Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Dva herci v několika rolích. Poznejte, jak vypadá skutečný život v Americe - zemi splněných snů, z několika pohledů. Lesbická babička, teplý britský premiér, ukecaná chovankyně v nápravném zařízení, ochotná sekretářka v „české" nemocnici, majitelka psa, milovaná dcerka a mnoho dalších nám ukáže, jak to v Americe skutečně chodí… (fujarik)

(více)

Recenze (101)

SG_ever 

všechny recenze uživatele

Jedním slovem - DOKONALÉ. Nevěřim jsem tomu, že může vzniknout seriál absolutně bez souvislého děje, který bude mít pouze nespočet hlavních postav, které hrají dva herci. Každý díl má na svědomí neuvěřitelné množství gegů a vtípků, které si budete neustále opakovat. Pravdou je, že v normálním životě by jste se nechtěli stát obětí tohoto "drsného humoru", ale od gauče se budete smát. Tedy pouze pokud jste otevření a nevadí vám otrlí humor, který nešetří nikoho. (90%) ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Vidět to nezávisle na originální sérii Malá Velká Británie, tak se budu asi náramně bavit. Masky jsou opět geniální a tomu jsem se chlámal úplně ze všeho nejvíc. Ale jinak tomu opět chybí originalita a postavy se chovají v podstatě pořád stejně. takže víte, co bude následovat. Opět některé postavy jsou trapné a některé dobré. Jako skeče na youtube to je ještě celkem zábava, ale vidět celý díl už je nuda... ()

Reklama

Yossarrian 

všechny recenze uživatele

Musím přiznat, že u prvních tří dílů jsem se náramně bavil. Pro tvůrce (zdá se) neexistuje žádné tabu, které by nedokázali dovést ad absurdum. Docela se divím, že mají amíci takový nadhled a pustili tuhle těžce sebereflexiní nadsázku lidem do obýváků. Jsem zvědavý, zda budou mít tvůrci dost fantazie a elánu vymýšlet stále nové situace nebo jen budou recyklovat stávající postavy. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Komediální protknutí Velké Británie a USA kvalitativně zastiňuje předchozí verzi o zemi odpoledního čaje a partičky bridže. Amerika je prostě trochu jinde, je příjemnější, upřímnější a lépe stravitelná pro většinu publika. Lucas-Walliams si své role užívají, i když se přestěhovaly za Atlantik a pokračují ve svých klasických vtípcích a přibudou i nové, možná ještě lepší (ano, fitness:)). Já se v šesti dílech bavil náramně a slabší místa nebo zbytečně přehnaná jako u britské verze jsem s chutí přehlídl. ()

Joll 

všechny recenze uživatele

Skoro stejně dobré jako Little britain. Jen se nám starý známí aktéři přesunuli pracovně, nebo na dovolenou do ameriky a přibyli i nějací nový a někteří starý a nutno říci, že lepší se už bohužel nevrátili, tedy alespoň do 5tého dílu. Každopádně je to pořád výborný i když o vlas horší než starší bratříček :) ()

Galerie (41)

Reklama

Reklama