Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Užvaněný a potrhlý jelen Elliot a zdomácnělý medvěd grizzly Boog tvořili tu správnou dvojku, která v prvním díle Lovecké sezóny uhájila les a jeho obyvatele před krvelačnými lovci. A protože se jim v konkurenci animované záplavy roku 2006 dařilo nad očekávání dobře, vykoledovali si pokračování. V něm dojde na rozhodující souboj na život a na smrt mezi dvěma živočišnými skupinami, které se navzájem nenávidí - divokými a domácími zvířaty. Jediný jezevčík Buřtík, který zdrhnul svým páníčkům, aby ochutnal tu pravou svobodu, stále neví, na jakou stranu se má přidat. V divočině Buřtíka láká bezbřehá volnost, na druhý břeh ho zase přitahují vitamínové kosti, které na něj líčí jeho panička ve snaze ho najít. Před nemateriální svobodou nakonec zvítězí pamlsky v tlamě a na Buřtíka spadne klec, respektive za ním zaklapnou dveře obytného karavanu jeho páníčků. V tu chvíli si uvědomí cenu svobody, ale to už je trochu pozdě. Naštěstí má divoké kamarády, kteří ho nenechají ve štychu a s nasazením vlastních krků půjdou v jeho stopách, aby ho uchránili před osudem domácího mazlíčka. Naneštěstí Buřtíkovi páníčci směřují na sraz chovatelů domácího zvířectva, kterému šéfuje jeden věčně zpruzený pudl, jenž kromě špatně provedené ondulace nenávidí ještě jednu věc - divoká zvířata. Střet, který se blíží, je zcela nevyhnutelný, a Elliot s Boogem budou muset oprášit všechny triky, aby z téhle krize vyšli se zdravou kůží a navíc ještě zachránili kamaráda Buřtíka. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (182)

Testament 

všechny recenze uživatele

První díl mi přišel celkem fajn, i když se jednalo o všemožnou vykrádačku slavnějších "bratříčků". Druhý díl Lovecké sezóny je ale upachtěný po všech stránkách. Slabá animace, nudné gagy a vyloženě otravný jelen Elliot. To vše v balení, které se může zamlouvat dětem pod deset let, ostatní se maximálně párkrát uchichtnou a zhruba po 20-ti minutách budou nervózně koukat na hodinky a toužebně očekávat závěr. Další nudný animák v řadě... ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Odcituji Buřtíka: "Was ist das?" Tahle věta docela přesně vystihuje tuhle nadstavenou kaši. Přátelé, něco jiného je nadstavovat třeba Shreka, Toy Story nebo Dobu ledovou, kde jedničky měly nepopiratelnou úroveň. Ale Lovecká sezóna byla už v jedničce hodně, hodně a ještě jednou hodně průměrná, tak PROČ dop*dele dvojka??? Ale dobrá, metoda "pokus-omyl" může vést někdy k lepšímu výsledku než u jedničky (ve filmové historii se to stalo možná jednou? dvakrát?), jenže tohle prostě musel být od počáku PRŮSER a jediný kdo to nechápal, byli asi autoři... No, dobře, nejhorší 3D animák v historii tohle zatím ještě nebyl (na ten směle kandiduje Kozí příběh), tak zatím jen doufejme, že NIKOHO nenapadne točit trojku. To bych si asi koupil jednosměrnou letenku do Emeryky a zařídil bych osobně konec série... ()

Reklama

Jara_II 

všechny recenze uživatele

Jen další smutné pokračování jednoho povedeného prvního dílu.. Animace i příběh hodně utrpěly tím, že se jedná jen o dvd-film (i když u nás promítaný v kinech), vše působí hodně odflákle. K příběhu - film je zcela určitě jen pro děti - příběh je velmi jednoduchý (vhodný asi tak pro jednu epizodu Toma a Jerryho) - jenže problém je, že ani ty děti se tu nemají čemu smát...ještě že ta nuda má jen 70 minut... ()

otík 

všechny recenze uživatele

Bohužel animace šla minimálně o dva stupně dolů, občas to místo filmu připomíná počítačovou hru pro nejmenší. Co však je snad lepší než v jedničce, jsou super hlášky veverčáka. Už tu tolik prostoru nemá uřvaný jelen Elliot, ale vedlejší postavy a ty jsou vskutku zábavné. Především na konci třetí čtvrtiny filmu je to hláška na hlášku ("Musím mít opravdu tu mašli? Vypadám jako teplouš." nebo "Na koho čumíš, ty vyoranej křene?"). Příběh je prostý - zdivočelého domácí psa, který v jedničce utekl svým páníčkům, jeho majitelé "unesou" zpět a divoká zvířata se jej vydávají zachránit do zábavného parku pro domácí mazlíčky, kde se střetnou s mazlíčky, kteří je k smrti nenávidí (teda hlavně jeden potrhlý rafan). A jak to dopadne asi tuší každý. Škoda té bídné animace, jinak by to byl pohodový animák. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Elliot a jeho parohy, tak začíná a končí film. První Loveckou sezónu jsem viděl ve 3D a docela jsem se bavil. Druhá Lovecká sezóna se mi moc nelíbila. Dal jsem původně z nějakého impulzu - odpad - , ale nedavno jsem viděl všechny tři části pěkně za sebou a musím změnit své hodnocení. Úroveň sice klesá, ale vždy tak o jednu hvězdu. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (1)

  • Příběh filmu se odehrává přesně rok po prvnímu dílu. (Terva)

Reklama

Reklama