Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pevně se připoutejte, protože vás skupina agentů s nadpřirozenými schopnostmi vezme na napínavý a vzrušující výlet. Dobrodružství začíná ve chvíli, kdy Cassie (Dakota FanningVálka světů), která vidí do budoucnosti, přesvědčuje Nicka (Chris EvansFantastická čtyřka) s telekinetickými schopnostmi, aby jí pomohl ukořistit kufřík s tajemstvím za miliardy dolarů. Aby předstihli vládní agenty, musí do akce zasvětit i Alyssu (Camilla Belle10 000 př. n.l.), která dokáže ovládat cizí myšlenky. Právě ona může být jejich spásou – nebo prokletím. Ve vedlejší roli dokonale strhujícího filmu Push se objevuje na Cenu Akademie® nominovaný Djimon Hounsou (Krvavý diamant). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (442)

klerik 

všechny recenze uživatele

50% Premrštená stopáž a slabá logika (a následná evidentná snaha zakryť ju) škodí tomuto "seriálovému" filmu viac ako by sa mohlo na prvý pohľad zdať. Hlavne preto, že sú tu sympatickí herci a má to fajn vizuál a v podstate aj akčné scény. Ale predsa len je to len redšie ako stráviteľný JUMPER. Asi tak na úrovní SÍL TEMNA (Covenant). Nedíva sa na to zle a cez horúce leto to uričte neublíži. Som presvedčený, že tvorcovia aj americké publikum chcelo presno to, čo vzniklo... ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Nie, z tohto Matrix nebude. Sú v tom triky, akcia a "premyslený" príbeh, ale trochu mi ušla pointa. Ide o záchranu niečoho veľmi, veľmi dôležitého, záchranu, ktorá sa plánovala dávno pred narodením tých, ktorí ju vykonali, ale po skončení mi nebolo všetko jasné a nič také veľmi dôležité som v tom nevidel. Problém je skôr v tom , že režisér tomu nedokázal dať väčšiu vážnosť. Je to jedno. Film je dosť nuda a nedonútil ma pátrať po tom "veľmi" dôležitom trochu bližšie. 40%. ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Hodně bídná variace na televizní Heroes, která vypadá snad ještě laciněji než televizní předobraz. Námět je totiž jak přes kopírák, jenom ten příběh je mnohem blbější. Zvlášť ke konci to už vůbec nedává smysl a samý ty čachry okolo mazání paměti a nepravejch vzpomínek byly úplně na palici. Paul McGuigan navíc docela zklamal a nedokázal tomu dát nic. Celý je to nudný, akční scény nemají tempo a občas jsou nechtěně směšný. A herci jsou úspěšní tak napůl. Chris Evans je sympaťák a Dakota Fanning překvapivě velmi dobrá, ale záporáci jsou všichni hodně zoufalí (chudák Hounsou) a Camillu Belle bych už před kameru radši nikdy nepouštěl. Jak ta mi pila krev to snad ani není možný. Bída a sci-fi z hodně béčkovejch vod. Ale když už nic, tak nám to aspoň dalo alespoň první scénu ve kterých Dakota Fanning chlastá a nebo drží v ruce bouchačky. Ach jo, ten čas ale letí... ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Bože. Těšil jsem se už jen kvůli tomu, že nový snímek Paula McGuigana shlédnu v lesknoucí se nabušené blu-ray kvalitě. Ona je sice pravda, že špinavé a nechutně nebarevné, šedivé ulice velkoměst, kde se děj filmu odehrává jsou bez zrna DVDripu k sežrání (jako ostatně všechny filmy, které na disku zaberou více než 4 GIGA), ale i navzdory tomu se po hodině strávené u této podivnosti dostavil nepřijemný pocit. Je to proto, že kulisy se po celou stopáž takřka nemění, a hrdinům by rozhodně neuškodilo si občas zajít na procházku do přírody. Neříkejte mi, že na to nebyl rozpočet, protože jinak si budu myslet, že tento silně urbanistický paskvil měl TAK špatný scénář. Heh. Samozřejmě, je tuna dalších městských filmů, anebo filmů, kdy se děj odehrává kdesi ve městě, jenže obrázky, jaké mi nabídnul Push se mi ani trochu nelíbily, a výlet třebas do zeleného lesa by unylým filtrům prospěl jako facka Buda Spencera. Takže dvě hvězdičky. Za co? Chris Evans je celkem fajn, i kdybych měl svůj názor stavět na jeho charisma a hezkém kukuči, no a občas se snímku nedá upřít několik skvělých nápadů a akčních scén, obojí bohužel vyšumí už při závěrečných titulcích. Prvních pět minut bylo super (včetně cool úvodních titulků), no a nesmím zapomenout na výnikající soundtrack. That´s all, folks! ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Je otázkou jestli je Push, vzhledem k tomu kolik stál a jak vypadá, látkou dost vhodnou pro kina a nebo by bylo vhodnější kdyby šel rovnou do televizí a na DVD... ale ať tak či tak, rozhodně to není žádný nepovedený zmetek, ale vcelku zábavný komiksový film který je natočený o několik tříd lépe než spousta mnohem dražší žánrové konkurence (nový Hulk budiž dostatečně odstrašujícím příkladem, o Catwoman, Ghost Riderovi a dalších raději ani nemluvě). Nízký rozpočet tu ani není moc na škodu - šetřilo se s výpravností scén ve scénáři, ale jejich provedení ve filmu už je vizuálně velice solidní. A naštěstí se neštetřilo na hercích, kteří své postavy zvládají výborně, což bych dřív v některých případech (Dakota s obouruč Berretami!) považoval za fantasmagorický nesmysl. Solidně se poprali i s dějem, který sice není nejchytřejší, ale ani mysl příliš neuráží a je zajímavý mnohem víc než nemálo pitomý Jumper (podobnost s Heroes neposoudím, neviděl jsem) a režisér má v ruce evidentně nejen zmáknuté řemeslo, ale i dost talentu a dokáže v akčních scénách být originální a nápaditý. Levnější X-Men? Proč ne. 6/10 ()

Galerie (37)

Zajímavosti (14)

  • Aby se štáb vypořádal s neustálým ruchem Hong Kongu, natáčela se většina scén na první pokus, kamery byly schovány v autech a točilo se skrze díry ve zdech. (HellFire)
  • Autory komiksové minisérie, ze které film vychází, jsou Marc Bernardin a Adam Freeman, pod ilustrací je podepsaný Bruno Redondo. (HellFire)

Související novinky

Igor ví, jak to bylo s Frankensteinem

Igor ví, jak to bylo s Frankensteinem

07.09.2012

Klasický hororový román Mary Shelleyové byl zfilmován už nespočetněkrát... a ještě nás pěkných pár verzí čeká. Každá bude jiná. Nedávno dotočené I, Frankenstein australského režiséra Stuarta… (více)

Režisér Sherlocka cestuje časem

Režisér Sherlocka cestuje časem

15.08.2010

Paul McGuigan (foto) svými prvními filmy (u nás známe hlavně Nabít a zabít) sice zaujal, ale velkou díru do světa neudělal. Push vyloženě zklamalo. Za zářivý comeback však můžeme považovat režii dvou… (více)

Filmové kočky: Nová generace

Filmové kočky: Nová generace

27.01.2009

Jen předevčírem jsme psali o možné trojce Charlieho andílků, ve které by Drew, Cameron a Lucy dostaly mladší posilu. Už se i ví, kdo by to měl být – o filmovou kariéru se pokoušející Rihanna. A to… (více)

Bourne potkává X-Men

Bourne potkává X-Men

16.06.2008

Tak by se dal zjednodušeně popsat sci-fi thriller Push, který právě natáčí Paul McGuigan (Nabít a zabít). Odehrává se v tajném světě psychické špionáže. Chris Evans hraje mladíka Nicka, jehož otec… (více)

Reklama

Reklama