Reklama

Reklama

Street Fighter: Legenda z Hong Kongu

  • Česko Street Fighter: Legenda o Chun-Li (více)
Trailer 1

Chun‐Li ( Kristin Kreuk – Eurotrip) je ještě malé děvčátko, když obávaný místní gangster Bison (Neal McDonough – Minority Report) unese jejího otce. Když zemře i její matka, rozhodne se, že je čas pro pomstu. Mistr bojových umění ji zasvětí do tajů svého oboru a Chun‐Li se pokusí zachránit otce ze spárů místní mafie. Klasický snímek tohoto žánru sleduje tradiční linii příběhu, doplňuje ji o skvělé akční scény a efektní souboje. Film je adaptací proslávené videohry Street Fighter. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (119)

Kracken 

všechny recenze uživatele

Film který mě absolutně neoslovil. Zlatý časy kdy Van Damme nakopávál zadky svým soupeřům v Krvavým sportu nebo Schwarzenegger v Komandu jsou dávno pryč. Byly to pravda filmy pořádně přitažené za vlasy ale byl tam i hůmor a celkově to byla větší zábava než tahle blbina. Pořád jsem čekal aspoň na jednu zajímavě natočenou akční scénu ale nedočkal jsem se, dokonce ani ten final battle nestál za nic a ikdyž Kristin Kreuk je sympatická a mrštná dívčina, to kung-fu co tam předváděla jsem jí prostě nebaštil. O zbytku filmu nemá smysl vůmec něco psát, protože je to hrůza hrůzoucí. Absolutně nezáživná a nezajímavá podívaná. Jednu hvězdu za hezkou tvářičku :) ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Lana po ožiarení známym kryptonitom začne opäť skákať, lámať kosti, lietať a hľadať samu seba... veď o čom bol celý Smallville však? Ale tam sa to bralo, alebo aspoň ja som to bral trochu s patričným nadhľadom, proste mladý superman - "bullshit". Exit Wounds je 8 rokov starý film, avšak v porovnaní s týmto prelomový. Podobná katastrofa ako Dragonball. No a popravde? ani "ksichtik" Lany ma nedostal... v Smallville to fungovalo, tuna nie. 2/10 Bol som prekvapený, aké to bolo nepozerateľné, gyčové, dosť trápne... ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Znova tvorcovia urobili tu zasadnu chybu a namiesto fenomenalne natocenych bietiek sa zbytocne sustredili na vymyslanie zloziteho epickeho pribehu. Buhozial im to nevyslo. Pribeh je nudny, postavy nezaujimave a bitky kratke, ultrarychlo neprehladne zostrihane a strasne predratovane. Zlata jednotka s Van Dammeom, ktora bola aspon zabavna :-) ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tak Van-Damme si může oddechnout, nejhorší adaptace Street Fightera se neúčastnil. Ten cca 15 let starý pokus byl aspoň místy guilty pleasure vtipnej. Tohle je už bohužel jenom nudný a navíc strašně demetní. Andrzej Bartowiak klesnul na režijní dno, neumí natočit pořádně ani jednu scénu. Ty scény nejsou napínavý, ale bohužel nejsou ani tak blbý až jsou vtipný. Je to prostě jenom nehorázně nudný, i když sem tam se nějakej guilty moment najde (internetová kavárna uprostřed slumů, policajti pronásledují špatné auto a vůbec se to neřeší..) Příběh nemá s herní předlohou nic společnýho a vůbec to nedává smysl. Akčních scén a bitek tady moc není a když už přijdou, tak jsou pomalu ještě nudnější než ty kecací části!! Navíc tady hraje skupina těch největších hereckých dřev, které jsou momentálně v Hollywoodu. Kristin Kreuk, Chris Klein, Neal McDonough jsou takový anti-talenti, že to snad není možný. Tam už chyběl jenom Dominic Purcell, aby herecká zkáza byla dokonána, i když Taboo z Black Eyed Peas ho dokáže nahradit. Prostě katastrofa a ať už to prosím na třetí pokus nikdo nezkouší. ()

Ilhan 

všechny recenze uživatele

Doufal jsem, že si tento akční film oblíbím. Bohužel není to žádný zázrak ani na poli akčních filmů. Scénář nemá cenu pitvat, ale ty herecké výkony. Chris Klein jakoby, jak svým výkonem, tak svým zevnějškem, utekl z průměrného pornofilmu a Michael Clark Duncan mě opravdu hodně zklamal, protože nehorázně přehrává, nebo jen neumí hrát záporáky. Zbytek byl takový průměr. Jediný kdo mě potěšil byl Robin Shou, až na ten jeho stupidní rádoby knírek. Myslel jsem, že poslední souboj si v mém hodnocení vybojoval třetí hvězdu navíc, avšak po určité době a po srovnání s klasikou, jakou jsou Orlí spáry musím hodnocení snížit na dvě hvězdy. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (6)

  • Auto, ktoré používa Masch, je BMW 730Li. (Johnny.ARN)
  • Pro jediného Robina Shoa se nejedná o první zkušenost s filmem, který byl natočen na motivy videohry. Zahrál si již ve filmech ze série Mortal Kombat a ve snímku DOA: Dead or Alive (2006). (Conspi)
  • V úvodní scéně lze vidět letadlo přistávající na letišti Kai Tak a poté i výškovou budovu IFC Two tower. Ta byla však dokončena až v roce 2006 a letiště bylo uzavřeno ještě o 8 let dříve. (Conspi)

Související novinky

Povolání – drtič videoher

Povolání – drtič videoher

29.12.2007

Producent Jerry Bruckheimer tvrdí, že zná recept na úspěšný film podle počítačové hry. Žádná videoherní adaptace se nestala opravdovým trhákem, protože ani jediná z nich neměla opravdu prvotřídního… (více)

Reklama

Reklama