Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Val je velmi atraktivní a vzdělaná mladá dáma posedlá sexem. Je schopna milovat se s kýmkoliv, kdykoliv a kdekoliv. Permanentně loví nové muže a každé toto setkání jí přináší uspokojení. Její deník je svědkem všech milostných eskapád se spoustou pikantních detailů. Posedlost se stále zvyšuje a proto se vzdá lukrativního zaměstnání a stane se prostitutkou v luxusním privátním klubu. Postupně ale odhaluje i stinnou stránku tohoto „povolání“: násilí a drogy. Smrt její blízké přítelkyně ji přesvědčí, že je čas postavit se na vlastní nohy... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (284)

lesumir 

všechny recenze uživatele

Takhle nějak by vypadala Bridget Jonesová, kdyby se natáčela jako drama ve Španělsku :-)) Na jednu stranu chápu vaše rozčarování, že směr filmu se velice často měnil a nerozhodný tvůrce působí nevhodně, ale přesto za sebe říkám, že to byl silnej zážitek! Film má myšlenku a určitě hlubší, než tu, kterou zjistil Bluntman, že když sexuje chlap, je to macho a když ženská, je to coura. __ Erotiky je dost. Tedy takhle, na drama je jí tam dost, ale pokud čekáte soft porníčka, kde se lížou koberce místo těla, to jste na špatné adrese. ()

SG_ever 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je hodně velký průser... A je úplně jedno, že je "erotický" film, který byl uveden v kinech a měl velký ohlas především u pubertální mládeže... Je to prostě průser na entou, který nezachrání ani těch pár hekajících scén či relativně neotřelý způsob vypravování. Není tam vůbec nic, co by stálo za zopakování. Člověk (muž) si to znovu pustí jen v případě, že ho přitahovala nepřitažlivá hlavní herečka. (30%) ()

Reklama

klukluka 

všechny recenze uživatele

Nádhernej film, totálně mě dostal. A to se mi přitom nelíbila hlavní představitelka... O erotiku tady šlo až až... Mám pocit, že jsem pronikl o kousíček hlouběji do způsobu ženského myšlení. A vzhledem k tomu, že o něco takového dlouhodobě usiluju, se mi ten film musel nutně líbit. A to nemluvím o tom, jak to bylo zmáknutý filmařsky. Už jen ten úvodní záběr! Super! ()

farmnf 

všechny recenze uživatele

Nechutný nudný scénář, herecké výkony na hovno, dabing úplně děsivej ale jaký jiný by dnes mohl být? Naprosto zbytečný film, se zbytečnou, nepřitažlivou a neschopnou herečkou. Děj, pokud vůbec lze o ději mluvit se odehrál panu Molinovi v hlavě a postrádá naprosté špetky reality. Dialogy bych nevymyslel ani jako vožralej a za honorář jak jsou pitomé. Deník sexuálních obětí je proti tomu opravdu vzrušující umělecké dílo, které má spád a vtip. No a taky má hodnocení na hovno, tak se v tom prase vyznej.... ()

suicide 

všechny recenze uživatele

Nemyslím si, že erotika ve filmu Deník nymfomanky je nějak špatná . ostatně, když se film jmenuje Deník nymfomanky, tak je zcela jasné, o čem bude. Bude o ženě, erotice a sexu a cestě té ženy svým životem. Ten sex nemusí být prostě nikterak odporný nebo nějak zvlášť vzrušující, to není cílem filmu. Je to o té ženské, která je nymfomankou a nepotřebuje se s tím nijak vyrovnávat. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (1)

  • Valérie (Belén Fabra) říká, že panenství ztratila roku 1993 a později doplňuje, že od té doby uplynulo čtrnáct let. Avšak z náhrobku její ve filmu zemřelé babičky Marie Tasso (Geraldine Chaplin) vyplývá, že uplynulo pouze třináct let. [Zdroj: IMDb] (hellstruck)

Reklama

Reklama