Reklama

Reklama

VOD (1)

Eugene a Cindy tvořili pár, jemuž bylo souzeno spolu zůstat. Ale na maturitním večírku, těsně před tím než se pomilovali, se Eugenovi stala nehoda a skončil v komatu. Po čtyřech letech se z něho probudí a vidí, že jediný, kdo u něj zůstal, je jeho nejlepší kámoš Tucker. Ten mu vysvětlí, že se Cindy odstěhovala a odešla studovat na univerzitu. Eugene se s tím snaží smířit a najde si práci fotografa. Jednou však přiběhne Tucker s novým číslem časopisu Playboye a novinou o Cindy, která teď zdobí jeho stránky jako Miss Březen. Mládenci zjišťují, že se zanedlouho koná výroční párty v sídle časopisu a rozhodnou se, že ji stůj co stůj překazí. Eugen přece musí získat svou holku zpátky! V hlavních rolích americké komedie hrají Trevor Moore a Zach Cregger, kteří ji zároveň i režírovali, spolu s Raquel Alessiovou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

Tom87 

všechny recenze uživatele

Velmi solidní jízda. Podle hodnocení (50%) jsem si říkal, že to bude nějaká trapárna, ale ne, ukázalo se, že to stálo za to. Tucker mi chvílemi připadal, že svými grimasami napodobuje Jima Carreyho, a taky se mu to celkem dost dobře dařilo! Ale třeba scéna, kdy ta černoška vylítla oknem z autobusu, tak tam už to trošku přehnal. Když vylítla z okna, tak byl záběr na Tuckera, jak pomalu přechází do toho svýho udivenýho výrazu, ale trochu bych to osekal - měli na něj udělat záběr, když už měl ten výraz kompletní. Takhle to vypadalo jako se spožděnou reakcí a právě tohle tomu ubralo na vtipnosti - škoda. Jinak supr, scény sexy lesbiček v autě byli naprosto geniální, a jak Tucker pořád čuměl do zpětnýho zrcátka a vždycky naboural - to bylo moc :-))) Zasloužených 75%. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Víš kolik zajebanců používá internet ?? Půlka světa !!" ;) S Miss Březen je to stejné jako s Playboyem, málokdo přizná, že ačkoliv by se měl stylizovat do pózy člověka, který podobné věci odsuzuje a rád se tváří, že ho to vůbec nebaví a nezajímá, se mu to vlastně líbí !! Tenhle bizarní hybrid, napůl crazy komedie pro teenagery a napůl road movie, jistě tradičně obsahuje spoustu nechutného nejen fekálního humoru, jen ten dobrák Eugene se nám tu několikrát chlapácky posere, neštítí se vůbec ničeho, přičemž především spousta těch sexuálně mířených fórků je hodně daleko za hranicí (mého) vkusu, nicméně Miss March prostě nedokážu upřít originalitu a velikou snahu.. Některé hlášky patří do kategorie geniálních, víc než polovina z nich naopak tahá za uši, jak je trapná, ale díky té spoustě neokoukaných nápadů smíchaných s těmi naprosto vyšumělými, celkové svižnosti, slušnému sountracku Jeffa Cardoniho, spoustě nahatých koček, cameu Hugha Hefnera a obstojnému hereckému obsazení, z něhož vyčnívá šíleně skvělý Trevor Moore coby neskutečné hovado Tucker, který připomíná mladého Jima Carreyho, si tenhle nenáročný kousek prostě užijete od začátku až do konce.. A o zábavu tu jde přeci především !! ;) ()

Reklama

SeBig 

všechny recenze uživatele

No nebyla to tak špatná komedie i pár scén který měli bejt směšný tak se mi to špíše znechutilo než abych se smál nebo když ta holka vypadla z toho auta tak to bylo docela taky přísný..ale jako jinak je to fajn komedie a zdá se mi to nebo si ten jeden herec hraje na Jima Carreyho jestli jo nějak mu to nejde.. ()

majxik 

všechny recenze uživatele

Líbivá komedie s pěknýma holkama ale né moc dobrou story ( i když, u komedie to zase tak velký problémek není...). Bohužel mi přišlo, že zde bylo příliš málo těch lepších scén a některé vtipy mi nepřišli vlastne ani moc směšné (tedy jestli to bylo ubec zrovna tak myšlené). Ale v součtu... film stojí za zkouknutí pokuď máte rádi komedie... ale nejspíše si na ni po měsíci už ani nevzpomenete. Takže dvě hvězdičky... a proč teda hodnotim 3 hvězdičkama... ty dvě lesbičky... ty si prostě zasloužej vlastní hvězdičku. :) ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Tak vám nevím, já se moc nesmál. Řada scén byla spíš nechutná nebo smutná, ale ne veselá. Je to hodně o sprostých slovech a sexu. TUCKER ( Trevor Moore ) se nechová přirozeně a budí dojem spíše paka, než teenagera. CANDACE ( Holly Stanton ) je sice kočka, ale to filmu moc nepomůže. Jo, a být hasičem, tak se pořádně naseru, než že se budu smát. Ta prvotní scéna z hasičema je skoro trapná. Řekl bych, že ten film je taková nepřirozená slátanina na kterou hned zapomenu. Ve filmu ještě hrají CINDY - Roquel Alessi a EUGENE - Zach Gregger....a další jsem už zapomněl. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Zlaté maliny - nominácia: Najhorší herec vo vedľajšej úlohe (Hugh M. Hefner). (filip289)

Reklama

Reklama