Reklama

Reklama

Série(6) / Epizody(71)

Krátkometrážní internetový seriál zachycuje osudy skupiny hráčů nejmenované online hry. Ti se mezi sebou zpočátku znají pouze skrze své virtuální avatary a jakákoliv interakce v reálném světě je pro ně takřka nemyslitelná. To všechno se ale rázem změní, když se společensky nepříliš obratný Zaboo (Sandeep Parikh) rozhodne, že on a léčitelka gildy Codex (Felicia Day) jsou jeden druhému souzeni, a k jejímu zděšení se k ní bez ohlášení nastěhuje. (Eterninox)

(více)

Recenze (104)

noriaki 

všechny recenze uživatele

Sympatický web seriál, který táhne jak skvěle zvolené prostředí, tak perfektně vymyšlené charaktery. A když tohle přestane bavit, tak je tu ještě Felicia Day a ta se neomrzí nikdy. Byla by ovšem chyba zredukovat osazenstvo Gildy jen na tu sympatickou zrzku v hlavní roli. Každý člen je svým jedinečným způsobem tak trochu šílený, a jejich interakce plodí krásně absurdní situace, a kvanta hlášek. Můj nejoblíbenější je asi Vork. Upřímně doufám, že nedopadnu tak, jako on. ()

Dartdevil 

všechny recenze uživatele

Čistě náhodou jsem na tenhle miniseriálek narazil, za den jsem zkouknul všechny 3 série, a okamžitě putuje do mé top10 seriálů. Pro ty, kteří se v problematice pohybují (jako já :-), kult po prvních pár dílech. Spousta ultra vtipných situací, a také spousta pravdivých věcí. Však také Felicia v jednom rozhovoru přiznala, že dva roky díky World of Warcraft nevěděla o světě.... ()

Reklama

Larky 

všechny recenze uživatele

První dvě sezóny jsou parádní a úspěšně a komediálně sondují život dnešních pařanů, ovšem třetí a čtvrtá jsou tak nudné, že hodnocení jde skoro k odpadu a nezachrání to ani solidní (ikdyž přibývajícími díly trošku otravná) Felicia Day. Takhle neuvěřitelně sestupnou tendenci v rámci seriálů dlouho nepamatuji. 1.sezóna - *****, 2.sezóna - *****, 3.sezóna - **, 4.sezóna - *...celkově - slabší 3*. BTW: daleko lepší než poslední dvě serie jsou klipy, které je mají propagovat, v nich je Felicia tak okouzlující, že musí rozhodně být mokrým snem každého nerda (a nejen jeho). ()

Wendy 

všechny recenze uživatele

The Guild je websérie volně přístupná na YouTube, kterou se už díky své délce a Felicii Day vyplatí omrknout. Nemusíte být přímo "gamer", abyste se u Gildu pobavili; já si třeba nejvíce vychutnala jinou, leč trochu ohranou, geekovskou hlášku: "Help me Codex1, you're my only hope!" A nejnovější propagační video Do You Wanna Date My Avatar? je vskutku "mňamózní". Yay, Felicia Day! ()

Darik 

všechny recenze uživatele

Nejsem sice nějakým extrémním vyznavačem WOWka, pár měsíců jsem to i hrál, než mě přestalo bavit, ale tohle je naprosto dokonalý seriál. Těším se, jak se to bude dále vyvíjet:) 19.7.2012 - OK, tak už jsem velkej fanda WoWka, hraju ho, baví mě a tenhle seriál mě baví mnohem víc než kdy dřív. Zkrátka a jednoduše sem si všechny postavy a jejich osudy zamiloval. I když je vlastně pravda, že v tomto seriálu se nejedná přímo o WoW. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Neboť se jedná o webovou tvorbu, všechny díly jsou zdarma ke shlédnutí na YouTube kanálu watchtheguild. (P. J. D.)

Reklama

Reklama