Reklama

Reklama

Nostalgická tragikomedie nás zavádí do jednoho newyorského baru, jehož neurvalý majitel Jacques (Brian Cox) už chce pověsit řemeslo na hřebík. Najde si proto na ulici svého následovníka, mladého pobudu a snílka Lucase (Paul Dano), který má ale na barmanskou profesi až příliš „dobré srdce“. Lekce otrlosti může začít... Mladík se rychle učí práci za barem a přizpůsobuje se místnímu stylu. Všechno jde podle plánu. Až jednoho deštivého večera do pánského baru vejde krásná a namol opilá letuška. Lucas se bezprizorní cizinky ujme a nabídne jí útočiště. Přítomnost ženy atmosféru baru zcela promění, což cholerický majitel nese s nelibostí. Od této chvíle už se události mohou vyvíjet jen špatným směrem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

TomasKotlant 

všechny recenze uživatele

Syrový film promíchaný se špetkou romantiky klade důraz na kontrasty lidských vlastností a daří se mu to. Celková výstavba je trochu nečekaně utnuta a film se přeměňuje do jiné roviny, stejně jako charakter Jacquese. Výborní herci. *** Ve zkratce: Je důležité mít srdce na správném místě. ()

Benedygtus 

všechny recenze uživatele

Je jako slovnik sprostych slov a nadavek v te nejprostsi forme, presto si myslim, ze tento film neni pro tupce, ani pro lidi s malou slovni zasobou, mozna prave naopak. V onom filmu se skryva velice drasavy a zajimavy pribeh, ktereho donuti snad kazdeho se aspon letmo zamyslet, jestli zijeme tak, jakbychom meli! Az na "April", ktera me absolutne nesedla,a spise kazila celkovy dojem z filmu jsem si postupne oblibil i vsechny herce, to, ze je tento film predvidatelny bych rozhodne netvrdil, alespon ne v porovnani s ostatnimi! (1* ubiram prave za nestastne ztvarneni April, a tak trochu i za ne uplne stastne dokonceni filmu) ()

Reklama

Witta 

všechny recenze uživatele

Prijemne se na to kouka, oba hlavni hrdinove podavaji presvedcive vykony, i kdyz Paul Dano je mozna az trochu moc "Mirek Dušín":-) Jediny co film srazi je hrozna pruhlednost, jelikoz asi po peti minutach filmu mi bylo jasne jak skonci. Nicmene k onomu okamziku se cely film ubiral zajimavou cestou, prilis nenudil a patosu bylo opravdu jen nezbytne male mnozstvi.. ()

LeoH 

všechny recenze uživatele

Mile svérázný, netezovitý film, který předvede několik úhybných manévrů – na začátku a pak ještě párkrát se zatváří jako nesnesitelná velkoměstská selanka vycpaná lacinými instantními velkopravdami o životě, dojemně bezbrannými bezdomovci, chlupatými i peřnatými zvířátky, jednorozměrnými figurkami štamgastů a jinými roztomilými rekvizitami, ale pak vždycky překvapí ne úplně očekávatelným a hlavně nebanálním směrem dalšího vývoje. Přirovnání ke Kaurismäkimu i k Wangovi docela sedí. Výborná muzika. Protivně doslovný stereozvuk, čímž myslím hlavně zbytečné a rušivé přeskakování zvuků ze strany na stranu v protipohledech. Výborné herecké typy. Film roku to pro mě není, ale na slabší **** dosáhne. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Brian Cox a Paul Dano na jedničku. Ale mimo iných vecí je to rutinna. Strašne som dúfal, že to bude mať nejaký čarokrásny presah, ale nie je to tu. Je to príjemné, je to osobité ale je to žánrový film, neprekračujúci mantinely a v zásade nefunkčný v rámci vyvrcholenia( ktoré sa dá ľahko prekuknúť) a tiež ženskej postavy, ktorá je iritujúca a prvýkrát dáva postavy do iracionálnych motivácií, ktoré pred tým nemajú. Jednohubka od ktorej som na vlastnú škodu čakal niečo viac. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama