Reklama

Reklama

Jedna autonehoda zmenila jej život. To však bol len začiatok.  Jessica vedie pokojný život s manželom Ryanom. Život sa jej obráti hore nohami vo chvíli, keď po automobilovej nehode upadne Ryan a jeho brat Roman do kómy. Záhada sa začína, keď sa Roman preberie k vedomiu a tvrdí o sebe, že je Ryan. Má rovnaké zvyky, pohyby, vyjadrovanie... Jessica sa usiluje so všetkým vyrovnať, ale prevláda v nej pocit, že sa buď duch jej manžela vrátil v inom tele, alebo sa s nimi všetkými deje niečo skutočne čudné... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (64)

Freemind 

všechny recenze uživatele

Tento film má jednu nespornou výhodu. Je natolik krátký, že po jeho skončení na sebe nebudete naštvaní, že jste promrhali cenný čas sledováním takové s*ačky. Remaky asijských horrorů si můžeme rozdělit do několika skupin : výtečný remake (fiktivní kategorie), dobrý remake, špatný remake, příšerný remake, příšerný remake se Sarah Michelle Gellar. Můžete někdo to trpící stvoření utratit, prosím? ()

danielosbourne 

všechny recenze uživatele

Film bez jediného hluchého místa. Na hlavní trojci Gellar, Pace, Landes se kouká až moc dobře a věříte jim bezmála vše. Příběh má gradující atmosféru, což člověk uvítá a ač je příběh naprosto jasný, jakým směrem se bude ubírat, i tak překvapí. Navíc k tomu skvělá hudba, rozhodně nejsem zklamán...právě naopak. ()

Reklama

KOZEL84 

všechny recenze uživatele

No dlouho sem nebyl tak na vahách jak mám hodnotit film jako u tohodle.Obsazení bylo fajn.Hlavně Lee Pace potěšil (škoda že už asi nikdy nepřekoná svůj výkon ve Vojákově dívce).Celkem dobrý nápad na příběh,ale zpracování mi přišlo nemastné neslané.Pointa opravdu nemůže nikoho překvapit,ale o to tu možná ani tak nešlo.Asi není dobře když mi u hodinu a půl dlouhého filmu připadá že trvá 3 hodiny a odměna za strávený čas prostě nic moc. ()

FEAR99 

všechny recenze uživatele

Klasický thriller podle korejského hororu. Possession je druhem filmu, na který se docela dobře dívá, ale několik dní po jeho zhlédnutí vlastně nebudete vědět o čem to bylo, natož jak to skončilo. A tak zbyde pouze dobrý nápad se standartně dobrou Sarah Michelle Gellar v hlavní roli + několik velice pěkných záběrů. Nic víc, nic míň. 50 % ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Adaptovaný námet, ale ja mám radšej cover verzie v našom svete než v ázijskom, kde niekedy nerozpoznať od seba hercov. Film neprináša odpovede, necháva to na divákovi. V závere ponecháva mysteriózno, ktoré malo byť prítomné po celý čas. Pretože celý film proste vyzeral ako jeden veľký podvod, na ktorý Jessica skončila. Myslím, že s atmosférou sa bolo treba pohrať oveľa viac. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v roce 2007, ale kvůli finančním problémům distribuční společnosti se datum jeho vydání protáhlo až na rok 2010. (!Malak-11!)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno