Reklama

Reklama

Děj filmu se odehrává v roce 2016. Komisař Damien se podílí na likvidaci překupníků s drogami v centru Paříže. Poté je neprávem obviněn z přechovávání drog a zatčen. Podaří se mu zavolat Leitovi z okrsku 13, aby ho přišel vysvobodit. Leito se mezitím setká s mladíkem, který tajně natočil na kameru, jak agenti DISS (Department of Internal State Security) střílí na policejní jednotku a předá mu záznam z kamery. Policejní vůz byl v noci převezen do okrsku 13 a vražda policistů připsána zdejším obyvatelům, čímž byly vyvolány nepokoje. Ředitel DISS Walter Gassman tlačí na francouzského prezidenta, aby dal pokyn k vyklizení okrsku a následné demolici jeho centra raketami. Gassman je tajně spolčen s developerskou společností, která chce na místě postavit mrakodrap. Leito pronikne na policejní komisařství a podaří se mu osvobodit Damiena a navíc ukrást harddisk z Gassmanovy kanceláře. Poté se vrátí do okrsku, kde vyzvou vůdce místních klanů, aby jim pomohli proti Gassmanovi a jeho lidem. Prezident nechá evakuovat okrsek, ale zdráhá se dát pokyn k odpálení raket... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (328)

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem opět nějaký parkourový nářez a nic moc se nekonalo (Leito jednou utíkal před DISS, ale to nepokryje celý film). Akční souboje byli zaměřeny hlavně Damiena a Leito jen přihlížel. Děj je v porovnání s předchůdcem opravdu slabý a hlavní záporné postavy jsou velmi směšné. Konec byl pro mě velkým sklamáním. ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

Pribehom megablbe, ovsem akciou (bojovky a parkour) slusne, momentami az vynikajuce, hoc chlapci miestami "len" recykluju samych seba. Strih v tychto dynamickych pasazach dost prehladny, co zaroven potesilo ako i vyvolalo smutny povzdych nad tym, ze keby bol takto nejak zostrihany Transporter 3 s Jasonom.....mohlo to byt par tyzdnov dozadu ovela zabavnejsie poezeranicko. Vlastne, uplne najlepsie by bolo keby Jason a tim od Banlieue maly prsty v rovnakom projekte... [Berlinale 2009]. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Trak Invaders: 1. Alonzo - Determine.mp3 ,2. La Fouine - Rien A Perdre ,3. Sarah Riani - Confidence ,4. Axiom - La Tour Des Miracles ,5. Trak Invaders - Exode ,6. La 38eme Donne - On Fera Avec ,7. Da Octopuss - Le Mur ,8. Green - Green Money ,9. Da Octopuss - Highway ,10. Rim'K - Terrain Vague 11. Da Octopuss - Straight 12. Brasco - Et Alors 13. Trak Invaders - The Music Box 14. Jamal - Cri De Guerre ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Uběhly 3 roky. Změnila se vláda. Nic jiného. Tam za zdí panuje relativní klid. Nic netrvá věčně….. Kamera, akce, hudba, občas exploze, honičky (pouliční..), nabušení černoši (bicepsy..)- prostě film jako videoklip. Nemůže vadit, že se policajt ze zvláštní jednotky při honičce zamotá do šňůry s prádlem. Smířím se i s tím, že z přestřelek vždy Damien a Leito vyváznou bez škrábnutí. Prostě akce nade vše. To jsem čekal. Bohužel to začne trochu nudit. PŘÍBĚH ** HUMOR * AKCE *** NAPĚTÍ ne ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Neskutočná akčná jazda, ktorá prakticky využíva to, že filmy s parkourovými kúskami ešte stále nemajú v akčnom žánri veľké percentuálne zastúpenie a tak je stále na čo sa pozerať. Stačí schopných borcov, ktorí sú vo svojom obore jednotkami, schopnejšieho režiséra a kameramana, ktorí majú cit pre akciu a natočia súboje a akčné scény prehľadne a originálne. Toto všetko tento film spĺňa na jednotku a tak som si akciu mohol užiť dosýta. Impotentný dej som si uvedomoval len pokiaľ David Belle a Cyril Raffaelli nepredvádzali svoje ekvilibristické kúsky, našťastie tých miest nebolo až tak veľa, prevládala nepretržitá akcia, dobré hlášky a kvalitný soundtrack. 75%. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (7)

  • Natáčelo se 14 týdnů. (KucC)
  • Vojáci střežící brány do okrsku 13 byli vyzbrojeni útočnými puškami typu Heckler & Koch XM 8. (JohnSmith)
  • Ve scéně, kdy Damien (Cyril Raffaelli) bojuje v sídle drogových magnátů a urputně se snaží uchránit cenný umělecký obraz, padá během palby nepřátel obraz přední stranou na zem. Když jej však v dalším záběru Damien (Cyril Raffaelli) odkopne do místnosti s kokainem, je na zemi stranou zadní. (DivX)

Reklama

Reklama