Reklama

Reklama

V tomto pořadu nahlédneme do soukromí rodin. Princip této reality show spočívá v tom, že si dvě ženy z předem vybraných rodin vymění své místo. V první polovině pobytu se každá nová žena musí přizpůsobit nové rodině, tzn. žít podle jejich pravidel. Ale ve druhé polovině se zase musí rodina přizpůsobit pravidlám nové ženy. Pořad se zakončí tak, že se sejdou dvě rodiny někde např. v restauraci a povídají si, jak se jim žilo ve vyměněné rodině (duklak2)

(více)

Recenze (413)

castor 

všechny recenze uživatele

Sociologicky bezesporu zajímavé, zbytek už je o morálních otázkách každého diváka. NOVA miluje, když se začnou hýbat emoce, když přibudou hádky a spory, specifický český divák má vystaráno. Tu a tam shlédnu, nicméně nedávno (duben 09) mě doslova šokovala panička - samozvaná pravou českou ženou - krev a mlíko z Moravy, která nejprve zasadila Franfurkt do Francie a Paraguay hledala kdesi v Africe (ok, beru, zeměpis měla naposledy na základce), ale aby Velký státní znak České republiky, který našla při úklidu v „nové“ domovině, označila jako jakousi cedulku (neuvěřitelně profláklý čtvrcený štít k reprezentaci státu - tedy i té její Moravy), tak to je VRCHOL debility!! Jinak osobně nepotřebuju kamery k tomu, abych věděl vedle koho denně usínám.. Ale pevně věřím, že určité spektrum účinkujících najde řadu otázek a poloodpovědí!! ()

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Je odstrašující, jak se někteří lidé za pár korun propůjčí k něčemu takovému jako je výměna manželek a pod. Bohužel zasáhla nás západní kultura tou největší špínou co obnáší. Nejdřív dostat některé lidi na úplně dno a pak jim nabídnout řešení, treba právě touto formou, kdy pro různé sociálně slabé, exhibicionisty a natáhla je to vidina snadneho přilepšeni, a jediný kdo z toho všeho ma profit (i díky reklamě) a hlavně prdel je žid, ktery to zas celé vymyslel a který to to financuje, bo židovské páry tam nikdy neuvidíte. Tyhle pořady jsou určeny duševně chudším. ()

Reklama

R´Hell 

všechny recenze uživatele

Přiznejte se, kdo se nikdy nepodíval někomu do domu oknem nebo otevřenými dveřmi? Kdo nepomlouvá své sousedy? Koho nikdy nezajímalo, čí je to nové auto, které teď tak často stává na ulici? Asi neznám nikoho, kdo by mi na všechny otázky odpověděl záporně. A přesně to Výměna manželek nabízí - pohled do domácností, který z vás nedělá drbnu :). Někdy více, někdy méně zajímavé díly, celkově průměr. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Skvělá oddychovka pro nudné večery, nic více. Nejlepší bylo, jak se tam protagonisté pohádali, že když jeden pár ukončí natáčení, druhý mu zaplatí od producentů nasmlouvané peníze :D Jinak tedy občas smutné, občas nechutné, stále trapné a něěěkdy trošku dojemné. Bohužel si myslím, že šlo jen o vydělání peněz. ()

Karlas odpad!

všechny recenze uživatele

Nezničitelná stálice naší obrazovky se, jako monument důkazu dekadence, stále tyčí a obtěžuje televizní diváky. V jakém stavu je společnost bavící se touto pokleslou reality show stavící na konfliktech, rozvratu a hysterii? Člověk se zamýšlí jestli to jsou skutečné osudy několika chorobomyslných rodin, co ze sebe dělají za pár korun blbce před celým národem nebo je to dovedná hra úchylných tvůrců a jejich amatérských herců. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (3)

  • V prvních letech rodina, jež se projektu zúčastnila, inkasovala 20 000 Kč. V pozdějších letech byla částka navýšena na 100 000 Kč. (Olík)
  • Herec Gustav Bubník, který v tomto pořadu namlouval průvodní komentáře, se společně s bývalou manželkou Soňou Bubníkovou pořadu účastnil. Konkrétně se tak stalo ve 3. epizodě, 1. série. (PanIncognito)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama