Reklama

Reklama

Obsahy(1)

VyVolení je televizní reality show televize Prima. Soutěž pod licencí maďarské společnosti IKO byla poprvé uvedena v Maďarsku pod názvem Való Világ (Skutečný svět).

Principem celého pořadu je pobyt skupiny lidí v uzavřené vile, ve které je rozmístěno mnoho kamer a mikrofonů. Některé kamery jsou za poloprůhlednými zrcadly. Účastníci jsou nepřetržitě sledováni a nahráváni. Plní různé úkoly a televize z jejich pobytu vyrábí sestřihy, které vysílá. V noční době se mohou vysílat i choulostivější scény. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (449)

choze 

všechny recenze uživatele

První řada mě chytla, protože jsem větřil obrovský potenciál a mělo to výrazné protagonisty (Vlado, Regina, Zvěřina...). Dramatický potenciál ale nebyl zdaleka vytěžen, moderátoři byli vyloženě tragičtí (Pergnerová byla empatická a melodramatická až jsem jí měl chuť rozkopat držku, Korec byl nehorázně trapnej) a nebyla by to Prima, aby nepohřbila úspěšný pořad pod lavinou reklamy (zdravíme ANO, ŠÉFE) a natahování (po přesunu na Slovensko jsem se přestal koukat). Každopádně konkurenčního nováckého Big Brothera s mimořádně odpudivým ansámblem a překvapivě nevtipným Marešem trhli suverénně. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Čtvrtá řada byla vlastně jediná, na kterou jsem se čas od času díval a to proto, protože v té době, kdy byly vysílány první tři rady nám nefungovala Prima. :D Nebyla to zase tak špatná řada. Prima vsadila na oblíbeného Vladka a ten své popularity z jedničky využil tak, že to dotáhl i zde do konce, sice jsem také fandil jemu a jeho skupině, ale přeci jen bych rád viděl vyhrát někoho jiného, "nového". Vladkovi to i tak přeju, vyčníval tam a na to diváci slyší. Byla to dost bláznivá řada plná špatností a hádek, kterých tu bylo až moc a to se mně na tom nelíbilo. Ale několik večerů jsem u toho dokázal zabít. ()

Reklama

rozbris 

všechny recenze uživatele

To není možný to je tady taky:-D První série tu jsem sledoval asi jako každý, každý to žral, což šlo poznat, když šel člověk večer po ulici, tak zpoza oken slyšel tu známou melodii( Vyvolení uvodní song - pro zapomětlivé;-] ) 1.série - 3,5* ale ty ostatní dvě to je odpad....radši je nebudu ani komentovat.... ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

První série je skutečně nezapomenutelná, Vladko, Petr Zvěřina z Václaváku, Emil, Hans nebo Regina, to jsou jména, která známe skoro všichni. Skutečně se na to dalo koukat, bylo to velmi zajímavé a dodnes asi nejednomu divákovi zůstalo něco z VyVolených v paměti. Zajímavé osudy se odehrávaly i po nastěhování do slovenské vily. Ovšem skrze natahování (2. a 3. řada) dávám nízké hodnocení. Pro připomenutí http://www.youtube.com/watch?v=xbH7y44nFRU, http://www.youtube.com/watch?v=hwbuaY1WdQM&NR=1 a přitvrdíme: http://www.youtube.com/watch?v=U93SF5JIDJE&feature=related, http://www.youtube.com/watch?v=weKTcMHMeq4&feature=related ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Ze začátku prostě jednoduše "fičák" (měl jsem rád Vlada, později třeba jednodušího ale zábavného Jindru) poté když na povrch vyplavaly informace že je soutěž možná ovlivňovaná viz 2. řada a především soutěžící Jalovec a Hranáč a de facto jejich show (i s jejich až přehnaně neuvěřitelnými privilegii) už to jako celek pro mě tak zajímavé nebylo a celá soutěž v mých očích šla rapidně dolu. Ale i tak ty vogo, to byla ze začátku prima šou, no ale nutno přiznat že především pro náctileté, kteří byli vždy v hojném počtu vidět ostatně i u vily před každým duelem:-) ()

Galerie (65)

Zajímavosti (15)

  • 1. serie - Z 12 duelů se zpátky vrátil 4x zúčtovaný a 8x vyzvaný. (duklak2)
  • 1. serie - Žena zvítězila v duelu 2x a to v těch případech, kdy spolu soupeřily 2 ženy. (duklak2)
  • 1. serie - VYPILO SE:
    105l džusu
    360l vody
    653 lahví ALKOHOLU (duklak2)

Reklama

Reklama