Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nečekaná setkání, usmíření po letech, nalezení dávné lásky, splnění tajných přání a snů. To vše před zraky diváků, kteří se stávají svědky opravdových emocí. Uvádí Ester Janečková (dříve Barbora Kodetová). (oficiální text distributora)

Recenze (499)

Handle 

všechny recenze uživatele

Že bych u toho seděl každej díl to v žádným případě, ale občas klidně. Když tam někdo nepříjde poděkovat, ale někoho hledat, je to občas celkem zajímavý. Nějaké díly jsou prostě dobré, jiné slabší.. // Po pár letech bych řekl, že je to téměř nehodnotitelný pořad. Někdy trapná komedie, jindy srdceryvné drama, jindy docela lidský, dojemný příběh, každopádně šílený nápad. Nikdy bych nikoho tímhle způsobem hledat nechtěl. Určitě bych pozvání do "Pošty" nepřijal.. Co k tomu říct, no. Nejspíš záleží z jakého pohledu se na paní Esterku koukáte.. :) PS. Tak tohle je ovšem asi největší masakr, co se týče českých TV pořadů. Prosil bych Oscara za herečku v hlavní roli pro babču a jejímu synáčkovi za vedlejší! :) http://www.youtube.com/watch?v=3VRL1SHggYw ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Osobně mi tento pořad zas až tolik nevadí. Nějak emočně se mi to sice nikdy nevrylo pod kůži, ale některé ty příběhy byli i docela zajímavé. Každému se člověk nezavděčí, ale já tento pořad skutečně beru jako jednu z posledních možností, jak najít někoho, koho jsem už dlouho neviděl – ne sám osobně – do televize bych s tímhle nikdy nešel, ale pro některé lidi… ()

Reklama

philip.j.fry 

všechny recenze uživatele

,,Ondro,přijela k nám paní Věra?",,Esterko,paní Věra je tady."Pošťák Ondra čtverácky zastříhá ušima,já usedám k televizi a hýkám škodolibostí.Je vážně srandovní jak tady někdo hledá kámoše z tábora,tady někdo proklíná děti...Jak postman Ondra vždycky napíná diváky,jestli dotyčný(á) přišla,no to úžasně buduje atmosféru,napětí by se dalo krájet.Na YouTube jsou toho mraky,některé vážně stojí za to(Proklínání dětí).A chci,abys byla štastná...http://www.youtube.com/watch?v=XkGIuHJ4sOY ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby ti hostující exoti alespoň byli vtipní nebo jejich takzvané příběhy, tak by Ester Janečková odhodila svou smrtící masku pochopení a citu pro lidská utrpení, kterou jí stejně nevěřím, a sem tam hodila nějakou hlášku, na pořad bych se beze studu i díval. Jakmile ale zazní srdceryvné tóny znělky, skáču po ovladači a přepínám na monoskop, ten je nápaditější. ()

Jansen 

všechny recenze uživatele

Proč já to tady sakra hodnotím? Pořad, kam chodí lidé, kteří si po letech z čista jasna dostanou chuť vylít svá srdíčka, popovídat si se svou bývalou láskou nebo jenom pozdravit ztracené sourozence (a u toho se ještě zviditelnit, něco si vydělat a v neposlední řadě potkat Esterku) se sem myslím moc nehodí. Aby se nám tu z toho nestala csTVd. Uděluji jednu hvězdu, ať těm nešťastným duším svítí na cestu. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (5)

  • Moderátorka pořadu Ester Janečková prozradila, že musela značně omezit jízdy MHD, protože se jí neustále někdo ptal na jednotlivé příběhy, nebo se chtěl svěřit se svým. (Olík)

Reklama

Reklama