Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokračování fimu „Reeker“ z roku 2005. Nyní se akce filmu odehrává u přepadení kasína, které vede Danny Oceans. Po loupeži bude muset on utéct před šerifem a jeho synem, kteří se rozhodli dostat zloděje. (LIVINGDEAD)

Recenze (33)

castor 

všechny recenze uživatele

Jednička nabídla obehraný příběh, mizernou atmosféru a nesympatické herce. Dvojka přichází s obehraným příběhem, mizernou atmosférou a vcelku sympatickými herci. Doufám, že jste si všimli té drobné chvály. Sterilní křepčení okolo liduprázdného motelu nicméně vystřídalo křepčení kolem motorestu, u kterého nás čeká hodně krve a totožný konec jako v prvním díle. Úvod byl ale zřejmě vrchol celé téhle zbytečné slátaniny, u které nejvíc šokuje, že čtyři dny po projekci vlastně netuším, o čem to celé bylo. A paměť mám, troufám si tvrdit, zatím velmi dobrou. S tímhle nedopečeným kouskem je hororový jídelníček hnedle smutnější. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Stopaře nebrat! Na kapotu nabrat..." BESIP varuje, již podruhé, ale je to marný, je to marný... Pěkný hnus hned na rozjezd, tak to má být. Ostatně, provoz na silnicích už dávno není pro citlivky, ani na D1 ani na americké higway road. Jeden by řekl, že divákova znalost twistu z jedničky úplně zadře dvojce motor, ale kdepak. Scenáristický manuál nám sice říká, že nevstoupíš dvakrát do stejného jízdního pruhu, jak ostatně potvrdí každý neopatrný chodec. Ale já našel svůj vlastní způsob, jak si (již známého) smrťáka užívat. Zvědavost. Odmítnul jsem se řídit komentáři znalců a fajnšméček ("to musí nudit každého") a přestože už jsem VĚDĚL, jaké překvapení ve scenáristické nádrži šplouchá, stejně jsem si tam zvědavě posvítil zapalovačem... Odjíždím z loupeže spokojen a řadím trojku, byť s odřenejma (a mírně opálenejma) ušima. P.S. Fungovalo by to i samostatně, bez znalosti jedničky? Nevím, možná i líp. Kdo si to takhle dal, může mi nacouvat do pošty se svým názorem, dík. ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Ten, kdo viděl první díl, se bude u dvojky nudit. Ten, kdo ho neviděl, nebude zpočátku vůbec chápat, co se to tam děje. Film pracuje s divákem, který je obeznámen s pointou prvního snímku, ale nabízí mu vlastně totéž co v předcházející části, jenom trochu pozměněně. A na závěr opět proběhne monumentální odkrytí té samé pointy jako minule, o které už ale divák ví od začátku. Tak trochu nechápu smysl tohoto pokračování. Název (No Man's Land: The Rise of Reeker) dává tušit, že se dočkáme odhalení vzniku Reekera - tak se také stane, ale tahle část děje je odbyta hned v úvodních deseti minutách, zbytek je už právě jenom kopií původního filmu. Poslední scéna (docela povedená, beru ji jako hlavní - jedinou novou - pointu) dává tušit další pokračování. No snad se příště dočkáme zásadnějších změn. 50% ()

iolaos 

všechny recenze uživatele

Nejde o nic převratného, No Man's Land je jen jakýmsi remixem jedničky - stejná dějová osnova, totožný závěr,...ale pro tentokrát režisér přidává dost ujeté scény, až chvílemi přemýšlíte o jeho střízlivosti. Pokud hledáte ryzí digitální béčko není nic vhodnějšího, než se pobavit touto věcí. Nudit se nebudete. 6/10 ()

petero 

všechny recenze uživatele

Toto pokračovanie uspokojí len málokoho. Jednotka bola príjemným prekvapením ktorá fungovala vďaka tomu že sme nevedeli o čo šlo a tým pádom to bolo aj napínavé a pointa filmu len prispela k spokojnosti i keď originálna nebola ale to od neznámeho béčka ani nikto nečaká. Na dvojke je zaujímavý hlavne začiatok – vznik Reekera, nasledujúci príbeh odohrávajúci sa po rokoch kráča v šľapajách príbehu jednotky čo je problém pretože kto ju videl (ale zrejme aj ten čo ju nevidel) tentoraz vytuší koniec (s rovnakou pointou). Pozerateľné ale neprekvapí. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama