Reklama

Reklama

Cesta do středu Země

  • USA Journey to the Center of the Earth (více)
Trailer 1

VOD (1)

Geolog Trevor Anderson přednáší na univerzitě o tektonice zemských desek. Od nepřejícího profesora Kitzense se dozví, že laboratoř, v níž pracoval s bratrem Maxem, bude uzavřena a jako neefektivní zrušena. Doma navíc Trevor zjistí, že zapomněl na třináctiletého synovce Seana, kterého slíbil švagrové Elizabeth na několik dnů pohlídat. Ta současně Trevorovi předá krabici s věcmi po Maxovi, který před deseti lety zmizel během jedné ze svých výprav. Uvnitř Trevor objeví starý výtisk Verneovy Cesty do středu Země, plný bratrových poznámek. Později si v laboratoři všimne seizmického čidla, které Max umístil na Islandu. Pochopí, kam by se měl vydat, aby zjistil, co se s bratrem stalo. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (595)

MMR 

všechny recenze uživatele

No jéje, tak na tohle by se neměli dívat ti, kteří mají v životě smůlu. Protože by to vážně nerozdýchali. I já měl co dělat, abych ustál tu hromadu, ty návaly kliky, co hlavní hrdinové měli. Místo napětí z toho šel jen šibalský úsměv, který značil značnou nespokojenost s průběhem. Vše je jednoduché, skála, kterou Brendan Fraser zničí pár údery dřevěného klacku, jak jednoduché, já bych to mydlil sbíječkou půl dne, a odpadnul by sotva kousíček kamene, a on je takhle pohotový. Klobouk dolů. Jediné, co bych vyzdvihnul, je grafika, ta neměla chybu. Proto také hodnotím průměrem. ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

Taková jednohubka pro celou rodinu, herci jsou sympatičtí, děj se moc nezastavuje a žene se kupředu, prostředí podzemí je vskutku pěkně uděláno, jak po vizuální stránce, tak i po stránce nápadu. Uvidíme i nějakou tu starodávnou zvěřinu, zažijeme nějaké drama, ale jelikož tam je Fraser, spíše hodně zábavy a obstojných hlášek. Třeba ten dlouhý pád byl perfektní. A na konci si autoři nechávají stylově otevřené vrátka. PS: Josh Hutcherson mně stále přesvědčuje, že malí lidé si kompenzují svoji výšku talentem.. On umí dobře hrát, Napoleon si hrál s většími hračkami :-) 4 a určitě to ani zdaleka není tak špatné, jak vypadá hodnocení, ano, nejsem sice příliš náročný divák, ale kdo čekal od tohoto filmu něco víc, než poskytl, musí být zákonitě zklamán. Na jedno shlédnutí bombastické a opravdu mně mrzí, že to nebylo i v 3D. Česko je holt sto let za opicemi, tím tomu filmu podkopali i to málo, co bylo výjimečné ()

Reklama

Eawy 

všechny recenze uživatele

Zabavila som sa. Veľmi príjemná vec, ktorú si pozriete poobede ako film, ktorý môžte celý prespať, alebo si ho môžte pozrieť pri jedení lineckého pečiva a popíjaní kávy. V každom prípade budete mať príjemný rodinný zážitok a spomeniete si na knihy, ktoré ste čítavali veľmi dávno- Herecké obsadenie neurazí, rovnako ako aj scenár a hudba. Efekty boli trošku prerobené, ale celkovo to bola príjemne pozerateľná rodinná blbovinka s Brendanom Fraserom jeho malým synovcom a so sprievodkyňou.Takých 60% ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

1959 vs. 2008 ... K.O. v prvním kole, vítěz 1959. Ono postavit proti sobě výpravné dobrodružství a špatně ochucený rodinný gulášek - výsledek byl předem jasný. Dvě hvězdičky za jasně stanovenou cílovou skupinu, dětskému filmu většinou nedokážu dát příliš nízké hodnocení, protože si uvědomuju svou věkem danou nekvalifikovanost:) ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Mě osobně tato komedie opravdu zaujala, bavila mne, prostě jsem si ji užila. Samozřejmě hlavně díky hlavní postavě, kterou ztvárnil můj oblíbenec Brendan Fraser :-) Líbily se mi chvilky napětí, svět fantazie, se kterou se tvůrci filmu bravurně vypořádali, celý film měl rychlý běh, žádná nuda prostě fajn pohoda :-) ()

Galerie (129)

Zajímavosti (11)

  • Severoamerické tržby byly 101,7 milionu amerických dolarů, celosvětové 244,2 mil. (NIRO)
  • Náklady na výrobu byly zhruba 60 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Kvôli častým pádom musel Brendan Fraser (Trevor) použiť chrániče na kolená a lakte. (Tolf)

Související novinky

Fruit Ninja míří na velké plátno

Fruit Ninja míří na velké plátno

24.09.2016

Ačkoliv Angry Birds vydělali 346 milionů dolarů a Warcraft 433 milionů dolarů, kvůli rozdílným rozpočtům (73 milionů vs. 160 milionů) se nejspíš dočká pokračování jen první jmenovaný film. Co to… (více)

Jules Verne potřetí a počtvrté

Jules Verne potřetí a počtvrté

18.08.2014

Ačkoliv z letošního Hercula filmová série nejspíš nebude, Dwayne Johnson naříkat nemusí. V minulých letech totiž infiltroval hned tři jiné a žádná z nich zatím není u konce. Rychle a zběsile 7… (více)

The Rock jede na tajuplný ostrov

The Rock jede na tajuplný ostrov

02.09.2010

Fotky a videa z Faster a Fast and Furious 5 ukazují Dwaynea Johnsona zase jednou v akci a je to fajn. Na rodinné filmy se ale nevykašlal – nahradí totiž Brendana Frasera v pokračování Cesty do středu… (více)

Dan Aykroyd je méďa Béďa

Dan Aykroyd je méďa Béďa

08.11.2009

Nahradí tak Dawse Butlera, který poskytl hlas původnímu kreslenému Béďovi (alias Yogimu). Ve filmu studia Warner Bros. Yogi Bear, který kombinuje živou akci a digitálně animované zvířecí hrdiny,… (více)

Reklama

Reklama