Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokračování fimu „Reeker“ z roku 2005. Nyní se akce filmu odehrává u přepadení kasína, které vede Danny Oceans. Po loupeži bude muset on utéct před šerifem a jeho synem, kteří se rozhodli dostat zloděje. (LIVINGDEAD)

Recenze (33)

castor 

všechny recenze uživatele

Jednička nabídla obehraný příběh, mizernou atmosféru a nesympatické herce. Dvojka přichází s obehraným příběhem, mizernou atmosférou a vcelku sympatickými herci. Doufám, že jste si všimli té drobné chvály. Sterilní křepčení okolo liduprázdného motelu nicméně vystřídalo křepčení kolem motorestu, u kterého nás čeká hodně krve a totožný konec jako v prvním díle. Úvod byl ale zřejmě vrchol celé téhle zbytečné slátaniny, u které nejvíc šokuje, že čtyři dny po projekci vlastně netuším, o čem to celé bylo. A paměť mám, troufám si tvrdit, zatím velmi dobrou. S tímhle nedopečeným kouskem je hororový jídelníček hnedle smutnější. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Tohle se tentokrát nepovedlo. Jednička mě mile překvapila, dvojka se však kvalitou propadla o dvě třídy níž. The Rise of Reeker jen sprostě opakuje to nejzajímavější z předchozího dění. To znamená, že všichni, co viděli první díl a bavil je, tady se musí zákonitě nudit. Samotný Reeker se tu objevuje snad ještě řídčeji, než minule, a svých deset minut slávy si odbude hnedka na začátku. A jeho práce je už taky nezáživná. A když vezmu v potaz, že tu nejsou vidět ani bradavky... zkrátka průser. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

-Cítíte to?-Mam rýmu.-Nemam nos.- Jedničku si nepamatuji vůbec, ale dle komentáře mne vůbec nenadchla. Pokračování se mi docela líbilo, i když směrem k závěru, přestože člověk už věděl, že se postavy nacházejí mezi světy, byť přímo očistec to nebyl, se z toho stal docela bizár. Triky vcelku dobré, dojde i na krev - trubka v břiše a vivisekce asi vedou. A přese všechen zmatek se děj hrne překotně dopředu, tudíž divák nemusí moc přemýšlet, proč a co se děje. Znetvořených mrtvol je nakonec požehnaně! ()

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Dvojka je o niečo slabšia ako jednotka, ale nie je to zase taká tragédia. Najhoršie na tom je, že pointu už vieme, takže na konci nás nič nečká. Ten koniec, ale podľa mňa vykompenzoval začiatok, ktorý bol pre mňa fakt geniálny. Potom film celkom ušiel, trocha nudy, potom akcia, špičkové gore efekty, krv, behajúce nohy atd. Trochu ma sklamal samotný Reeker, okolo ktorého sa prostredie vlnilo, takže to dosť skazilo konečný zážitok. Ale aj tak... 60%. ()

iolaos 

všechny recenze uživatele

Nejde o nic převratného, No Man's Land je jen jakýmsi remixem jedničky - stejná dějová osnova, totožný závěr,...ale pro tentokrát režisér přidává dost ujeté scény, až chvílemi přemýšlíte o jeho střízlivosti. Pokud hledáte ryzí digitální béčko není nic vhodnějšího, než se pobavit touto věcí. Nudit se nebudete. 6/10 ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama