Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Val je velmi atraktivní a vzdělaná mladá dáma posedlá sexem. Je schopna milovat se s kýmkoliv, kdykoliv a kdekoliv. Permanentně loví nové muže a každé toto setkání jí přináší uspokojení. Její deník je svědkem všech milostných eskapád se spoustou pikantních detailů. Posedlost se stále zvyšuje a proto se vzdá lukrativního zaměstnání a stane se prostitutkou v luxusním privátním klubu. Postupně ale odhaluje i stinnou stránku tohoto „povolání“: násilí a drogy. Smrt její blízké přítelkyně ji přesvědčí, že je čas postavit se na vlastní nohy... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (284)

Pája=) 

všechny recenze uživatele

Inu, co si budeme namlouvat, film sám o sobě stojí za velké kulové. Ovšem jedná se přeci jen o erotický film a erotické scény jsou tu dovedeny do naprosté dokonalosti a jsou velice vzrušující. Pět hvězdiček si to v žádném případě nezaslouží, stěží si to zaslouží jednu. Ovšem pokud se díváte na tento fillm se společností opačného pohlaví, má to na slečny velice pozoruhodné účinky. Na tento film jsem se díval mnohokrát, ovšem ani jednou jsem ho neviděl dokonce ^^. Vděčím mu za mnohé... ()

farmnf 

všechny recenze uživatele

Nechutný nudný scénář, herecké výkony na hovno, dabing úplně děsivej ale jaký jiný by dnes mohl být? Naprosto zbytečný film, se zbytečnou, nepřitažlivou a neschopnou herečkou. Děj, pokud vůbec lze o ději mluvit se odehrál panu Molinovi v hlavě a postrádá naprosté špetky reality. Dialogy bych nevymyslel ani jako vožralej a za honorář jak jsou pitomé. Deník sexuálních obětí je proti tomu opravdu vzrušující umělecké dílo, které má spád a vtip. No a taky má hodnocení na hovno, tak se v tom prase vyznej.... ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Denník nymfomanky mi príde ako taký celkom netypický erotický film. Je to zaujímavý pohľad do života plného sexu a sklamania z lásky. Niekedy sexuálnymi scénami pobaví, niekedy pobúri. Každý takýto kontroverzní, poburujúci film otvára dvere ďalším a rozťahuje (hranice), ktoré inšpirujú filmárov, preto je dobré, že takéto filmy vznikajú. Oproti novším dielam Nymfomaniek z roku 2013 sa jedná o lepšie a zaujímavejšie zpracovanie filmu. Navyše Belén Fabra je veľmi okúzľujúca a sexy. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Tuctová baba, ale zároveň taky hezká. Zajímavý. Ale jako herečka se asi od téhle role zaškatulkovala (zašukatelkovala) a bůhví jestli jí někdo dá ještě roli, kde se nebude furt ukazovat nahá. Chvílema mi to přišlo, jak kdyby to bylo točený podle nějaké knížky od Viewegha. Závěr je ale jasnej, že takovou ženskou bych doma nechtěl. Takže sorry všem nymfomankám, to rač budu sám... Ale nehodnotíme nymfomanky, ale film - a ten byl hodně nudnej, nepřipadal mi erotickej (!) a těšil jsem se na konec. Jo a potom jsem měl chuť něco někam strčit, chch... ()

RedAK 

všechny recenze uživatele

Kinematografický model současné společnosti, který polemizuje o morálních hodnotách a vnitřním démonu žen postižených nymfomanií. Není přítomen žádný ušlápnutý ňouma, který zčervená při pohledu na rozinku, protože připomíná bradavku. Kdepak. Film je prošpikován drsnými, udělanými týpky, kteří v kalhotách skrývají macaté pyje o velikostech kyje, impotence je pro ně sprosté slovo, perpetuum mobile je proti jejich výdrži neefektivní břídil a na svý péra musí mít zbroják. A pak tu máme jednu obludnou urostlou Španělku, která umí na povel z klína vyprýštit gejzír aromatických šťáv a svoji fialovú broskvičku má kontinuálně připravenou pro kokoty nejrozličnějších velikostí, národností a nemocí. A když pět minut od poslední mrdačky není po ruce žádný Abdul Syfilis, dá holt za vděk hovny čpícím bezďákem u nejbližšího kiosku. Chudinka Val, nikdy ji nikdo nepochopí a ona přitom tak moc touží po lásce a porozumění a vydává se na strastiplnou cestu za duševním klidem. Obávám se však, že stihne dorazit pouze k příjezdovce, kde vošuká všechno, od plotu, přes trpajzlíka, až po zahradní hadici a zdechne u pangejtu na vyčerpání. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (1)

  • Valérie (Belén Fabra) říká, že panenství ztratila roku 1993 a později doplňuje, že od té doby uplynulo čtrnáct let. Avšak z náhrobku její ve filmu zemřelé babičky Marie Tasso (Geraldine Chaplin) vyplývá, že uplynulo pouze třináct let. [Zdroj: IMDb] (hellstruck)

Reklama

Reklama