Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Dva herci v několika rolích. Poznejte, jak vypadá skutečný život v Americe - zemi splněných snů, z několika pohledů. Lesbická babička, teplý britský premiér, ukecaná chovankyně v nápravném zařízení, ochotná sekretářka v „české" nemocnici, majitelka psa, milovaná dcerka a mnoho dalších nám ukáže, jak to v Americe skutečně chodí… (fujarik)

(více)

Recenze (101)

Radiq 

všechny recenze uživatele

Vidět to nezávisle na originální sérii Malá Velká Británie, tak se budu asi náramně bavit. Masky jsou opět geniální a tomu jsem se chlámal úplně ze všeho nejvíc. Ale jinak tomu opět chybí originalita a postavy se chovají v podstatě pořád stejně. takže víte, co bude následovat. Opět některé postavy jsou trapné a některé dobré. Jako skeče na youtube to je ještě celkem zábava, ale vidět celý díl už je nuda... ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Stejné hodnocení jako u Malé Velké Británie ve Velké Británii. Zase určité scénky ( vozíčkář, kulturisti, astronaut ) výborné. Zbytek totální nuda a hnus, který jsem opět a znovu přetáčel. A vzhledem k tomu, že USA má o dvě série méně než Británie, tak jsem seriál sjel ještě rychleji. Hodnocení však zůstane stejné. Opět *. ()

Reklama

Brenda.Ch 

všechny recenze uživatele

No zdá se, že tyhle potřeštěnce fakt miluji ! První jsem viděla Pojďte se mnou létat a teď tohle, zatím mám zkouknuté 4 díly. Moc dobré, supr parodie, převleky, něco lepšího, něco horšího, ale všeobecně velmi dobrý humor v báječných scénkách. Určitě to nepatří do záchodu, nebo jak my, Britové, říkáme - do hajzlu. :-D ()

Yossarrian 

všechny recenze uživatele

Musím přiznat, že u prvních tří dílů jsem se náramně bavil. Pro tvůrce (zdá se) neexistuje žádné tabu, které by nedokázali dovést ad absurdum. Docela se divím, že mají amíci takový nadhled a pustili tuhle těžce sebereflexiní nadsázku lidem do obýváků. Jsem zvědavý, zda budou mít tvůrci dost fantazie a elánu vymýšlet stále nové situace nebo jen budou recyklovat stávající postavy. ()

Margerie 

všechny recenze uživatele

Buď se už nacházím v jiné životní fázi, takže to, co jsem kdysi u Malé Velké Británie skousla bez problémů, už mi dneska přijde přehnané, nebo je tohle pokračování v USA vážně přes čáru. Já sázím na druhou možnost. Tohle není o korektnosti, ale o hranici vkusu a kýče či trapnosti... a ta tady byla naprosto ignorováno. Holt někdy je lepší spokojit se s úspěchem jednoho počinu, který se líbí, a nesnažit se na něm nahnat další prachy a slávu natáčením pokračování. ()

Galerie (41)

Reklama

Reklama