Reklama

Reklama

Lucy Hillová je ambiciózní a podnikavá manažerka žijící v Miami. Miluje své boty, miluje svá auta a miluje kariérní postup. Když dostane nabídku na jeden krátkodobý úkol – neznámo kde – aby restrukturovala výrobní továrnu, skočí po této možnosti s vědomím, že má jasné povýšení na dosah ruky. Co však začíná jako jednoduchá práce, se brzy stává zkušeností, která jí zcela změní život. Lucy postupně odhaluje hlubší smysl svého života a co víc, také muže svých snů. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

*Elfík* 

všechny recenze uživatele

Aha, žena měšťanka přijíždí do zapadákova. Nebylo to tady někdy? Zpočátku se do práce, která ji tam čeká, hrne s radostí, jen co proběhne pět minut, žena měšťanka je velmi naštvaná, zmrzlá (odtud asi filmaři čerpali nejvíce vtipů, které ale nejsou vtipné, spíše trapné). Poté se tak trochu zamiluje (jestli si myslíte, že tato věta je spoiler, tak se hluboce mýlíte, jelikož vaše vitřní já to přeci muselo tušit už dávno!) do opravdu, opravdu ošklivého chlapa, kterého bych se ani nedotkla (nemyslete si, že jsem nějak extra nafoukaná, ale on je tak hrozně nesympatický, přiznejte si, že vám se také nelíbí) natož pak s ním chodila. Celý scénář jde vlastně spíše do hromady... sněhu, než aby něčím zaujal a zdárně spěl k nějakému (proboha, alespoň k nějakému) konci. Konec si domyslete, každý ho uhodne hned na začátku, takže vás ani ničím nepřekvapí ani neohromí. Pokud máte rádi Renée, tak se podívejte na její jiný film. Zřejmě z toho holka chtěla vytřískat nějaké peníze, o hraní tu není řeč. Pokud máte rádi léto, tedy pláže a palmy, tak je uvidíte jen na začátku a na konci a to jen malou chvíli. Pokud máte rádi sníh, tak se raději podívejte třeba na film se sněhovou vánicí, dejme tomu katastrofický film s kupami sněhu. A pokud se nudíte a chystáte se zapnout tento film, tak raději televizi (co já vím, kde jste si ho chtěli spustit!) vypněte a jděte se cákat v blátíčku, co je právě venku (ono tam není? Vážně? Podívali jste se pořádně?) a nečtěte tento komentář nebo se z mého negativního chování vážně zblázníte! ()

Mara12 

všechny recenze uživatele

Nepovedená variace na Baby Boom z roku 87, akorát bez dětí. Film o tom, jak si kariéristka z velkoměsta musí zvykat na venkov a boty na deseticentimetrovém podpatku vymění s velkým sebezapřením za sněhule. Nevím, jestli byl kameraman fetišista, ale ty (neobvykle) časté záběry na nohy Renée, byly krajně podezřelé :) ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Tři hvězdičky protože mám ráda romantické komedie, i když se třeba nepovedou, což je tenhle případ. ___Začátek je ještě poměrně svižný, i když předvídatelný i divákem, který byl v kině jednou v životě. Ambiciozní obchodnice z velkoměsta se střetne v názoru na život s rázovitými obyvateli městečka, kteří sice nenosí značkové oblečení, ani nemají přijatelné konfekční velikosti, ale zato mají srdce na pravém místě. To dá rozum, že otrlá byznysmenka v jejich láskyplné péči roztaje. ____ Setkání s příštím mužem snů je také nasnadě. Nejprve se chytnou tak demagogickým způsobem o roli kapitalistů a dělníků, že by se za to nemusel stydět ani Lenin v případném duelu s Henry Fordem. ____ Inovativní jsou snad jen dvě scény - čůrací z lovu (i když tady si Renée zopakovala nešikovné kreace Bridget Jonesové) a závody v pití, které (a to trochu osvěžující je) nekončí totálním zlitím hlavní hrdinky za pobaveného přihlížení starousedlíků. I když, tady jakoby se scénárista lekl svého novátorství a pro jistotu jeden alkoholový rauš hrdince připsal v pozdější scéně. ____ Druhá polovina už je vysloveně zoufalá snaha o dosažení konce, bez nápadu, dokonce bez snahy o vtip. Sbratření byznysmenky a jejích podřízených ústí v geniální nápad, že chudý pracující lid vytáhne z nouze společné vlastnictví výrobních prostředků. ____Když pominu dějinou zkušenost, tak tohle známe z filmu Hej rup, kterému se vzhledem k době jeho vzniku ještě dalo uvěřit, že to myslí upřímně. /16.6.2010/ ()

ER 

všechny recenze uživatele

Takový propadák jsem nečekal.Zvlášť,když jsem viděl trailer,který ukázal slušné,komické momentky. Jenže ve filmu právě tento dynamický střih chybí a ony komické momentky v traileru jsou ve filmu součástí zdlouhavých a nešikovně "naroubovaných" scén,které ve výsledku přivodí spíše nudu. Banálně podaný příběh pak všemu nasadí trnovou korunu.Renée i ty ? ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 4/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Prostředí 6/10/// +kupodivu hlavní postava, a také její představitelka, trochu romantické, ale dostatečně zábavné, dělání si legrace z kontrastu městská holka na vesnici kupodivu dobře funguje, závěrečný happy end asi spoustu z vás potěší -na první pohled tento film působí levně, hlavně v obsazení, v němž Harry Connick Jr nesahá Renée ani po kotníky, obsazení ve vedlejších rolích působí podobně, stejně tak i scénář, který se hodí spíš do televize/// Holka z města je nakonec lepší film než jsem čekal. Nejhorší ze všeho je když se koukáte na komedii a vůbec se u ní nebavíte. Ale je se celkem příjemně bavil. Rozhodně jedno zkouknutí neuškodí, když nebudete čekat nic světoborného./// Celkem 62%/// ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v kanadském Winnipegu při -47 stupních Celsia (Kamkon)
  • Hlavní představitelce díky zimě zkameněly řasy a mužským protěškům mrzly vousy. (Kamkon)
  • I když pro "zimní" část natáčení měla Renné kaskadérku, všechny scény točila osobně. (Kamkon)

Reklama

Reklama