Reklama

Reklama

VOD (1)

Po své výbušném chování ve Fast Five se Dwayne Johnson předvede jako provinční otec, na kterého tvrdě dopadlo, když jeho dospívajícího syna nespravedlivě obžalují a odsoudí k deseti letům za mřížemi. Aby očistil jméno svého syna, začne otec pracovat v utajení a riskuje všechno, včetně vlastního života, aby zmírnil jeho rozsudek. (Filmbox)

(více)

Videa (19)

Trailer 1

Recenze (352)

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Snitch není žádný přepálený akční výplach a nadsazený blockbuster, kde by asi většina zdejších kritiků Dwayna viděla raději, jako v případě F&F. Proti tomu nic, protože sám ho mám rád v akčních popcornovkách, ale co tady lidi blázní se 2* opravdu nechápu. Snitch je úplně někde jinde a je výborný. Skutečný a uvěřitelný příběh, který je velmi dobře napsaný a drží se v naprosto reálných mezích. Stejně tak dobře dokáže navodit napínavou atmosféru lusknutím prstu a vlastně ji drží téměř celý film. Dwayne je jako fotřík, co nezmůže skoro nic, ale chce pomoci svému křivě odsouzenému synovi, parádní. Ve své podstatě je pro mě tohle nejlepší a nejvážnější Dwaynův film, kde je evidentní, že umí hrát, kde není za neohroženého bijce s tvrďáckým výrazem a celou stopáž působí maximálně přirozeně. Připravil jsem se na akční drama a bylo chutné! Chci více takových rolí pro Dwayna a méně dětských taškařic typu Cesta na tajuplný ostrov. 4,5*. Doufám, že po četnějším hodnocení půjde Snitch do červených čísel, protože tam patří. 80%. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Zoufale nudný, patetický kýč, natočený podle stupidního scénáře, který je založen na skutečných událostech a to ho dělá ještě stupidnějším, směšnějším a zoufalejším a jen to potvrzuje imbecilní americké justiční zákony a stupiditu američanů vůbec.Rock je v roli medvídkovského taťuldy vod rodiny přesvědčivej asi jako kdyby Johny Galecki hrál Supermana.Patetické dialogy, rutinní herecké výkony, přepálená stopáž.Naprosto zbytečný film.Dwayne má drtit kosti, držet kulomet těžší než King Kongova raní stolice, cedit z úst suché hlášky a ne plakat u vokýnka, když jeho extrémně nesympatický syn poznal sílu ohejbání pro mýdlo v nejtěžším vězeňském bloku.Podobně zbytečné jako Faster, který měl aspoň trochu co říct.Tahle sterilní mrdka měla zůstat zapadlá v nejspodnějším šuplíku zaprášené Hallywůdské kanceláře.Nejvíc mě srala ta kreténská hudba, která se snažila si za každou cenu vynutit nějaké emoce, aby divák snad s těmi nesympatickými kretény ještě soucítil nebo co.66%?Naivita a omezenost dnešních uživatelů už mě rozesmívá dlouhý léta.1* pouze za výborného Barryho Peppera, kurva zase 112 minut v prdeli, co sem mohl cedit budvar a nemarnit čas takovou mrdkou. ()

Reklama

Radek99 

všechny recenze uživatele

Ric Roman Waugh by se měl věnovat jenom dramatům z prostředí věznice, v tomhle subžánru je nezpochybnitelným králem (viz jeho strhující Zločinec a nově i uhrančivý Shot Caller)...když totiž překročí hranice subžánru a zkusí natočit klasický thriller o nefalšovaném americkém taťkovi, co kvůli tomu, aby dostal syna z věznice, sejme celý jihoamerický kartel, vyjde mu z toho dost nevěrohodný film (byť na základě skutečných událostí)...chyba je tentokrát ve scénáři (což je v kontextu Waughova psaní s podivem) a taky trochu v castingu - The Rockovi jsem tu roli moc nevěřil...i když se zjevně dost snažil...dokonce mám pocit, že i chvilkami skutečně hrál... Jednoznačně nejslabší Waughův film. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Práskač funguje pouze první půlhodinku, pak se projeví dvě podstatné věci. Rejža je břídil a Dwaynovi podobné role nesluší. Trošku nám pan Skála připraví šok, protože za celý film nikoho nezmaluje ani nezastřelí, což u něj opravdu není obvyklé. Ale abych mu nekřivdil, rozhodně podává poměrně zajímavý a přesvědčivý herecký výkon. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

John Matthews (Dwayne Johnson) se nehodlá smířit s tím, že jeho syn Jason Collins (Rafi Gavron) byl zatčen za převzetí pilulek etáze v poštovním balíčku, který mu poslal kamarád Craig a hrozí mu nejméně 10 let ve vězení za údajnou distribuci. John chce pro syna nižší trest a proto se stává tajným informátorem, aby pomohl chytit a usvědčit drogového dealera... Film je inspirován skutečnými událostmi a Dwayne Johnson musí uplatnit herecký talent před svojí muskulaturou. Milovníci čisté akce budou asi zklamáni, potože snímek obsahuje pouze dvě větší akční scény, ale "The Rock" dokázal, že umí obstojně hrát. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (10)

  • Partner filmu Participant Media se specializuje na závažná sociální témata dneška. (Roman.Ticka)
  • Film je založený na skutočnom príbehu Jamesa Settembrina, ktorý pomáhal odhaľovať obchodníkov s drogami, aby jeho synovi skrátili dĺžku trestu vo väzení. (Astonko)
  • Původní scénář rozpracoval Justin Haythe, ale teprve po dokončení Ricem Romanem Waughem došlo k jeho realizaci do filmové podoby. (Roman.Ticka)

Související novinky

Nejúspěšnější herec roku 2013: Dwayne Johnson

Nejúspěšnější herec roku 2013: Dwayne Johnson

20.12.2013

Magazín Forbes uveřejnil tradiční výroční žebříček herců, kteří zajistili Hollywoodu nejvyšší zisky. Na prvním místě poměrně překvapivě trůní Dwayne „The Rock“ Johnson, jehož filmy souhrnně utržily… (více)

The Rock se vrací k hrdinské fantasy

The Rock se vrací k hrdinské fantasy

25.02.2012

Dokonce k té nejhrdinštější. Studio MGM se jej totiž snaží ukecat do role legendárního starořeckého siláka Herkula. Zapomeňte ale na rodinnou taškařici ve stylu Kevina Sorbo. Film Hercules: The… (více)

Reklama

Reklama