Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detektivové Kriminálky Anděl řeší nečekaně komplikovaný případ. Pouhé tři dny po sobě jsou zavražděny na okraji Prahy dvě ženy. U jedné z nich není pochyb. Stala se obětí sexuálního násilníka. Tělo druhé zmizelo, ale stopy na místě činu naznačují, že jde pravděpodobně o stejného pachatele. Případ je o to složitější, že otec první oběti je bývalý kriminalista, který se rozhodne vraha vypátrat a potrestat sám. Manžel druhé je zase neurotik, jenž má pocit, že se policie při objasnění vraždy jeho ženy málo snaží. Rozlišit, kdo ze svědků i podezřelých chce kriminalistům pomoci a kdo jen rafinovaně zametá stopy, není vůbec jednoduché. Pátrání nás zavede do podivně přestavovaného penzionu, který ukrývá nečekané tajemství, i do podzemních šachet v Prokopském údolí, v nichž jde policistům o život. A rozluštění tohoto rébusu vyžaduje od detektivů nejen postřeh a schopnost dedukce, ale i slušnou dávku odvahy. (TV Nova)

(více)

Recenze (7)

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi to spíš chtělo oba zajímavé případy řešit v dvou samostatných dílech. Takto je to místy chaos, kdo, koho, kde a jak. Ale i tak velice dobrý začátek série, laťka byla nasazena docela vysoko. Zaujme tu především manžel z rozestavěného penzionu, to je fakt "borec", jak umí bez mrknutí oka tahat policajty za nos. Druhý případ byl spíše od začátku jasný, jen bylo otázkou jak. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přijde mi trochu na škodu, jak se případ/oba dva případy vyvíjely. Rozuzlení bylo nicméně velice zajímavé. Trochu mi chyběl tradiční humor a nadhled, jen minuta ticha nestačila. ()

Reklama

Reklama