Reklama

Reklama

V tomto pořadu nahlédneme do soukromí rodin. Princip této reality show spočívá v tom, že si dvě ženy z předem vybraných rodin vymění své místo. V první polovině pobytu se každá nová žena musí přizpůsobit nové rodině, tzn. žít podle jejich pravidel. Ale ve druhé polovině se zase musí rodina přizpůsobit pravidlám nové ženy. Pořad se zakončí tak, že se sejdou dvě rodiny někde např. v restauraci a povídají si, jak se jim žilo ve vyměněné rodině (duklak2)

(více)

Recenze (410)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Protiklady se přitahují a taky zvyšují sledovanost. Takže, kdybych já vyměnil manželku, tak dostanu domů cosi hnědého, kulatého, špinavého, sprostého a do dvou minut od seznámení patrně mrtvého. To je také jedním z důvodů, proč bych se do této kraviny nikdy nepřihlásil. Tím druhým je, že zatím ještě nejsem úplný debil a těch pár drobných za účast mi za tu ostudu opravdu nestojí. Nicméně několik dementních, zadlužených a zvídavých existencí se do této show přihlásilo a já jim musím gratulovat. Viděl jsem toho poměrně málo, ale takřka všichni mě pobavili a to se o to ani nijak zvlášť nesnažili. Jsem hrdý na to, že bydlím mezi tolika úžasnými osobnostmi. ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nepochopila smysl této reality show, kdy si dvě ženy vymění domácnosti, starají se o cizí děti, vyvařují cizímu manželovi a uklízí cizí byt, (v některých případech i vykonávají práci té druhé - když třeba maká v hospodě). Na druhou stranu chápu, že je to dobrá zkušenost pro páry, které mají vztah na spadnutí a tímto si uvědomí, jak je jim lépe s partnerem, než s někým jiným. Ovšem pořad nám ukazuje, že role ženy v manželství je jen neustálý kolotoč v péči o domácnost, vaření, praní, žehlení, vysávání... Pak také máme možnost nahlédnout do domácností lidí, kteří by se měli stydět, že k sobě vůbec kameru pozvou do rozpadajících se domů a do bytů, kde je bordel jak v tanku. ()

Reklama

Ainy 

všechny recenze uživatele

Já nechci soudit ty, kteří do takového pořadu vstoupí, patrně k tomu mají své důvody "proč". Osobně tohle považuji za něco, co si cíleně nikdy nepustím (až na jednu výjimku, kdy tam loni účinkoval kamarád se svou rodinou). Je to podle mě taková sonda do lidských vztahů, kdy se zkouší zžít s cizím prostředím, snaží se dodržovat pravidla hostující rodiny a schopnost ukázat jak jsou psychicky odolní. Já vám nevím ... nedokážu si představit, že je něco, co by mě mohlo donutit se zrovna něčeho podobného účastnit. Ukázat nejen sebe, svou osobnost, ale celou svou rodinu, ukázat celému národu kde bydlím, jak to u nás vypadá a jak si dokážu poradit s emocemi. Myslím, že ne ... ()

Karlas odpad!

všechny recenze uživatele

Nezničitelná stálice naší obrazovky se, jako monument důkazu dekadence, stále tyčí a obtěžuje televizní diváky. V jakém stavu je společnost bavící se touto pokleslou reality show stavící na konfliktech, rozvratu a hysterii? Člověk se zamýšlí jestli to jsou skutečné osudy několika chorobomyslných rodin, co ze sebe dělají za pár korun blbce před celým národem nebo je to dovedná hra úchylných tvůrců a jejich amatérských herců. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Skvělá oddychovka pro nudné večery, nic více. Nejlepší bylo, jak se tam protagonisté pohádali, že když jeden pár ukončí natáčení, druhý mu zaplatí od producentů nasmlouvané peníze :D Jinak tedy občas smutné, občas nechutné, stále trapné a něěěkdy trošku dojemné. Bohužel si myslím, že šlo jen o vydělání peněz. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (3)

  • Herec Gustav Bubník, který v tomto pořadu namlouval průvodní komentáře, se společně s bývalou manželkou Soňou Bubníkovou pořadu účastnil. Konkrétně se tak stalo ve 3. epizodě, 1. série. (PanIncognito)
  • V prvních letech rodina, jež se projektu zúčastnila, inkasovala 20 000 Kč. V pozdějších letech byla částka navýšena na 100 000 Kč. (Olík)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama