Reklama

Reklama

Sammyho dobrodružství 3D

  • Česko Sammyho dobrodružství (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Film vypráví příběh mořské želvy Sammyho od jeho narození až do dospělosti. Za svůj život mořské želvy přeplavou tisíce kilometrů, aby se pak v dospělosti vrátily na pláž, kde se narodily. Sledujeme malého Sammyho na jeho úžasné cestě plné dobrodružství s kamarádem Rayem a jeho hledání přítelkyně Shelly. Ústředním motivem je přátelství, odvaha a láska a film zábavnou formou předává dětem poselství o potřebě ochraňovat naší planetu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (96)

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Ako je už u mňa zvykom, videl som film bez 3D efektu. A ikeď je Sammy príjemne roztomilý, doplácajú jeho dobrodružstvá na slabý príbeh. Samozrejme menšie publikum si môže príjsť na svoje, to staršie ( nie detské publikum) však narazí na nezáživné vyprávanie o korytnačke s menom Sammy a jeho putovaniu okolo sveta. Plusom sú určite pesničky, znejúce v animáku....**/*** ()

Drtic 

všechny recenze uživatele

Nemúžu se zbavit pocitu, že celej animák vzniknul jenom kvúli 3D efektúm které byli což musím uznat vynikající. Příbeh je takový slaný nemastný je videt, že tvúrci vsadili na jednoduchost co snímku dost ublížilo, ale už sme si zvykli, že animačky neurazí a menší diváci to umi náležite ocenit u staršího dívaka je to trošku horší, ale aspon si připomenem, že ničit oceán se nemá na co snímek jasne poukazuje. ()

Reklama

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Tenhle animák jsem viděl hodněkrát (víc jak 20x, holt ještě byly směny na 3D projekci) a musím říct, že má jedno z nejlepších 3D. Příběh byl slabší a musím říct, že v některých částech jsem se dost nudil a bylo to zdlouhavé. Ale animace ušla, zmiňované 3D efekty perfektní a jako bonus písničky od Mika. 60% ()

killjezor 

všechny recenze uživatele

Po delší době nestandartní animák. Hodnocení je rozporuplné, protože je určen pro úzkou cílovou skupinu, do které já již nepatřím. Tříleté dceři se film naopak líbil velmi, bohužel neměla šanci pochopit smysl celého příběhu. Ale k hodnocení, animace a celkové stvárnění je zvládnuto na výbornou a protože tady jde hlavně o vizuální stránku, ustupuje příběh do pozadí. Ale i přes všechny mínusy dávám vysoké hodnocení. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $25miliónovTržby USA Tržby Celosvetovo $65,605,808▐ Presne mi to pripomínalo rozprávku Cestu na mesiac a pozerám že to je nakoniec od toho istého tvorcu, neškodný priemer, ktorý je miestami roztomilý a niekedy dokonca aj troška drsný. /50%/ ()

Galerie (114)

Zajímavosti (1)

  • Alternatívnymi názvami snímky boli aj názvy A Turtle's Tale: Sammy's Adventures či Around the World in 50 Years 3D. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama