Reklama

Reklama

Když Denis Cooverman, největší mimoň z celé školy, během rozlučkové řeči vyzná lásku oblíbené a krásné Beth Cooperové, každý z toho…tak nějak…ztratí řeč! Ale skutečný šok přijde v okamžiku, kdy se ve dveřích Denisova domu objevuje Beth se dvěma nejlepšími kamarádkami, aby mu společně ukázaly, co obnáší pořádná pařba. Těžko zadržíte smích, až budete sledovat Denise, jak se ze všech sil snaží držet krok s Beth — a zároveň se musí mít na pozoru před jejím šíleným ex-přítelem Kevinem a jeho naštvanými kamarády. Navíc se dozvíte, jakým způsobem Denis a Beth povýšili svůj vztah na úplně novou úroveň v neskutečném alternativním závěru, který jste zaručeně neviděli v kinech! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (143)

HappySmile 

všechny recenze uživatele

Bylo to pro mě docela zklamání, protože Chris Columbus točí dobré rodinné komedie. Ale zřejmě jak rostou jeho děti, tak přešel na teenagerskou komedii, což ale není zrovna můj oblíbený žánr. Ani jednou jsem se tu nezasmála a to je podle mě jaksi v rozporu s definicí komedie... Chrisi, vrať se k rodinným komedií, prosím! ()

vieriX 

všechny recenze uživatele

Co říci tak za prvé komedie aspoň pro mě byla odlehčení večera hlavní hrdina představoval přesně slovo "Looser" se vším co k tomu patří.Ale všechna čest, že řekl před celou školou co cítí kdo ví jestli by někdo z nás měl takové koule. Představitelka Beth Cooper byla naprosto šukezni jak by řekl můj kámoš. Pro mě naprosto příjemných 60%. ()

Reklama

Curlyman 

všechny recenze uživatele

Nočná road movie v hlavných úlohách s kráskou a zvieraťom. Hlavná postava tohto filmu sa určite zapíše do dejín ako jedno z najlepších zobrazení loosera v histórii kinematografie. Pri niektorých scénach som sa smial, niektoré však boli vyslovene trápne. Napodiv to dokopy celkom dobre zafungovalo. Ale keby v tom nehrala Hayden, tak o to asi ani nezakopnem. A dobrý soundtrack. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Nevýrazný předseda diskusního kroužku (P.Rust) vyzná při promoční řeči lásku krásné kapitánce roztleskávaček (H. Panettiere) aniž by tušil, že tím odstartuje nejšílenější den svého života. To, že se do studentské komedie pustil i bývalý král rodinné zábavy Chris Columbus je jenom důkaz, že jde o divácky vděčné téma. Miluji tě, Beth Cooper se rozhodně kvalitativně nevyrovná American Pie, ale zaplať pánbůh vysoce převyšuje spoustu jejich následovníků. ()

MRPitivier 

všechny recenze uživatele

Co mě nejvíce zajímalo na tomhle filmu byla krásná a energetická Hayden Panettiere! Ta mě nezklamala, zahrála si své a dokázala, že umí hrát! Pěkný výkon! Na druhou stranu ostatní zklamali! Spíše vyhořeli! Další herci, režie, děj zvláštní a zároveň o ničem a doopravdy pár vtipných scén, které hraničí s únosností, to nezachrání! Tak na nudný večer dobrá věc, když nepotřebujete přemýšlet a prostě jen sledovat něco, u čeho potřebujete něco jiného dělat! ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie sa uskutočnilo na stredných školách Magee Secondary School a St. Patrick's Regional Secondary vo Vancouveri, Britskej Kolumbii. (zanvalzans)
  • Auto Beth (Hayden Panettiere) je Toyota Yaris, Kevin (Shawn Roberts) řídí Hummer H2 a Coovermanovi mají Volvo V70 XC. (StarPlate)

Reklama

Reklama