Reklama

Reklama

Epizody(24)

Obsahy(1)

Původní televizní seriál, volně navazující na první řadu, která byla natáčena původně pro polskou televizi v Bielsku-Biale. Po skandálním zásahu katolické církve se však v rodném Polsku vůbec nevysílala. Pořad publikuje internetová televize Stream.cz. (ČSFD)

Recenze (125)

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál je paráda. Je to sice nerealistický, místy trapný, ale pokaždé, když to vidím, mě to dokáže rozesmát. Takový ten čtvrtníčkovský humor, kdy Čtvrtníček je borec přes intonaci různých větiček. Obyčejná věta, když byste jí pověděli vy, nejspíš na ní nebude nic vtipného, a Čtvrtníček to umí vždycky říct tak nějak zvláštně, že to i občas celkem vtipný je. ()

himor 

všechny recenze uživatele

"Zatím co se loupeš...". Množstvo hlášok, ktoré si neustále pripomínam formou rozdávania kolegom v práci, kamarátom a aj žene 😂 Niektoré diely boli síce menej záživné, niektoré zas brutálne, ale dokopy ako celok, paráda. "A kdepak je kožní, jasně, kompost patří do rohu". Pre mna proste kult. P.S.: nečudujem sa že cirkevníci v Polsku zakázali prvú sériu seriálu, je to masaker. 100% ()

Reklama

Kleopatr 

všechny recenze uživatele

Gynekologie dvojka... už točí se nový díly!!! To nejlepší na Streamu. - takle nadčeně jsem psal, ještě předtím, než jsem ty nové díly viděl. Úroveň fórů šla silně dolů. Myslim si, že Čtvrtníček a spol. to chtěli co nejrychleji doplácat aby už od gyndy měli pokoj. Za prvních 15 dílů 4* za zbytek 1*. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 6/10 Děj 2/10 Hudba 3/10 Efekty 2/10/// +sešla se tam dobrá parta herců -není to vtipné, ani moc sprosté, nejsou tam holky :-)/// Vhodé tak možná jen na Stream. Čekal jsem od toho mnohem víc. Nejen po stránce vtipu, který tady je hodně skromný, ale i po strance nápaditých scének, kterých se tu skoro nedočkáme. Nudil jsem se./// Celkem 30%/// ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Už ta znělka napovídá, že tady půjde o něco mimořádného. Podmanivý hlas Alfreda Strejčka obstarává průvodní slovo, aspoň v několika úvodních dílech... a ty podle mě patří k tomu lepšímu, co tento seriál nabízí. Kultovní hlášky, průpovídky a pointy, vše obzvláště vtipné... a hlavně: tak přirozeně zahrané, jak kdyby to bylo opravdu jejich pravé řemeslo. Jak to ti hňupi hráli, to bylo prostě dokonalé a nutno říct, že se tady sešla pěkná partička hovad. S pozdějšími díly to pomalu ztrácí dech a nápady se stávají obehranými a poněkud primitivními, ale i tak jsem se skvěle bavil. "Na nás tady nikdo řvát nebude. Na nás žádný kožaři řvát nebudou. My jsme šlechta. My jsme gynekologie. A to není žádná felčařina... Víte, já mám pocit, že gynekologie má tu nádhernou vlastnost, že lidské tělo nejen léčí, ale také je z gruntu mění. Nelítostně a jednou pro vždy. A v tom je její nebezpečí i krása. Gynekologie jde pod povrch, jde do hloubky. A komu se to nelíbí, ať jde klidně na kožní." Robert Nebřenský by si za tohle zasloužil oscara, bylo to jak ze Shakespeara. A nejen tohle. Jedna z jeho životních rolí. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • V čase 1:30 si pan doktor Vlk (Marek Daniel) strhne roušku z hlavy, ale v dalším záběru jí má zase na bradě. (Likan7)

Reklama

Reklama