Reklama

Reklama

Když se Shelley ocitne bez přístřeší, najde domov u dívčího spolku Zeta Alpha Zeta, jehož členky se rozhodně nezajímají o to, o co ona. A s tím je třeba něco udělat, i když je to nakonec právě Shelley, kdo pochopí, že individualita je důležitější než krásná tvář.  Když hrdinka romantické komedie Shelley (Anna Faris) skončí na dlažbě a nemá se kam vrtnout, náhodou potká partu dívek z místní vysoké školy, které si říkají Zeta Alpha Zeta a jsou jejím naprostým opakem. Poskytnou jí sice vytoužený domov, ale vůbec se nestarají o kosmetické novinky ani módní výstřelky a inteligence je zajímá víc než půvabná tvářička. A tak si Shelley řekne, že s tím něco musí udělat. Jenže když své nové kamarádky zasvěcuje do světa šminek, zjistí jednu důležitou věc - že být pěkná opravdu není v životě to nejdůležitější. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (269)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Militantním feministkám z téhle hloupé romantické komedie možná praskne cévka, extrémně nenáročný divák ji přežije v případě, že netrpí sebemenší averzí k afektované "husičce" Anně Faris. Trapné situace, vycházející z pokusů o humor, překvapivě ještě podlézá schematická konstrukce zápletky s neuvěřitelným závěrem ("správně-hodnotový" projev před celou školou). Jestli oboje tvůrci mysleli jako vtip, tak se nepovedl. Hvězdičku plus za rozmilou Emmu. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Klasická přihlouplá oldschool komedie, ze které jde cítit její "mámvpičismus" a je to takový ten ideální kousek na pobavení a zahnání nudy. Většinu času vyloženě nenudí, a ikdyž rozhodně nemůžu říct, že by šlo o objektivně dobrý film, tak pár hlášek a scén se povedlo a na Annu Faris se jakožto milovník Scary Movie podívám vždycky rád. A stejně tak mladá, potřeštěná Emma Stone je taky klenot podobně laděných filmů. ()

Reklama

necisty 

všechny recenze uživatele

Děj? Totální sr*čka! To ale snad každý věděl už když viděl přebal DVD, proto tomu zkusme dát šanci... ale bohužel, ve filmu se ze škaredých holek nestanou pěkné, ale z pěkných holek udělají v první části škaredé, nejenom, že to takhle nefunguje, ale taky jsme na to viděli už tolik variací, že to prostě nebaví! Jediné co by šlo považovat za 'zajímavý' výkon je ta holka z venkova, co chce na h*jzl položit bobek. Nádherná Anna Faris není tak hloupá a bohužel v tomto případě tu tupou blondýnu až příliš přehrává a já jí tu postavu prostě nevěřím! Je to trapárna nad trapárny, ale na ty sexy zadečky se moc hezky dívá a já dnes potřeboval odreagovačku, plus nějaký ten bodík za Hefnera a za tu žvýkačku:D. ... Musíme uspořádat Aztéckou párty. Vždycky jsme ji chtěli udělat u nás v sídle, ale nesehnali jsme pannu na obětování. ... Možná tenhle rok obě přijdeme o panenství. ... Enšpígl: Voe, kde pořádáš svou soukromou show? Myslím talkshow... přišel bych:D. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Tento film nemá cenu extra rozebírat a hodnotit. Zkrátka holčičí komedie, kde je ovšem stupidní humor vyhnán do takových výšin, až mě mrazilo :) (samozřejmě studem). Ale to bude nejspíš tím, že jsem chlap a tohle mě opravdu moc neoslovuje. Anna Faris beze sporu pěkný objekt - hezky se na ní kouká, je roztomilá, sexy postava. Ovšem tohle člověka po pár minutách omrzí a se 3 přestávkama jsem ten film nakonec dokoukal. No ale řeknu vám...byla to ale zhovadilost :D Přesto chápu, že někteří si našli ve filmu to svoje, ovšem já ne. 90% romantických komedií, co kdy byly natočeny, jsou lepší než tato. Takže asi tak. Hodnocení ? No tak ať nežeru...25%, ale 2 hvězdičky fakt nedám! :-) ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Perfektně jsem se pobavil u této sexy komedie, která je zcela prostá oplzlých vulgarismů, ačkoliv pochází z produkční dílny Adama Sandlera. Anna Faris hraje dokonalou, dobrosrdečnou a lehce " vymaštěnou barbie" blondýnu, pro kterou je dokonalý vzhled nejdůležitější věcí na světě, alespoň do chvíle, kdy shodou okolností po odchodu z vily Playboye se dostane na upadající dívčí kolej sdružující spolek Zeta, jehož sedm nevzhledných členek trpí nedostatkem sebevědomí a o svůj vzhled vůbec nepečují. A tak milou Shelley alias Annu Faris čeká, v rámci záchrany spolku, nemožný úkol. Musí z těchto ošklivek udělat neodolatelné krásky, sehnat povinně ještě dalších 23 dívek, aby kolej nezavřeli a vyřešit si i problémy s láskou. Faris zde téměř v každé scéně má na sobě nějaké sexy "hadry" a pozadu nezůstává ani sedmička ošklivek, z kterých se v polovině vyloupnou "hezule", jako třeba Emma Stone, Kat Dennings, Katharine McPhee nebo dcera Bruce Willise, Rumer Willis. Záporné role si střihli Monet Mazur a Sarah Wrigt a trochu rušivě zde působila účast Colina Hankse coby nového nápadníka. To už se tak prostě stane, že mně tahle komedie nevysvětlitelně sedla a po celou dobu jsem se nad její upřímnou naivitou protkanou parodickými prvky (slavná scéna s Marylin Monroe nebo Forrest Gump byly opravdu dobré) příjemně bavil, a i když moralizování typu že "vzhled není tak důležitý jako to, co máte uvnitř" se přece jen nevyhnula, tak jsem byl překvapen i tím, že sexy komedie neznamená vždy hrubozrnná komedie. 90% ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Ve filmu se objeví kromě Hugha Hefnera i jeho tři nádherné blonďaté přítelkyně Holly Madison, Bridget Marquardt a Kendra Wilkinson, které můžeme znát ze série "The Girls Next Door". (masw)
  • Některé scény byly natáčeny přímo v sídle Playboye v Los Angeles. (ImNotThere)

Reklama

Reklama