Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Casey Bowman je americký sirotek, který byl vychováván v klášteře dojo, kde se ho ujal mistr bojových umění Takedou. Z Caseyho se naučil bojová umění tak dobře, že ho Takeda zvažuje jako jednoho ze dvou kandidátů na svého nástupce, který bude mít za úkol pokračovat v dohledu nad posvátnou truhlou Yoroi Bitsu. Druhým kandidátem je další Takedův student Masazuka. Masazuka těžce snáší Caseyho přátelství s Takedovou dcerou Namiko a tak při vzájemném souboji s Casey na něj použije nepovolené praktiky boje. Za to ho Takeda z kláštera vyžene a za svého nástupce zvolí Caseyho. Masazuka potupně z kláštera odchází a slibuje pomstu. Za nějakou dobu se z Masazuky stává nájemný zabiják pracující pro společnost Temple Industries, kterou vede milionář Temple, který zároveň vede tajnou zločineckou organizaci a nechává Masazuku likvidovat své obchodní konkurenty. Masazuka stále cítí, že on by měl být faktickým nástupcem Takedy a stát se strážcem Yoroi Bitsu. Vrátí se tedy do chrámu, kde způsobí povyk a Takeda se proto rozhodne vyslat Caseyho s Namiko s truhlou do New Yorku za svým přítelem, profesorem Garrisonem. Masazuka znovu vrací do chrámu, kde povraždí všechny bojovníky a zabije i Takedu. Zjišťuje však, že truhla je pryč a že s ní Casey odjel do New Yorku... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (218)

mzss1 

všechny recenze uživatele

Tak teda, jsem mile překvapen a dokonce nadšen. Příběh film rozhodně má, je jednoduchý a celkem zajímavý. Hlavní je, že film má opravdu velké množství akce, především soubojů. Mám rád filmy s ninjovskou tématikou. Scott Adkins zde má dost soubojů a skvěle ukazuje své bojové umění. Nejen mečem, ale i skvělé souboje tu má. Co se týče režie, technické stránky a tak dále - tohle všechno je na vysoké úrovni. Prostředí filmu bylo na béčko slušné. Hudba dobrá. Vytknul bych možná trochu to, že bylo dost soubojů přehnaných a někdy až moc rychlých, ale to velký problém není. Herecké obsazení bylo dost dobré. Toto jsem absolutně nečekal a jsem rád, že můžu dát slušnému béčkovému filmu plný počet hvězd. Škoda, že nebyl film delší, dalo se z toho vytěžit více, ale nevadí. Mé celkové hodnocení je 90% = ***** ()

predators 

všechny recenze uživatele

Scott Adkins je opravdu kabrňák a je velká škoda, že ve ztělesnění ninji jsou jeho schopnosti sotva poloviční. Opět je příběh o ničem a nechápu, jak může někdo naletět na trik s prázdnou truhlou... To taky potvrzuje, že záporáci jsou zde magoři. Navíc si nepamatuju, že by ninjové používali noční vidění! No a když pominu výstřiky krve v okruhu 360° a neschopnost trefit cíl 4-mi lidmi naráz, zbývají mi už jen některé povedené souboje, kterým se zase nevyhly zpomalovačky. Takže i své pro má své proti, ale dívat se na to určitě dalo. 42% ()

Reklama

dee-key 

všechny recenze uživatele

Pan Adkins je opravdu veliké a hrozivé hovado které bych nechtěl naštvat. To je poselství filmu. To a samozřejmě hromada mlácení, sekání, střílení, běhání, velmi průhledné zápletky, ale jinak vcelku dost dobrého vyústění. Je to samozřejmě akční film se vším všudy a přesně to jsem chtěl, když jsem si to pouštěl. ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Posaď se můj žáku. Mám pro tebe speciální úkol. Býval zde čas, kdy bojovníci mívali slávu,čest a byli uctíváni. Byli velebeni a svět je uznával. Dnes jsou tyhle časy nejspíše pryč. Ale hrstka vyvolených nese vlajky bojovníků dál. Někteří jsou jíž starší, ale statečně se rvou. Velcí válečníci jako Sly, Van Damme nebo Arnie už tu nebudou dlouho. Jiní občas ze zmaru doby udělají hloupost jako třeba Bruce ve filmu, který se bojím říct nahlas. Je to na vás. Ty Scotte, tví bratři ve zbrani Vin, Jason, Rock vy můžete vrátit časy hrdinů zpět. Vydejte se se tedy na cestu. Na cestu plnou nebezpečí v podobě komedií. V podobě blbejch komedií a ještě horších komedií. Vydejte se na cestu sice trnitou, ale na úspěch čeká mnoho lidí. Nebude to snadné, ale vy to dokázat můžete. Vraťte akčnímu žánru jeho tvář. Ano přesně to se zde děje. Svině je prostě svině. Klaďas je charakterově bezchybnej, ale když se rozlobí, tak bude prostě zlej! Já dám filmu 70 procent za jasnou snahu pomoct akčnímu žánru. Hodně štěstí mý synové. 70 procent. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Najviac sa mi ľúbi scéna, kde jeden týpek čo naháňa hlavné duo hovorí nezabíjajte ju chcem ju živú a pritom po nich strieľa on aj ostatný :-).No ale už k filmu, prekvapilo ma akú kravinu dokázal po dobrom Undisputed II Isaac Florentine natočiť.Film obsahuje cool zábery, kopec akcií ale aj nezmyslov.Skratka nie je to dobrý film ale pozerať sa to dá.Isaac Florentine možno natočil trošku sračku ale treba uznať, že akcie vie a vyzerajú neskutočne cool aj so Scottom Adkinsom. 50% - 2* ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno