Reklama

Reklama

Pokrevní bratři – film s unikátním příběhem o vzestupu a stejně rychlém pádu pokračuje. Podobně jako krvavý boj se spravedlností.  Troy Duffy, scénárista a režisér Pokrevních bratrů, uvádí pokračování syrové stylizované krvavé ságy bratrů MacManusů. Ti se společně se svým otcem ukrývají v tichých irských údolích daleko od míst, se kterými byli dříve spojeni. Když se k nim však donese zvěst o loupežné vraždě oblíbeného kněze, bratři se vrací do Bostonu, aby uskutečnili násilnou a krvavou výpravu za spravedlností. Společnost jim dělá i nový parťák a v patách mají přitažlivou agentku FBI… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (199)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Totálně zbytečné pokračování. Je až k nevíře jak může být pokračování filmu, který byl svěží a plný originálních nápadů, natočen naprosto nudně a bez nápadu. A ještě ke všemu od stejných tvůrců. Celý je to vlastně přes kopírák jedničky, akorát tak o dvě třídy hůř zrežírované. Příběh je až moc velkej spletenec všeho možnýho. Dialogy chtějí být stylizovaně přisprostlý, ale místy jsou spíše trapný. Minulé nápadité rekonstrukce místa činu vyznívají do prázdna a akční scény nemají (až na jednu vyjímku) vůbec žádný náboj. Na 3* se dostanu jen díky tomu, že Flanerymu s Reedusem to společně pořád hodně dobře funguje, pár výborných hlášek se tam najde, bláznivý Clifton Collins Jr. je jako náhrada za Rocca výbornej a menší camea 2 postav z minulého dílu taky potěší. Na druhou stranu je tu ale zase totálně nesnesitelná Julie Benz, které to sice dost sluší, ale když otevře pusu, tak mám chuť ji něčím přetáhnout po hlavě. Po výborné jedničce tedy přichází naprosto průměrné pokračování, které nám napovídá, že tenkrát měl Troy Duffy spíše štěstí než hodně talentu. 50% ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

What the f*ck was that?! Jeden z nejvydařenějších krimi filmů vůbec s libovým obsazením a perfektníma drsňákama, "The McManus Brothers", se po 10 letech proměnil na parodii, v níž se Troy Duffy zřejmě náramně baví tím, jak kurví svou režisérskou prvotinu. Z parádního, originálního a našlapaného filmu dělá trapný výsměch vlastního díla. Možná se to tady spoustě lidem líbilo, ale mně tedy rozhodně ne. Čekala jsem sice možná průměrné, ale pořád slušné a důstojné pokračování, které by se neslo v podobné kvalitě jako první díl. Ale takový podraz jsem tedy nečekala. Alespoň, že Julie Benz vnáší do tohoto nevydařeného, školního představení prvek ženské rafinovanosti, inteligence a prořízlého jazyka. A samozřejmě je sexy, jak jinak:) Takže za mě to vypadá, že Troy Duffy dokázal natočit svůj nejlepší, i nejhorší film. ()

Reklama

MartinezZ odpad!

všechny recenze uživatele

Nechce se mi věřit, že někdo spáchal pokračování ultra debilního prvního filmu, notabene to stejné individum, které má na svědomí i právě onen první díl. Nedokoukáno, mnohokráte přeskočeno v ději, kdesi za 75% stopáže zastaveno, vypnuto, smazáno. Jediné plus náleží skutečnosti, že jsem to viděl na lačno. ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

To že je Rocco a Dafoe v záběru jen moment je blbý, ale rozhodně sem se s novými postavami nenudil.. Trochu slabší než originál. Každopádně pořád je to ačkní, zábavný i vtipný. Jediné co mě štvalo byli ty prapodivný kruhy pod očima u mladého Indiana Jonese Flaneryho, jakoby se nepovedla plastická operace... ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Troy Duffy .. Kde jsou lidské činy založeny na neotřesitelné víře, něčí noční můry se stanou realitou. ___ Bez nápadu s mizerným scénářem, sterilní a po roky staré - geniální - jedničce vlastně i zklamání. Troy Duffy svoji hvězdnou chvilku nezopakoval a zařadil se k průměrné pěchotě. 50%. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (7)

  • V scéne, keď dvaja írski bratia, Connor a Murphy McManusovci, vstupujú do miestnosti cez okno, tak ešte predtým si okno prestrelia. Avšak keď Connor zo zbrane strieľa, je vidieť že vôbec nestrieľa do okna, ale úplne mimo neho. (domco10)
  • Slovo „fuck“ bylo použito 136krát. (HellFire)
  • Natáčanie filmu prebiehalo v kanadských mestách Toronto, Hamilton a Oshawa. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama