Reklama

Reklama

Last Night

  • Česko Včera v noci (více)
Trailer

Joanna, spisovatelka na volné noze, a Michael spolu žijí nehledě na občasné hádky ve šťastném manželství až do večírku pořádaném Michaelovým šéfem Stuartem, kde si Joanna všimne, že manžel věnuje většinu času své kolegyni, designérce Lauře. Od Michaelova spolupracovníka Andyho se dozvídá, že Laura už s nimi pracuje několik měsíců a byla i na poslední služební cestě v L.A. Doma se pak manželé pohádají, Michael tvrdí, že s Laurou nic nemá, Joanna se zlobí, že jí o ní ani neřekl. Nakonec se usmíří. Druhý den ráno odjíždí Michael s Andym, kterému Joanna slíbí pohlídat a vyvenčit psa, a Laurou na služební cestu do Philadelphie. Joanna mu vsune do košile v kufru lísteček, kde mu vyznává lásku … Zatímco trojice se ubytovává v hotelu ve Philadelphii, Joanna si jde do baru koupit kávu a před ním potkává svou dávnou lásku Alexe, s nímž se seznámila před čtyřmi lety v Paříži, kde psala povídku a kde Alex žije. Oba jsou ze setkání nadšení a je jasné, že mezi nimi ještě stále přetrvává silné pouto. Domluví si schůzku v baru … Tam si dlouze povídají o minulosti, o Alexově knize a o tom, že se naposledy viděli před 2 lety. Nakonec Alex pozve Joannu na večeři s přáteli. Truman se Sandrou je už očekávají a všichni se dobře baví. Truman pak, když Alex a Sandra odejdou kouřit, poví Joanně o Alexově pařížské přítelkyni Helen. Michael se několikrát pokouší Joanně dovolat, ale ona to nebere, teprve při posledním pokusu odpoví. Vše je údajně v pořádku. Michael měl služební večeři s klienty a nakonec se s Laurou dohodne, že si ještě sami dva dojdou na drink … Joanna s Alexem dlouze hovoří o tom, proč jejich vztah nevyšel, přestože jim spolu bylo dobře. Joanna se příteli svěřuje, že na něj často myslí a manželovi o něm nikdy neřekla. Napětí mezi oběma pomalu roste, minulost se připomíná s nečekanou silou … Laura mezitím okatě svádí Michaela a nakonec ho pozve k hotelovému bazénu, kde teď v noci nikdo není. Michael jen nerad svolí k tomu, aby se svlékl a vykoupal se s ní. Ve výtahu, který je veze zpět do pokojů, ji začne vášnivě líbat a nakonec se s ní vyspí … (TV Prima)

(více)

Videa (10)

Trailer

Recenze (373)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Znepokojivý film. Myslím že se má paranoia opět prohloubila. Herecké obsazení je výborné, skvěle toporný Sam Worthington a úchvatná Keira (jsem rád, že se mi zase vrací do života), působí opravdově, skoro jako skutečný manželský pár po letech - prázdná slova bez významu, nebo jen samozřejmá přítomnost druhé polovičky? Toulky New Yorkem celou romantickou linii nádherně podbarvují, stejně jako Mansellova neselhávající hudba. ()

Krissty 

všechny recenze uživatele

Nevím, co napsat. Tento film mi doslova vyrazil dech! Snímek o manželích, kteří se sice milují, ale každý z nich má i své tajné touhy, o kterých ten druhý neví.. Jednou jde o příběh skutečné a hluboké lásky a podruhé o sexuální přitažlivost a chtíč. Každý příběh je jiný a přesto se mistrně proplétají. Keira Knightley a Guillaume Canet byli úžasní.. Ona byla tak opět krásná a milá!! A líbilo se mi, že celý film nebyl jen o té fyzické nevěře, ale že byl plný zajímavých rozmluv hlavních aktérů a jejich pocitů, to bylo vynikající! Navíc ten super střih a hudba, ze které mi naskakovala husí kůže v těch nejsprávnějších chvílích.. Natočí Massy Tadjedin ještě něco dalšího? Doufám, že ano, byla bych opravdu zvědavá :)) Krásné! ()

Reklama

Slarque 

všechny recenze uživatele

Vztahová dialogovka pro čtyři herce. Nejdříve mi připadal nevěrohodný Sam Worthington, ale říkal jsem si, že takhle napsanou postavu by se ctí neuhrál ani kdekterý lepší herec. Ke konci už mi přišla mimo i Keira Knightley. Celé to navíc působilo dojmem tříhodinového filmu, čemuž napomáhal i klavír Clinta Mansella na pozadí. Nuda o ničem. ()

01Zuzana10 

všechny recenze uživatele

Zvláštny film zo života. Mám dojem že som po celý čas doslova divák. Divák, ktorý má možnosť nahliadnuť do života ľudí. Akoby som žila a len na chvíľu sa zastavila, aby som pozorovala iných. A tí iní si ma vôbec nevšimnú. Správajú sa prirodzene (Jo príde domov a hneď sa ide prezliecť, jej bežné nedbanlivé gestá..) Od začiatku sme hodení do vody, nie sme uvedený do deja, nevieme, kto sú postavy. Tie sa nám postupne odhaľujú. Ale spôsobom, ako sa postupne odhaľujú osobám v ich živote, takže divák nevie v niektorých fázach o nič viac ako ten, voči komu má byť ukryté tajomstvo. Tento štýl zobrazenej neúprimnosti ma prekvapil, že je tak trefne zachytený vo filme. Takisto ma zaujala hudba. Tým, že nepodporovala zápletku hneď od prvých scén dodávala práve ten dojem pozorujúceho. Myslela som najprv, že to len Jo ako spisovateľka bude porozovať ale nakoniec sme to my. Ako 5. hlavná postava. Myšlienka s neverou je skvelo spracovaná. Hoci sa ma to ešte našťastie netýka, napriek mojej nezaujatosti dejom, veľmi zaujímavý a hlavne skvelo spracovaný film. (ešte čo ma prekvapilo je, koľko sa pilo alkoholu vo filme :)) ) ()

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Tohle me vtahlo natolik, ze konec (mimochodem skvely) prisel mnohem driv, nez jsem cekala. Musim se priznat, ze me vic bavila cast Worthington/Mendes, prece jen poznavani noveho je zajimavejsi a jiskrivejsi nez oprasovani starych casu. Michael byl celou dobu kouzelne toporny a nesvuj a pritom na Lauru koukal jako hladovy pes. Postava Alexe v podani Guillauma Caneta uz na me tolik nezapusobila a ackoli Keira byla fantasticka, nejak jsem jim to neverila. Ale aspon tam meli uzasnou fenku Lucy :). ()

Galerie (96)

Zajímavosti (2)

  • Jessica Biel sa uchádzala o hlavnú postavu (Joanna Reed), ktorú napokon získala Keira Knightley. (U_S_O)
  • Snímka Last Night otvárala Medzinárodný filmový festival v Ríme (2010). (MikaelSVK)

Související novinky

Muž s obrovskou budoucností...

Muž s obrovskou budoucností...

18.11.2008

...pronásleduje muže s temnou minulostí. Ale pěkně po pořádku. Dvě slova: Sam Worthington. Ještě před několika měsíci to jméno nikdo neznal. Dnes jde o zřejmě nejžádanějšího herce v Hollywoodu. Pokud… (více)

Reklama

Reklama