Reklama

Reklama

Když se Shelley ocitne bez přístřeší, najde domov u dívčího spolku Zeta Alpha Zeta, jehož členky se rozhodně nezajímají o to, o co ona. A s tím je třeba něco udělat, i když je to nakonec právě Shelley, kdo pochopí, že individualita je důležitější než krásná tvář.  Když hrdinka romantické komedie Shelley (Anna Faris) skončí na dlažbě a nemá se kam vrtnout, náhodou potká partu dívek z místní vysoké školy, které si říkají Zeta Alpha Zeta a jsou jejím naprostým opakem. Poskytnou jí sice vytoužený domov, ale vůbec se nestarají o kosmetické novinky ani módní výstřelky a inteligence je zajímá víc než půvabná tvářička. A tak si Shelley řekne, že s tím něco musí udělat. Jenže když své nové kamarádky zasvěcuje do světa šminek, zjistí jednu důležitou věc - že být pěkná opravdu není v životě to nejdůležitější. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (268)

KarelR 

všechny recenze uživatele

Film tak stupidní, že vám u něj pravděpobodně budou odumírat mozkové buňky, jen aby nemusely vytrpět dalších pět minut. Sexy obsazení a slušná řádka guilty hlášek z toho ale dělají ideální film na nějakou párty, protože někdy je to prostě takový úlet, až je to docela sranda. V podstatě jsem tedy nechápal jedinou věc... Co tam krucinál dělal Colin Hanks??? ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Spory mezi těmi šílenými spolky Delta Nů a Kapa Fí jsou alfou a omegou každého 2. amerického teen filmu. Domácí mazlíček patří mezi to (nej)horší, co jsem zatím měla tu možnost vidět. Oproti nedávné Divošce je to jako studená sprcha. Hlavní hrdinka je jedna z těch dívek "dobrý den - prsa ven", která je sice blbá jak štoudev,ale zjevně má nějaké vnitřní kouzlo, které mému zraku zcela uniklo. Jak jinak si vysvětlit tu její popularitu? Tato hrůzička v nesnesitelném podání Anny Faris (její svérázná metoda zapamatování jmen hlasem nachlazeného Dartha Vadera mě bude budit ze spaní ještě dlouho) dostane na starost partu místních "ztracených případů." Díky bohu za Emmu Stone. Ta to všechno táhne na svých bedrech, přestože se ani ona nevyhla několika trapným momentům, je sympatická. Zbytek dívčího osazenstva tvoří převážně jen samé karikatury (kromě ještě celkem sympatické těhulky). Nejhůř dopadla Kat Dennings, která je naprosto otravná, v závěsu je pak ta přihrblá "jakoindiánka". Film navíc nenabídnul žádného hezkého chlapa, intriky jsou průhledné a konec také nevybočil z pravidel žánru. To by až tak nevadilo. Vadí absence inteligentních vtipů a uvěřitelných postav. Samo se pak nabízí srovnání s Královnou ročníku, z něhož Amanda Bynes a jejích 7 šprtů vychází o moc lépe. Domácí mazlíček neposlouží ani jako milá oddechovka. Raději si ho vůbec nepouštějte. ()

Reklama

Soweek 

všechny recenze uživatele

Od kombinace Anna Faris a Happy Madison productions bych rozhodně očekával něco mnohem ztřeštěnějšího a rozhodně ne tak dětinského. Měli do toho strčit ještě Hannah Montanu a celé dívčí Amerika od 12ti do 17ti let by si to koupila:-) Film tedy celkově o ničem, ale jelikož to bylo koukatelné a myslím si, že lépe takový námět asi zfilmovat nešel, dávám čistý průměr. ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Koukat na tento snímek jako na další tuctovou USA romantickou komedii by jistě při prvním pohledu nebylo od věci a mnoho lidí by to proto určitě hned zavrhli... Tento film mi byl doporučen mou přítelkyní a jelikož znám její vkus na podobné filmy, tak jsem tušil, že nepůjde o typickou blbost... A také nešlo... Až tak úplně... Nemohu říct, že je to super film, nemohu také říct, že to není "lehce přiblblý" film... Mohu ale říct, že není tak "přiblblý" jako tucet podobných... Pokud se u komedie směji skoro pořád a zastavuji film, abych vydýchal určtitou scénu (ne proto, že by byla blbá, ale je tak ujetá, že to musím ztrávit), tak se pro mne nejedná o špatný film, i když má třeba malinko tuctový děj... Bylo to pro mne příjemné odreagování, zasmál jsem se a i fandil, aby to dobře dopadlo... Na plný počet to není, ale 4 si to u mne, s malinko odřenýma ušima, zaslouží... ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Na to, že nemám zrovna v lásce Annu Faris, jsem si tuhle komedii docela užil. Teda aspoň tu první půlku, kde bylo docela dost hlášek a chvilkama jsem se fakt dost smál. Bohužel postupem časem humoru ubývá a hraje se spíše na ty moralitky atd. A to už není taková sranda. Anna Faris tady ale docela ujde a hrát blbou, naivní blondýnu ji nedělá problém. Se zbytkem je to ale horší. Emma Stone ze Superbad je tady příšerně otravná, Colin Hanks je vypadá jako když si spletl film a Kat Dennings tady není tak okouzlující jako v Nick and Norah. Celkové je to ale docela příjemná jednohubka. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • V domově důchodců, kam Shelley (Anna Faris ) zajde navštívit Olivera (Colin Hanks), vysílají v televizi snímek Stalo se jedné noci (1934). (Pompaj)
  • Shelley (Anna Faris) vystrieda za film viac ako 70 kostýmov. (dwdb)
  • Některé scény byly natáčeny přímo v sídle Playboye v Los Angeles. (ImNotThere)

Reklama

Reklama