Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Walt přikáže své rodině využít ochranu, kterou Hankovi nabízí Úřad pro potírání drog, a čeká, co mu budoucnost přinese. (Netflix)

Recenze (15)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No ako to napísať, po nabitej predchádzajúcej epizóde a zrejme pred ďalšou nabitou epizódou, sériu ukončujúcou, taký výdych a nádych zároveň. Samozrejme dominuje návšteva Jeeseho u Walta, len zase tá logika mi nedá spať. Prečo nedal Gus štenicu do Jesseho bytu? Alebo snáď dal, keď zistil Gus to, čo zistil? A prečo dvaja kuchári s takouto alternatívou nerátajú, keďže plány kujú práve tu? ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery!Někdy mám pocit, že se při vytváření "wow" momentů tvůrci pevně soustředí na svoji jasně vymezenou cílovou skupinu, tedy na alkoholiky, pikaře a úředně uznané dementy. Jinak si nedovedu představit, proč od mně očekávají, že uvěřím tomu, že by někdo mohl být až taková píča a uvěřit historce Walta o travitelství a následnému prospěchu z něj. Bohužel se v tomto seriálu tu a tam taková scénka objeví. Každopádně další solidní epizoda, která si drží alespoň úroveň napětí, když už nic dalšího. Dost mě pobavilo, kterak negřík asi podle intenzity a směru větru detekoval bombu pod svým automobilem. To už možná tvůrci s tím nadčlověčstvím trošku přepískli. Slabší tři kousky. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dlouhodobě se tu ohýbají a přetvářejí charaktery postav na základě toho, jak se to prostě tvůrcům hodí. Jednoduše ten, který třeba dva díly sekal školácké chyby, teď překvapí nejbystřejšími instinkty a inteligencí. Kupříkladu taková Waltova historka při konfrontaci s Jessem, kterému v balíčku cigaret cosi důležitého chybí, působí hodně komicky. A takový pan Gus Opatrný má asi nějaký šestý smysl nebo se mu nezdála třeba teplota vzduchu? Každopádně DEA nabízí ochranu i Waltovým nejbližším, hlava rodiny ale musí zůstat v terénu a zahlazovat škody, které napáchal. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po prvý raz počas sledovania Breaking Bad mám pocit, že dramatickosť šla na úkor logiky. Waltova historka sa mi pri konfrontácii s Jessem zdala byť trochu pritiahnutá za vlasy. Všetci vieme, že Gus nás už pár razy prekvapil, ale to s tou cigaretou sa mi zdá až moc pritiahneté za vlasy, kamery-nekamery ako mohol na to prísť? :D ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Když Walt (Bryan Cranston) na začátku epizody sedí za domem a čeká, co přijde, na stolku si točí s revolverem. Nejprve 2x hlaveň ukáže na něj a potřetí ukáže na květináč s konvalinkou. Tu vidíme i na konci série jako rozuzlení zápletky. (Stewik)

Reklama

Reklama