Reklama

Reklama

Ryden Malbyová (Alexis Bledelová) měla plán: mít dobré známky na střední, aby získala stipendium na univerzitě. Teď když konečně školy absolvovala, nastal čas najít si senzační loftový byt a získat vysněnou práci v nejlepším vydavatelsví ve městě. Jenže když jí úhlavní sokyně z vysoké vyfoukne práci před nosem, je Ryden nucena přestěhovat se zpátky domů. Tam se musí potýkat se svou excentrickou rodinou - tvrdohlavým otcem, přehnaně šetrnou matkou, politicky nekorektní babičkou a potrhlým mladším bratrem. Hromada dopisů s negativní odpovědí na žádost o práci utěšeně narůstá a Ryden začíná mít pocit, že se její život zastavil. Jediné, co jí drží nad vodou, je nejlepší kamarád Adam (Zach Gilford) a sexy soused David. Jenže to ke štěstí a úspěšné budoucnosti rozhodně nestačí, možná nastal čas vymyslet plán nový… (HBO Europe)

(více)

Recenze (133)

Anteia 

všechny recenze uživatele

Dávám tři hvězdičky kvůli obsazení Alexis Bledel v hlavní roli, která je mojí oblíbenkyní, ať hraje i v dějem velmi klišé rádoby romantické komedii. Tak. ()

PlysovyMacko 

všechny recenze uživatele

Ta časť kedy hlavná hrdinka po promócií nenajde prestížnu prácu a nezíska luxusný apartmán je realistická. Ale zvyšok je limonáda. Alex is hra to isté čo v gilmorkach. Sibnuta rodinka ma nepobavila a koniec je naivný. Taka jednohubka. ()

lmc 

všechny recenze uživatele

Bez Alexis Bledel bych tento film asi ani neměl chuť dokoukat, i když třeba pohřeb kočky mě dostal do kolen:) Je to natolik otřepané až to bolí, ale to je vlastně skoro veškerá dnešní produkce... ()

asader 

všechny recenze uživatele

Pojem romantická/komedie poslední dobou znamená spíš pouze to romantická a tento film není vyjímkou je jen jeden z mnoha takových,který nenadchne ani neurazí.5/10. ()

shioo 

všechny recenze uživatele

No, první polovina (spíše třetina) ujde, vážně bych dala dvě hvězdy aniž by mi někdo u krku držel nůž. Zbytek? Naprosto nudná a nezajímavá podívaná. Na padesát momentů, které jsou v tom filmu naprosto zbytečné (úmrtí kočky, otec v base, výběr rakve, automobilový závod...) a hlavní okamžiky zkrácené na minimum (jak ho lehce našla v New Yorku, či jak vlastně náhodně získala práci, když pohovor totálně pokašlala...). Jo a ta dívka rozvalující se na posteli je zrovna spolužačka, sestřenice, sousedka nebo pokojská i v běžném životě. Dívala jsem se na to před spaním a mohu doporučit přede všemi prášky na nespavost nebo teplým mlékem s medem. ()

lobo87 

všechny recenze uživatele

Príjemná komédia o začlenení vysokoškoláka do reálneho života. Z Rory Gilmorovej nám vyrástla celkom kočka a aj keď je vám od začiatku jasné, ako to dopadne, film si môžete v pohode vychutnať (aj vďaka rozumnej stopáži). Potešil aj Michael Keaton... 60% ()

Davemix 

všechny recenze uživatele

Naprosto běžná a průměrná komedie spíše pro slečny. Přežil jsem to, ale viděl jsem o dost horší :-) 50% ()

Martiiiiinka 

všechny recenze uživatele

Upřímně, i navzdory přesvědčení, že film nebude žádná bomba, mě moc nepotěšil. Tak nějak neustále bojoval mezi řekněme, seriózními tématy, myšleno: kam po škole, co se životem, rodina je základ všeho... ... a mezi absurdní blbovinou. Takhle by film podle mě vypadat neměl. Takže za co dvě hvězdy: upřímně za Alexis - Rory - Bledel, mou drahou Jane Lynch, sexy Rodriga Santora a sympaťáka Zacha Gilforda, každému po čtvrtce. ()

lucy.lu 

všechny recenze uživatele

Moc dobře vím, jaké to je hledat práci (zvlášť po škole jako čerstvý absolvent), takže tato část si u mě vedla nadmíru dobře. Komická rovina fungovala bez větších prohřešků, takže kvóta "komedie" byla splněna. A když si k tomu přidáte modré oči Alexis Bledel, tak máte zaděláno na obstojnou oddychovku. Vytkla bych snad jen poněkud "uspěchanou" druhou půlku filmu. Jednoduše mi tam něco chybělo. ()

jjjerry 

všechny recenze uživatele

Kdyby nebylo Alexis Bledel, tak bych si to ani nepustil. Staré dobré Gilmorky to trošku připomíná, ale prostě to není ono. Jsem zklamaný, její postavu jsem si tu neoblíbil, spíš naopak. Naivní mladá blbka, ale vše se ji samozřejmě vyplní, protože to je romantická komedie. Ostatní rádoby vtipné rodinné scénky mě nenadchly, rakev atd, spíš trapný a ubírají na kvalitě. Za mě 2 a to jen díky těm modrým očím "Rory" =) A pro ty co píšou komentáře, uvědomte si rozdíl mezi USA a ČR vzděláním, college-je na urovni university, takže spíš něco jako voška, či bakalářský titul, ale určitě ne maturita, jak to tu někteří špatně přirovnávají. ()

lacerta 

všechny recenze uživatele

Přijde mi to - a nevím jestli to tak je plánovaně, nebo náhodou - jako pokračování Gilmore girls. Jenom škoda, že se to neobešlo bez typickýho happy endu toho nejhoršího rázu. (SPOILER) Jo, rozhodně to funguje tak, že celej film chce práci svých snů a pak jen tak odjede. Alexis Bledel byla zase roztomilá nejroztomilejší, jsem zvědavá, jestli se z role Rory jednou dostane, zatím se jí to asi moc nedaří. ()

Ghely 

všechny recenze uživatele

Kdo zažil, naprosto soucítí s Alexis a připomene si příšerné otázky personalistů u pohovoru :-) Pro ostatní průměrná romantická komedie. ()

Dejna odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle opravdu NEstojí za vidění, jsem velký fanda Gilmorek a říkala jsem si (po přečtení děje a některých komentářů), že to snad nebude tak zlé.. a ono bylo. Nudné, hloupé a podle mě i hodně nereálné.. bohužel :-( ()

ReTeZa 

všechny recenze uživatele

Alexix Bledel je půvabná a hodně cílevědomá, což taky může být někdy na škodu... Nicméně její herecký projev není v tomto snímku tak působivý, jak jsem očekávala... ()

dadiak22 

všechny recenze uživatele

Podpriemerná romantická komédia s krásnou Alexis Bledel bolo pre mňa skôr uspávankou ako normálnou komédiu. Bez hoci akej nápaditej myšlienky, odfláknutý scenár. 50% ()

Reklama

Reklama