učí Bolta být normálním psem. Nevím, jestli to bylo českým dabingem, ale byla strašná. Zbytek filmu mi přišel docela průměr. ()

raca 

všechny recenze uživatele

Nebýt vedlejších postaviček holubů a křečka v kouli, by to byla totální nuda. Možná kdybych to viděl v kině ve 3D, že by mě to zaujalo víc, ale po shlédnutí na dvd je to průměrný animák. ()

BigBen87CZ 

všechny recenze uživatele

Tohle přece nemyslíte vážně ne ? Film s nechutně zbytečnou propagací stojí jenom na tom, že je top animák a je tam pejsek ... viděl jsem ho před třemi měsíci a už nemám páru o čem byl ... jenom ten pes mi ne a ne zmizet z paměti ... never more ... ()

Zahanator 

všechny recenze uživatele

Solidní animák, sentimentální scény nijak zvlášť nelezoucí na nervy, animace super, holubi řádně dementní. Spokojenost :D ()

dadiak22 

všechny recenze uživatele

Skvelý animák. Bolt je jednoducho skvelý pes. Skvelá rozprávka nielen pre deti ale aj pre staršie vekové kategorie. ()

Související novinky

OSCARY – výsledky

OSCARY – výsledky

23.02.2009

Snad jen jednoho většího překvapení jsme se dočkali při vyhlašování Oscarů za rok 2008 v hlavních kategoriích: nejlepším hercem v hlavní roli se nestal Mickey Rourke za Wrestlera, ale Sean Penn za… (více)

Zlaté glóby 2009

Zlaté glóby 2009

12.01.2009

Slavnostní ceremoniál vyhlášení a předávání Zlatých glóbů pořádaný Asociací hollywoodských zahraničních novinářů je za námi a na nás je, abychom si to zrekapitovali. V oblasti filmu se stal jasným… (více)

Zlaté glóby 2009 – nominace

Zlaté glóby 2009 – nominace

12.12.2008

Ti, pro které je vyhlašování prestižních cen Asociace hollywoodských zahraničních novinářů svátkem, se přiblížili k očekávanému večeru mílovým krokem. Včera totiž Asociace vyhlásila nominace za rok… (více)

Pottera nahradí emo upíři

Pottera nahradí emo upíři

19.08.2008

Brečící fanoušci bradavických studentů už vědí, že Prince dvojí krve se letos nedočkají. Studio Warner Bros. z ne zcela pochopitelných důvodů přesunulo premiéru šesté potterovky (určitě jste si už… (více)

Reklama

Reklama