Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Publicistický moderátor Václav Moravec uvádí každou neděli debatu českých politiků na aktuální téma. Vyrábí Česká televize. (hrhr2)

Recenze (282)

Endyis 

všechny recenze uživatele

Musíme se také z části poklonit Václavu Moravcovi, je to jediný pořad, co se politiky týče, na který se dá dívat a větší profesionalitu a připravenost, než kterou předvádí Moravec jsem snad neviděl. Politici jsou v hodně případech z jeho pitvání docela v prdelce. S Pečínkou dva nejlepší politický publicisti na české scéně... ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Václav Moravec je podľa mňa veľký profesionál i keď niekedy dáva otázky, ktoré mi z tej českej politickej scény a aktuálnej situácie veľa nedajú. Nemám rád, keď sa iba kecá, rozprávajú omáčky, ale riešenia nikto nemá, prípadne sú to šialené návrhy a nakoniec sa ukáže, že tí, ktorí sa tam profilovali ako vševedkovia sú nakoniec zločinci. Politici sú volení ľudom a mali by sa mu zodpovedať, za to, že ich zastupujú. Politik má slúžiť a nie vládnuť. Myslím si, že v Českej republike je toto najprofesionálnejší program, ktorý vám niečo z politiky objasní a dá vám možnosť urobiť si aspoň, aký taký názor. ()

Reklama

baroko odpad!

všechny recenze uživatele

Již naprosto nesnesitelný pořad, jehož jediným účelem je od první až po poslední vteřinu dehonestace Zemana. Chápu, že někdo nemá stávajícího prezidenta v lásce a řekne to, ale veřejnoprávní televize, kterou nuceně financují všichni občané se tímto pořadem vlastně zcela záměrně vysmívá všem Zemanovým voličům a tedy větší části národa. A o moderátoru pořadu se raději ani vyjadřovat nebudu... ()

Xavi6 odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle by se mělo co nejdříve smazat, vzhledem k tomu že to nemá nic společného s Československou filmovou databází. Podle mě se zde řeší jen samé ptákoviny, je pravda, že to někoho zajímá, ale já nepotřebuju slyšet neustálé dohady, skákání si do řeči a podobné typy konverzací. Tohle tady nemá co dělat. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Oceňuji, s jakou vervou se pan V.Moravec hrne do domlouvání interwiev a vypadá také,že tomu rozumí. Pokud je někde zrovna na programu jiný podobný pořad, musím s pokorou říct,že tento je ze všech těch politických kravinek asi nejkoukatelnější. Pádně zdůrazněné argumenty ze strany lidu prezentované panem Moravcem jsou dosti zajímavé a odpovědi mnohdy také. Možná se i sami politici o kterých si snad většina obyvatel naší republiky udělala obrázek předhánějí kdo se u něj na "horkém křesle" ukáže. Z pohledu diváka,který je voličem pouze dva roky (a nestydím se za to,že nevolím a vůbec mi to nevadí) mi to přijde i celkem zábavné.. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (12)

  • Dle svého vyjádření Václav Moravec dostává po každé účasti zástupců Komunistické strany Čech a Moravy v pořadu veliké množství dopisů, že je zločinec, protože prý podporuje zločineckou politickou stranu. (JoranProvenzano)
  • Čas od času se v jiný než pravidelný čas vysílá speciál Otázek Václava Moravce, který je věnován jedinečné politické události, například volbám do evropského parlamentu nebo do poslanecké sněmovny. (Zdroj: wikipedia.cz) (Kmotr76)
  • Stížnosti na pořad několikrát řešila Rada pro televizní a rozhlasové vysílání, Rada České televize či Etický panel České televize. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama