Reklama

Reklama

Film sa krúti okolo tínedžerky Mitchie, ktorá chce za každú cenu stráviť leto v prestížnom rockovom tábore, ale tam sa môže dostať iba ak bude pracovať v kuchyni ako kuchárka. To sa jej podarí. Keď ju v tábore začuje spievať tínedžerský popový spevák Shane Gray - inak známa hviezda, tak sa Mitchie otvoria dvere do sveta pop music. Spevák chce zistiť komu patrí ten krásny hlas. Mitchie však najprv musí prekonať svoje obavy, vyjsť z kuchyne a ukázať sa na verejnosti... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (161)

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Áááá, shit!!! To som sa poriadne sekol, keď som sa rozhodol pozrieť si tento film. Vidím však, že nie som sám, kto sa nechal zmýliť názvom. "Camp Rock"? Tak to ani náhodou. Skôr "Hip Hop Teens Stupid Show"! To by vystihovalo tento snímok omnoho lepšie. Nedávno som zhliadol "Italské prázdniny" s mladou Hilary Duff a myslel som, že už ťažko uvidím niečo horšie v tejto kategórii (romantických komédií pre malé školáčky). Avšak "Camp Rock" je ešte o poznanie úbohejší. "Camp Rock" je totiž odpad! ()

PanPyzamo 

všechny recenze uživatele

Ještě před uzavřením hudební trilogie High School Musical Disney přišel s novou sérií, která se sice trilogie nedočkala, ale vystačila si na dva filmy. Oproti ale již zmiňovanému High School Musical tohle není muzikál, ale čistě hudební a tím pádem je zde i písniček výrazně méně, což mi sedlo. Tím se dostává prostor pro nějaký děj, který není nijak mistrovský a nejspíš ani ne dobrý, ale jako šlo to. Prostředí tábora bylo pěkné a jako myšlenka filmu být sama sebou a nedělat něco jen před někým, abychom zapadli do skupiny je celkem fajn. Na konci se i dočkáme pár písniček. Za mě průměrný film, který bych doporučil jen fanouškům takových Disney záležitostí. Chtěl jsem říct fanouškům muzikálů, ale muzikál to vlastně ani tak není a písniček je zde jen pár. 5/10 ()

Reklama

Wooke 

všechny recenze uživatele

Let's make some other weird and awkward stuff like this, please ! Alebo radšej nie. Ako, nebolo to vyslovene nudné, ale bola to typická moderná diseyovská..hlúposť, ktorá nemá žiadnu pointu a chcela len vyzdvihnúť bratov Jonasovcov, tak ako to v minulosti bolo pri High School Musical. Ale predsa len to nie je odpad, ktorý by patril do koša alebo niekde, kde to už človek nikdy nebude vidieť. ()

Kubaaaa odpad!

všechny recenze uživatele

Kdo čekal, že ve filmu Camp Rock bude nějákej rock se šeredně spletl. Za ten název by měl někdo dostat přes hubu. Všude samej disko-hip-hop-pop, doplněný nehoráznou naivitou tý, neustále se usmívající (čti: divně čumící), holky. Typický film pro dvanáctky, který vlhnou, když viděj Jonase, Hannu Montanu, nebo Bíbra. Fakt shit, du blejt ()

Kejt.lin odpad!

všechny recenze uživatele

A kde je nějaký děj a smysl filmu? Stále nechápu název filmu. Camp rock? .. Tvůrci filmu by se asi měli o rockové hudbě dozvědět více, nebo si jí alespoň poslechnout. Odstrašivé zpracování. Klasický příběh-šedá myška se zamiluje do arogantního, všemi oblíbeného páva. Hlavní děj absolutně postrádá jakýkoli smysl, který by diváka přesvědčil dodívat se na film do konce. Ale jelikož nemám ráda rozkoukané filmy, překousla jsem to a skrz jedno oko jsem se úspěšně dodívala. Závěr je takový, že z šedé myšky je rázem bílá a pávovi spadne hřebínek. No není to úžasné? Tohle opradu nejspíš nikdo nečekal. Rádoby rocková skupina Jonas Brother´s v hlavních rolích tomu dodala tečku na závěr. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (9)

  • Natáčení filmu trvalo 25 dní, 7 měsíců pak posprodukce. (Cheeker)
  • Původní názvy filmu byly Rock Camp Rules a Camp Rock On. (Cheeker)
  • Camp Rock je historicky prvním "televizákem" z produkce Disney Channel, který byl ihned po premiéře uvolněn i pro jiné kabelové televize. (Rodriguez)

Reklama

Reklama