Reklama

Reklama

Walter, mladý zápasník národního týmu se vrací domů na pohřeb své sestry. Přijme tam pracovní nabídku a zároveň se pokouší vypořádat se sestřinou smrtí. Přichází do malého městečka, aby se pomstil vrahovi své sestry a potkává tam starší ženu potýkající se s podobnými problémy jako on. (oficiální text distributora)

Recenze (86)

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

Vzájemných objetí a setkání po tragických událostech jsme se dočkali už v několika snímcích. Tento v podstatě ničím nevyniká a režisér se zbytečně snažil o depresivnější vyznění pomocí rušivých berliček, jako je oddalování a přibližování obrazu atd. Navíc poprvé uvidíte, že Kutcher svou roli vůbec nezvládl, i když ke konci přišlo jakési zlepšení a důvěryhodnost. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Občas se mi stane,že shlédnu film,kterej bych při horšim obsazení ani vidět nechtěl.Nevim,ale asi mám nějaký druh retardace,ale takovejhle film mě vyloženě nudí.Jo,je to našlapaný citem,je to ze života,je to dobře zahraný,ale ne každej na tom ulítavá.Ale ohodnotim to.Z vlastní zkušenosti vim,že i takovej druh filmu se dá natočit zábavněji,než tohle!takže 50%. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Jóhann Jóhannsson: 1. Looking for Peyton ,2. Dutch ,3. Cabin Fever ,4. Playa del Sul ,5. Random Hearts (Love Theme) ,6. Phone Call Soliloquy ,7. The Folks Who Live on the Hill ,8. Keys ,9. Aqui en Miami ,10. Decisions ,11. Intimate Distance ,12. Passengers ,13. Personal Effects ,14. Seasonal Changes ,15. Closing In ,16. Good Thing ()

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Na drama necekane klidne tempo a spousta peknych detailnich zaberu, ktere umocnuji emoce. Ashton byl vyborny, i kdyz mel skoro porad na hlave cepici nebo kureci prevlek a chodil tak, jako by mel v zadku rozevreny destnik. Musim vyzdvihnout i postavu neslysiciho Claye, ktereho vyborne ztvarnil Spencer Hudson. Prijemne prekvapeni s prijemnou hudbou. ()

Schuldiner 

všechny recenze uživatele

Bohužel přespříliš dějových podivností a náhod. Jinak je to celkem milý film, poklidné drama, kde se opravdu hezky kouká na Michelle Pfeiffer, která asi nezklame nikdy. Sluší jí to moc. Vlastně jsem celý film sledoval jen kvůli ní a obě hvězdy jsou tedy určeny pouze pro tuto dámu. Jinak výběr herců, až na pár výjimek (Kathy Bates), nebyl úplně šťastný. Asi to jako celek brzy vyšumí z hlavy. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (5)

  • V skutočnom živote študoval Ashton Kutcher na Univerzite v Iowe, odbor biochemické inžinierstvo. Vo filme nosil potítka a čiapku tejto univerzity. (U_S_O)
  • Premiéra filmu se odehrála v naprosto nehollywoodském stylu v lowa City, kde měla vydělat peníze na pomoc tamním lidem postiženým záplavami. (Olík)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno