Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nečekaná setkání, usmíření po letech, nalezení dávné lásky, splnění tajných přání a snů. To vše před zraky diváků, kteří se stávají svědky opravdových emocí. Uvádí Ester Janečková (dříve Barbora Kodetová). (oficiální text distributora)

Recenze (499)

laik_60 

všechny recenze uživatele

osobne ten program považujem za nehodnotiteľný, na druhej strane ho však vítam - a bral by som ho každý den po osmej hodine večer, babuchám doma to zmäkšuje ich srdiečka, zvlhčuje oči, nerepcú toľko pri smrkaní a fúkaní do kapesníkov, nezazerajú po mne keď sa vkrádam do chladničky, a nevnímaju sykotavý zvuk otvárania plechovky piva ... a ja mam konečne klud v dome. ()

raimi 

všechny recenze uživatele

Ty bláho, já vždycky viděl jenom kousek, a to ještě jen tak na půl oka zrovna když jsem se oblíkal před cestou do hospody, ale pokaždý jsem se královsky bavil. :-) To je prostě kultovní záležitost! Esterka, Ondra, tklivá hudba... paráda. :-) Topino, ty necito, kdyby k tobě Ondra přišel, těžko ho budeš skopávat ze schodů, když se k tobě nedozvoní! :-))) ()

Reklama

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Další z případů uměle vytvořených pořadů hraných na efekt. Pro důchodce možná akorát ty si možná i budou myslet , že je to skutečné pro ostatní ani omylem. Jestli opravdu věříte tomu, že ženská třeba nevidí 20 let svou matku, protože se pohádaly a naráz přijdou pohlaváři z Čt domluví jim schůzku kde se budou naráz milovat a mít rádi tak Vás lituji. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Čau, Alfonsi....To jsem já...ty si mě vážně nepoznal?! Před 50 lety jsme oba dostali průjem a parádně jsme se oba na cimře posrali. A já na to nemůžu zapomenout, a tak jsem tě nechal vyhledat prostřednictvím Pošty pro tebe. Opravdu vrcholem všeho je zkroušený pohled moderátorky, která si jistě o účastnících ve studiu myslí svoje. A já si myslím, že další stupid pořad je na světě. ()

akisha odpad!

všechny recenze uživatele

Blbost, ale proč se u toho trochu nepobavit, ne? Jsou díly, kdy se děje asi tak následující: ženská si pozve svýho syna a to pozvání mu dá jako dárek k narozeninám. Ale pak jsou díly mnohem zajímavější, například super magor, co si pozval bejvalku, a ta na něj práskla, že jí psychicky terorizoval, je největší debil co zná a že ho nenávidí nebo babka, co prokleje svou dceru i její děti a pak se uteče schovat za gauč. Navrch k tomu pošťák Ondra kterej s neutuchajícím nadšením opakuje neúnavně svůj skvělej vtip, kdy se jakože tváří, že ten či onen nepřijel, aby pak mohl šokujícně odhalit, že to všechno byl jenom jeho vytříbenej smysl pro humor a pan Jarda samozřejmě přijel. Pak se ho ujme konejšivá světice Esterka, která mu všechno odkejve + záběry na zjihlý důchodce v hledišti. Pořad pro inteligentní lidi. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (5)

  • Moderátorka pořadu Ester Janečková prozradila, že musela značně omezit jízdy MHD, protože se jí neustále někdo ptal na jednotlivé příběhy, nebo se chtěl svěřit se svým. (Olík)
  • Zpočátku byla na vyhledávání „ztracených osob“ najatá detektivní agentura. Později byly úkolovány dvě zkušené redaktorky. (Olík)

Reklama

Reklama