Reklama

Reklama

Vzrušení začíná ve chvíli, kdy dobrodružství ožívá! Ben Stiller vévodí hvězdnému komediálnímu obsazení v roli Larryho Daleyho, bývalého nočního hlídače v Přírodovědném muzeu, ve kterém výstavní exponáty po setmění ožívají. Nyní však Larry se svými nočními přáteli čelí novým nebezpečím v Smithsonově institutu, kde poněkud rozmrzelý egyptský faraón odhaluje svůj ohavný plán převzít vládu nad muzeem… a pak i nad celým světem! (Magic Box)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (495)

Desperado 

všechny recenze uživatele

Je neskutočné, akým spôsobom sa Levy dokáže plaziť tak alibisticky po zemi, len aby niečo nepokazil. Všetko je tak uhladené a mnohokrát v miestach akcie nepotrebne komunikačné, a v následných komunikáciach neraz hluché a prázdne... No nič, trikovo dobre zvládnute, zopár zábavných a vtipných postavičiek úprimne rozosmeje. Dospelého neurazí, ale ani nenadchne, deti si prídu na svoje, no rovnako si tu nájdu aj nepotrebné pasáže, ktoré ich nezaujmú. Humor sa drží na hranici reálnej infantility a postpubertálneho virtuálneho ejakulátu. Nič čo by som pochválil, okrem Amy Adams a prehrávajúceho Azariu aj herecky nevýrazné. O chlp slabšie ako predchodca. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Věřím, že pro Američany to může být zábava, mně tahle komedie a lá Mumie příliš nenadchla. Role Amy Adamsové alias Amélie Earhartové je plochá a sebeparodující (neplést se sebeironií). Na filmy Bena Stilera (a je jedno, zda je točí jako režisér nebo herec) jsem zřejmě už stará.A tak uznávám, že nejvíc se mi líbily triky v galerii s obrazy (a sochami, heh) - fotka z poválečné Ameriky, pop-artový obrázek, moderní obrazy... Na usínání dobré, jinak nuda. A teď koukám, že napřesrok bude trojka... ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Jednička byla zábavná, protože to bylo něco novýho, ale tohle trpí takovým tim komplexem dvojek, kdy je tady všeho strašně moc, je to zmatený, přeplácaný a křečovitý, takže 90% vtipků působí trapně už jen kvůli tomu, jak se to za každou cenu snaží být děsná sranda, ale prostě neni, ani Ben Stiller, jakože ho mam hodně rád, tak tady mu to taky moc nejde, jako skoro všem a vlastně tu neni téměř žádná situace, kdy bych se opravdu s chutí něčemu zasmál ()

Greg 

všechny recenze uživatele

Pověry, že "dvojka" bývá horší než první díl filmové série, tento film spolehlivě vyvrací. Ve filmu ale přibylo nejen humoru, ale i akčních scéna a počítačových triků. Celý film opět "táhne" Ben Stiller, ale pozadu nezůstávají ani Amy Adams, Hank Azaria nebo Owen Wilson. Podle mě zřejmě nejlepší komedie tohoto roku... ()

Lum3n 

všechny recenze uživatele

Trapná nuda. Oproti jedničce jsou všechny postavy dementnější a infantilnější, film postrádá jakékoli tempo, zasmál (spíš pousmál) jsem se asi třikrát. To nejhorší je ale dabing, který dokaže už z tak trapného gagu udělat ještě trapnější a ten šišlající Kahmunrah... Ty 2* jsou za výpravu a... no asi jen za tu výpravu. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (20)

  • Ve filmu několikrát zazní hudba z filmové série Indiana Jones (od r. 1981). (ČSFD)
  • Film se natáčel ve městech Washington a Vancouver od 8. dubna do srpna 2008. (don corleone)
  • Ricky Gervais (Dr. McPhee) měl mít ve filmu větší roli, ale natáčení kolidovalo s natáčením jeho vlastního filmu Umění lhát (2009), proto se ve filmu objeví jen na pár minut. (don corleone)

Související novinky

Cameron Crowe dobrodružný

Cameron Crowe dobrodružný

14.06.2008

Komu chyběl Cameron Crowe, režisér minimálně jednoho kultovního a jednoho oscarového filmu, ať zvedne ruku! Po vlažně přijatém Elizabethtown se tvůrce odmlčel... a ticho trvá už téměř tři roky. A… (více)

Místo Avataru Noc v muzeu 2

Místo Avataru Noc v muzeu 2

20.12.2007

Pravá blondýnka Reese Witherspoon se po těžkotonážním dramatu Odvlečen vrací k lehčím žánrům. Režisér Seth Gordon už brzy odstartuje natáčení komedie Four Christmases, námětem vzdáleně připomínajícím… (více)

Reklama

Reklama