Reklama

Reklama

Bez soucitu

  • Francie From Paris with Love (více)
Trailer 2

Osobní poradce amerického velvyslance ve Francii, James Reese, má záviděníhodný život v Paříži se svou překrásnou přítelkyní Caroline. Jamesova skutečná vášeň je však jeho vedlejší práce agenta nízkého stupně pro CIA. Resse touží stát se agentem vyššího stupně a zažít akci v terénu. Jeho přání se mu splní jednoho večera, kdy mu jeho drahá polovička Caroline připraví romantickou večeři a při její příležitosti Jamese požádá o ruku. Dá mu prsten po svém otci a donutí ho slíbit, že ho nikdy nesundá. Chvíli na to Jamesovi zavolá jeho tajemný šéf a vyzve ho, aby jel pro svého nového parťáka Charlieho na letiště. Jamesovou první zkouškou je, aby zařídil jeho propuštění z francouzské celnice, na které je držen, protože se nechce vzdát svých plechovek s energetickými nápoji. Jak Reese zjistí, Charlie není žádný sofistikovaný tajný agent, ale vulgární a násilnický Američan, který celníky jen uráží. Reese vyřeší problém tak, že na tašku s plechovkami nalepí samolepku Diplomatic Mail. V autě, když jedou na večeři do restaurace, kterou Charlie vybral, Jamesovi vysvětlí, proč se obyčejných plechovek nechtěl vzdát. Měl v nich totiž ukrytou svou zbraň. Charlie Jamesovi prozradí, že byl poslán do Paříže, aby objevil drogový gang, který je zodpovědný za smrt děvčete, které bylo neteří ministra obrany. V čínské restauraci, kde poté, co oba sní večeři, Charlie zaútočí na číšníka a nato se strhne přestřelka, při které Charlie zabije všechny pracovníky restaurace. Naživu nechá jen jednoho, který mu prozradí, kde je ukrytý kokain, který Charlie hledal. James časem zjistí, že příběh s neteří ministra obrany je smyšlený a že ve skutečnosti je Charlieho úkolem vysledovat skupinu pákistánských teroristů. Důkazy je zavedou až do bytu, kde se teroristé ukrývají. Charlie je všechny pozabíjí a na základě stop, které oba agenti najdou v bytě, usoudí, že se teroristé chtěli pokusit o útok s výbušninami připnutými k tělu. Další zajímavou skutečností je to, že jsou v bytě na zdi pověšeny fotografie právě Jamese... (TV Prima)

(více)

Recenze (862)

marttaN 

všechny recenze uživatele

Mám rád akční filmy a nevadí mi, že logika občas pokulhává. Meyers mě tady příjemně překvapil a Travolta hláškující, fuckující, sřílející a tlačící do halvy čtvrtlibráky se sýrem...ehm myslel jsem royal with chees je dokonalý. Ano Waxi, bylo to působivé. ()

Bezda202 

všechny recenze uživatele

Po 96 hodinách další dobrý akční film od Pierra Morela, i když v tomto případě spíše akční komedie. Průměrný děj zachraňuje akce a ústřední duo s Travoltou v čele.:) Takže nakonec 3*:) ()

Gore 

všechny recenze uživatele

Jediným kladem filmu je naprosto úžasnej 'bad motherfucker' Travolta, kterej přehrává a místy paroduje sama sebe, ale v jeho podání je to jízda, jen škoda, že se to nedá říct o filmu nebo Meyersovi, kterej je skvělej herec, ale ne v týhle roli, která je napsaná jako nesympatickej rookie a i tak se jeví. Celek jako průměr. ()

JM87 

všechny recenze uživatele

To nízký hodnocení je tu jako proč? Ten film má atmosferu, vtipnýho Travoltu, trochu jalovej, ale přes to v pohodě námět. Celkově mám pocit, že nekoukám na něco, kde se jen snaží zaplnit hodinu a půl nudnýma scénama a nepotřebnýma dialogama. Není to žádnej zázrak, ale nějakých 85% by to rozhodně zasloužilo. ()

Illy 

všechny recenze uživatele

Slušná akční jízda s cool Travoltou. Nic víc. Ale slušně snížil počet přistěhovalců v Paříži:-) ()

Pavelos 

všechny recenze uživatele

To byla jízda.. Jelikož jsem na tento film koukal den poté co jsem se vrátil z dovolené ve Francii(Paříži), tak jsem byl velice unešený z prostředí ve kterém se to odehrávalo.. Na spoustě míst co byly ve filmu jsem byl před několika dny osobně:-) Jinak co se samotného filmu týká, tak pro mě to byl luxusní relax, u kterého jsem se celkem i nasmál.. Nejvíce mě bavil John Travolta, protože tato role mu sedla jako "prdel na hrnec".. Meyers se mu tam snažil sekundovat, ale i když se mu to moc nedařilo, tak jako doplněk dobrý.. Mám prostě rád zabijáky, který si neberou absolutně žádný servítky s jakýmkoliv gaunerem.. A přesně tohle mi bylo v tomto snímku splněno.. Pierre Morel mi zatím dokazuje, že co natočí, tak se mě líbí.. Doufám, že mu to vydrží hodně dlouho.. ()

JK-Stinger 

všechny recenze uživatele

Totální jízda holohlavého drsňáka Travolty. Postava Waxe mu sedla jak prdel na hrnec a já se při jeho každé scéně jen a jen tlemil. Bohužel je to asi jediný výrazný klad snímku, zbytek je syrová akce, která sice stačí na nenáročnou podívanou, ale v konkurenci s jinými snímky spadá spíše do šedého průměru. ()

Luukec 

všechny recenze uživatele

Film je celkem zajimavej, ale opět se tu setkáváme s klišé typu dvou policajtů - jeden zelenáč a druhej profík co to má všechno na háku a scénářem, kterej sice neni americkej, ale celkem úspěšně si na to hraje.. Dost výrazně to ale zachraňuje John Travolta, kterej je prostě hustej, takže ve výsledku to tak špatný neni, řekl bych lehkej nadprůměr.. ()

Kratoc 

všechny recenze uživatele

Mám trochu problém. Trochu větší problém. Neznat režiséra, tak bych možná šel i na tři, spíše ale dvě hvězdy. Prostě jenom další z řady filmů, které sice byly natočeny, ale kdyby nebyly, tak by nikdo nepoznal ani ťuk a chleba by levnější taky nebyl. Nic nového, objevného. Jasně, Travolta má holou hlavu a střílí na všechno co se hne, ale to mi tak nějak ke štěstí nestačí. Ne, když jsem viděl Taken. A jsme zpátky u mého problému. Morel natočil v minulosti skvostný film. A nasadil si laťku možná příliš vysoko. Že by to byla náhoda? Nevěřím tomu. Buď měl Morel u Taken štěstí jako prase a nebo s tímhle filmem přestřelil. A to tak, že velmi těžce. Je mi líto Pierre, ale máš na víc. ()

Nekgro 

všechny recenze uživatele

Narážka na Pulp fiction se povedla. Jinak prostě jen jeden z mnoha akčních filmů, které stačí vidět jen jednou. ()

Andresito 

všechny recenze uživatele

Úděsný scénář, lehce zaměnitelný s kterýmkoli dílem Kobry 11, včetně odlehčujícího nevtipného vtipu na závěr. Aspoň že je tu ten Travolta a pár slušných akčních scén. 30% ()

Gagner 

všechny recenze uživatele

Akční film, který mě strhnul svým tempem a hereckým představením Johna Travolty, který svou roli zahrál parádně. ()

majo_svk 

všechny recenze uživatele

Bez súcitu je akčná jazda v štýle Lucka Bessona, kde sa niečo stále deje. Bitky, streľba, výbuchy, skákanie po budovách, úteky, naháňačky v autách atď. Niekedy má divák pocit, že už ani nevie, čo kde patrí. Je to taký malý akčný zmätok na obrazovke, ktorý opäť rieši celosvetovým problém zvaný terorizmus. V role tajných agentov sa predstavia nie typickí akční hrdinovia, ktorí sú často skôr komediálni ako drsní. Človek sa však nenudí a baví sa. A rozum môže v pohode odpočívať. ()

RomeroIsGod 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem trošičku víc, ale rozhodně to není zklamání. Protože film má Charlieho Waxe a to je tak pošahanej magor, že mě totálně nadchnul. Hláškuje jak hovado a zaškoluje "troubu" Reece, kterej vůbec nechápe vosap. Dokonalá je scéna při večeři s telefonem - to jsem šel do kolen. Royal Cheese! ()

Mafyn 

všechny recenze uživatele

Film ve mně zanechal celkem silný dojem. Excelentní výkon Johna Travolty ho posunul na vyšší úroveň. Takto skloubit humor v akčním dramatu, na to ještě láska, a to vše při honbě za teroristy. Moc se mi to líbilo, dějová linie byla jako stoupat po schodech až nahoru. ()

Související novinky

Režisér 96 hodin se prostřílí Balkánem

Režisér 96 hodin se prostřílí Balkánem

20.08.2012

Pierre Morel si získal pověst akčního boha díky 96 hodinám. Krátce nato si reputaci částečně zkazil výplachem Bez soucitu. Několik velkých hollywoodských projektů, se kterými byl spojován (třeba nová… (více)

Taken 2 nebo Duna 3D?

Taken 2 nebo Duna 3D?

31.01.2010

Luc Besson (foto) během tiskovky k akčnímu nátěru From Paris With Love oznámil, že scénář k Taken 2 je dokončený a natáčení je na dohled. Pokračování oldschoolového thrilleru, u nás nazvaného 96… (více)

A na písečku si bude hrát ...

A na písečku si bude hrát ...

06.01.2010

Pierre Morel. To je opravdu nečekaná volba. Někdy na podzim se na novou filmovou adaptaci Duny vykašlal Peter Berg (protože šel k Universalu režírovat sci-fi prvkami opepřený námořní Battleship).… (více)

Zamilovat se do nájemné vražedkyně

Zamilovat se do nájemné vražedkyně

18.07.2009

...může být životu nebezpečné. Francouzský talent Pierre Morel právě dokončil akční thriller From Paris With Love s Johnem Travoltou v hlavní roli a pomalu začíná s Lucem Bessonem pomýšlet na… (více)

Reklama

Reklama