Reklama

Reklama

Epizody(24)

Obsahy(1)

Původní televizní seriál, volně navazující na první řadu, která byla natáčena původně pro polskou televizi v Bielsku-Biale. Po skandálním zásahu katolické církve se však v rodném Polsku vůbec nevysílala. Pořad publikuje internetová televize Stream.cz. (ČSFD)

Recenze (125)

pools 

všechny recenze uživatele

Tohle dílko je pro opravdu úzký kruh zaslíbených, kteří denně trpí, když v televizi uzří věci jako Nemocnice na kraji města, nebo jak se ten bastl jmenoval. Seriál staví na tom jak špatně je natočený, jak zlé jsou v něm repliky a jak přehnaně se snaží být "vtipný". Prostě nic, co by běžný smrtelník byl schopný akceptovat. ()

kisha 

všechny recenze uživatele

Čtvrtníček má těžko uvěřitelnou kuráž vyrukovat na českej národ s něčim podobnym:)pic kozu do vazu, po počátečnim šoku ze seriálový abnormality jsem si na to zvykla, ano, přišlo mi to vtipný a ano, naprosto chápu tu část populace, která za tento počin Čtvrtníčka odsoudí...tři hvězdy jen v rámci (téměř nemožného) srovnání s jinými, nutno podotknout vtipnějšími, seriály;) ()

Reklama

bloom 

všechny recenze uživatele

"Ještě jednou Vám chci poděkovat, pánové, a vyjádřit svou vděčnost a velikou spokojenost, že jsem měla tu čest s tak vynikajícím kolektivem. A jako poděkování, pánové, jsem si dovolila zanechat na vašem oddělení lahvinku. Parkanová Vlasta. Vděčná." No pravdou je, že většina scén bez Čtvrtníčka a Poláška je lepších. Už jsem se jich možná trochu přejed. Dialogy mezi okresním gynekologem Viktorem Čudákem (Jiří Lábus) a primářem Káďou (Robert Nebřenský) možná nejsou tak vtipné, ale díky oběma protagonistům se u nich smějete. ()

himor 

všechny recenze uživatele

"Zatím co se loupeš...". Množstvo hlášok, ktoré si neustále pripomínam formou rozdávania kolegom v práci, kamarátom a aj žene 😂 Niektoré diely boli síce menej záživné, niektoré zas brutálne, ale dokopy ako celok, paráda. "A kdepak je kožní, jasně, kompost patří do rohu". Pre mna proste kult. P.S.: nečudujem sa že cirkevníci v Polsku zakázali prvú sériu seriálu, je to masaker. 100% ()

no2 

všechny recenze uživatele

10/10 / :-) /„Co tam hledáš? Tam není nic k vidění... No tak dělej, nebo nastydnu na spodek!“ – „Viktore… Připadáš si úplně zdráv?“ – „No já jo, ale ty vypadáš divně…“ – „Cítíš se po všech stránkách normálně?“ – „No tak jako na svůj věk jakž takž. Co je?“ – „S toaletou? Když jdeš třeba na malou? Při močení nemáš žádné potíže?“ – „S toaletou? Né! Já mám rád pohodlíčko. Já si vždycky přičapnu!“ ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • V čase 1:30 si pan doktor Vlk (Marek Daniel) strhne roušku z hlavy, ale v dalším záběru jí má zase na bradě. (Likan7)

Reklama

Reklama