Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policie nasadí jednoho ze svých nejlepších mužů, černocha Jacka Cartera, do akce proti překupníkovi kradených aut. Jack má za úkol proniknout prostřednictvím bílého zlodějíčka aut Archieho Mosese až k bossovi překupnického gangu Coltonovi. Jack si brzy získá Archieho důvěru a ke Coltonovi se dostane. O něco později, zcela náhodou, se však Jackova identita prozradí a v následující přestřelce je policista vážně zraněn. Je to ale nezmar, po dlouhém léčení se vrátí zpět ke své práci. Úkolem číslo jedna je dopravit Archieho k soudu, kde má svědčit proti Coltonovi. Problémy nastanou hned na letišti, když eskortu přepadne Coltonova banda. V průběhu dalšího děje jedna komplikace stíhá druhou a situace nutí Jacka i Archieho, aby táhli za jeden provaz. Jaksi nepozorovaně se z nich vlastně stanou parťáci, kteří si vzájemně chrání krk před pronásledovateli (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (113)

Pipes 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch slabších kousků jednoho z mých oblíbených komediálních herců Adama Sandlera. Hodnocení dávám především za Adama a Damona Wayanse, kterému to s Adamem docela sedlo - myslím ten druh humoru, nikoliv herecký výkon. Jinak film samotný nic moc - např. zkratkovitý a místy hodně přeskakovitý scénář. Slabší 3* ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Akční krimi se začínajícím Adamem Sandlerem. Typický začátek, při kterém se pomalu rozjíždí 80 minutová honba za "spravedlností". U které se stane mnoho situací, při kterých se párkrát usmějete, ale nijak zvlášť u toho vytržení nebudete. Scénář mohl být dokonalejší, ale i přes to se nebudete litovat sledování. Typická komedie 90. let, tahle s přídavkem Adama Sandlera. ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem se původně nechtěl dívat, vždyť z těch tří žánrů, které jsou u filmu uvedeny, mě oslovuje jen komedie, zbylé dva žánry absolutně nesnáším. Avšak když už jsem v tu dobu byl u televize a nic jiného nikde neběželo, tak jsem dal filmu šanci už jen kvůli tomu zajímavému názvu. A musím říci, že jsem byl příjemně překvapený. Hodně rychle jsem se do toho zakoukal a bavilo mě to po celou dobu. Adam Sandler je zde kladným záporákem, což od něj vyžadovalo mnoho hereckého umu, ale on to dokázal tak dobře, že jsem o něm ani na okamžik nepochyboval a jeho roli jsem mu bez výhrad věřil. Jeho spoluhráč, Damon Wayans, zase dokázal věrohodně ztvárnit kámoše, ze kterého se vyklube polda, aby se nakonec zase vrátil do role kámoše. Tenhle film, to zkrátka byl zážitek, na který zřejmě hned tak nezapomenu, bylo zde taky pár úžasných scének a hlášek, například když Adam Sandler popisoval Damonu Wayansovi, jak se mu pomstí za to, že ho nenechal v klidu vymočit, nebo když na konci byla ukázána filmová Sandlerova matka. Zkrátka já se dobře bavil a užil jsem si to, což v pohodě vystačí na nadprůměrné čtyři hvězdy. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Sranda , Sranda , Sranda..........Soundtrack Elmer Bernstein: 1. Champagne - Salt-N-Pepa ,2. Plant A Seed - Mr. Cheeks And Freaky Tah (Lost Boyz) ,3. Where I'm From (Don't Fight The Clean Mix II) - Passion ,4. Tha 2 of Us - DTTX Of Lighter Shade Of Brown ,5. Until The Day - Nonchalant ,6. How Could You - K-Ci & Jojo Of Jodeci ,7. I Wanna Know Your Name - Tasha ,8. Where Are You - Rahsaan Patterson ,9. Chocolate (Cuties And Condoms) - Cydal ,10. Tha Show - Wreckx-N-Effect ,11. Tres Delinquentes - Delinquent Habits ,12. Reverend Black Grape (The Crystal Method Edit) - Black Grape , ()

Taurpower 

všechny recenze uživatele

jasnych 5stars. "ty woe, on ji lize a ona pritom ji jablko! To jsou mi veci..." PS. videno naposledy pred 15lety v puberte. Mozna ted, po shlednuti tohoto filmu bych sel kvuli vyssimu veku z hodnocenim dolu, ale neudelam to, protoze si chci tento film zapamatovat jako jednu z nejlepsich komedii meho mladi. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se od 4. března do 9. května 1996 v Kalifornii (USA). (BMW12)
  • V poslední scéně, ve které se má pes zhroutit na pult, je možné vidět lidskou ruku, která tahá psa právě k pultu. (KucC)

Reklama

Reklama