Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pořad pro všechny kutily, který můžeme vidět na TV NOVA sedmý den v týdnu ve večerních hodinách. Když např. stavíte dům, nebo si chcete něco vyrobit pro potěšení, či vypěstovat nějakou nezvyklou květinu. Loskuták vám vždy poradí a nabídne tu správnou inspiraci, nápad, nebo radu. Každý díl obsahuje sedm reportáží. Moderují sourozenci Gondíkovi. (duklak2)

(více)

Recenze (193)

wosho 

všechny recenze uživatele

Nemám nic proti Gondíkovým-jsou mě u prdele a pokud zůstanou ve svých pořadech a nebudou mě lést do pořadů, které rád sleduji,tak jim přeji mnoho štěstí do života. Nemám ani nic proti Radám ptáka Loskutáka a nechápu tak nízké hodnocení-k dnešku 16,02,2010 je to 18%. Normální pořad tohodle druhu informativní zábavy, něco jako Receptář, jen bez Přemka :-). ()

cheyene

všechny recenze uživatele

Když dva dělají totéž, není to totéž :) Zatímco Přemek Podlaha je moderátor na úrovni, který dané problematice více či méně rozumí, Dalibor Gondík s Adélou neví, jaký je rozdíl mezi sázením a setím, zeleninu a ovoce znají jen z objednaného talíře (popř. z hypermarketu) v luxusní restauraci a květiny znají v květinářství, když je právě kupují. Rady ptáka Loskutáka jsou prostě nutnou konkurencí Receptáři aneb Nova nesmí zůstat pozadu. ()

Reklama

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Nech premýšľam ako premýšľam, nemôžem prísť na nič, čo by pri tejto relácii zabodovalo. Víkendový televízny poradca pre kutilov, záhradkárov a podobných čudákov. Pri rovnakej somarine v podobe "Receptára" som dal aspoň jednu hviezdičku za dlhoročnú trvanlivosť, žánrovú originalitu a nezničiteľného Přemka Podlahu. "Rady ptáka Loskutáka" sú len nováckou kópiou. A ani moderátorská dvojica súrodencov Gondíkových tomu veru nepomohla. Je to odpad! ()

FireTight 

všechny recenze uživatele

Gondíci se z utratrapné GO GO show přeorientovali na něco méně trapného a proto si ode mě vysloužili o jednu hvězdičku navíc. Ovšem ta hvězdička není za jejich moderátorské umění, za jejich vtípky nebo za jejich über cool slogany (ty si naštěstí už nepamtuju), ale za některé normální lidi-hosty, kteří se do pořadu dostali se svými nápady. Ti si skutečně zasloužili respekt a právě jim je věnovaná tato hvězdička. ()

infernet 

všechny recenze uživatele

Co se mi má líbit na pořadu, který je z poloviny reklama na různý předražený krámy z OBI, který si může koupit tak leda retard a z poloviny prezentuje "zlepšováky" pro znuděný paničky ze satelitů, který umí tak akorát kouřit starýmu a teď, díky tomuhle pořadu, i malovat na sklo, sešívat k sobě starý hadry a podobný hovadiny. Tu jednu hvězdičku vlastně dávám sobě. Za představu, co by se dalo dělat s Gondíkovou, protože ikdyž už má něco nalítáno, dala by se zneužít. Jinak je tahle blbost typickým výplodem KANÁLU Nova. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (2)

  • Dalibor Gondík se nechal slyšet, že mu moderování pořadu zničilo život. Prý kvůli němu nedostává jiné nabídky. (Duoscop)

Reklama

Reklama