Reklama

Reklama

VOD (1)

Eugene a Cindy tvořili pár, jemuž bylo souzeno spolu zůstat. Ale na maturitním večírku, těsně před tím než se pomilovali, se Eugenovi stala nehoda a skončil v komatu. Po čtyřech letech se z něho probudí a vidí, že jediný, kdo u něj zůstal, je jeho nejlepší kámoš Tucker. Ten mu vysvětlí, že se Cindy odstěhovala a odešla studovat na univerzitu. Eugene se s tím snaží smířit a najde si práci fotografa. Jednou však přiběhne Tucker s novým číslem časopisu Playboye a novinou o Cindy, která teď zdobí jeho stránky jako Miss Březen. Mládenci zjišťují, že se zanedlouho koná výroční párty v sídle časopisu a rozhodnou se, že ji stůj co stůj překazí. Eugen přece musí získat svou holku zpátky! V hlavních rolích americké komedie hrají Trevor Moore a Zach Cregger, kteří ji zároveň i režírovali, spolu s Raquel Alessiovou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

Blazis34 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době jsem viděl konečně komedii, u které jsem se zasmál. Skvělý Zach Cregger, který je zde za hodného, rozumného a romantického spolu s Trevorem Moorem vytvořili skvělou dvojku. Trevor alias Tucker Cleigh má luxusní záseky a jeho údivu, když např. ve scénce, kdy ženská vypadne z autobusu oknem sem se dlouho smál. Celkově film se podobá většině americkým komediím končící happy endem, ale tento se mi po stránce humoru líbil jako jeden z nejvíc. Vzkaz pro Trevora Moora, který se Zachem i film režírovali zní asi takto: You aren´t dead man, Tucker Cleigh, you are brilliant man. Good work, man. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Sice je to typická teen komedie jako X dalších a tohle už jsme opravdu všichni mnohokrát viděli, ale nač kvůli tomu šetřit hodnocením, když je to zábavné a vtipné ? Né vždy jsou teen komedie zdařilé, samozřejmně, že pár trapností ve filmu padlo, ale já se vážně bavil, pokud chcete oddychovku u které vypnete, tohle je celkem dobrá volba, alespoň pro mě.. ()

Reklama

V.Silver 

všechny recenze uživatele

Totální a naprostá hovadina. Jenže tohle nebyla taková ta totální a naprostá hovadina typu Ali G, Van Wilder, Waiting nebo The House Bunny, u které jsem se válel smíchy po zemi a bavil naprostou zhovadilostí tvůrců, tohle byla prostě nuda s asi 2 dobrými nápady (jednak při blowjobu od epileptičky pustit stroboskop a pak Horsedick.MPEG a jeho videa:). Takový ten film, kterému dáte 20%, což znamená, že jste se u něj nebavili až tak, abyste to ve vás po shlédnutí aspoň něco zanechalo, ale zase to nebyla ani až taková hovadina, aby se na to stálo podívat právě proto, že je to taková hovadina (jako třeba Beowulf a Grendel nebo Playgirls). ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Dost bláznivá komedie, ale ty já mám nejradši. Nejenom proto, že je tady většina lidí hrozně sundá, ale taky proto, že dokážou upřímně pobavit. I když většinou obsahujou hromadu nechutností. A tohodle filmu nevyjímaje přesto, že tady to bylo tak nějak přirozené. Celkově je ale Miss Březen dost nápaditá komedie, která možná na povrch vydrápala herce, kterého si v Americe začnou všímat, a tím je Trevor Moore. Ty jeho scény totiž byly kolikrát naprosto geniální a já se nedokázal přestat bavit. Tak proč bych pak takovejhle film měl srážet, když byl na jednu stranu blbej, ale na druhou stranu jsem se u něj bavil...Většina to asi nedokáže na plno přiznat, nebo jsou takoví suchaři, kteří nedokáži ocenit obyčejnou ale vtipnou komedii. Já se u ní prostě bavil. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Tak vám nevím, já se moc nesmál. Řada scén byla spíš nechutná nebo smutná, ale ne veselá. Je to hodně o sprostých slovech a sexu. TUCKER ( Trevor Moore ) se nechová přirozeně a budí dojem spíše paka, než teenagera. CANDACE ( Holly Stanton ) je sice kočka, ale to filmu moc nepomůže. Jo, a být hasičem, tak se pořádně naseru, než že se budu smát. Ta prvotní scéna z hasičema je skoro trapná. Řekl bych, že ten film je taková nepřirozená slátanina na kterou hned zapomenu. Ve filmu ještě hrají CINDY - Roquel Alessi a EUGENE - Zach Gregger....a další jsem už zapomněl. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Zlaté maliny - nominácia: Najhorší herec vo vedľajšej úlohe (Hugh M. Hefner). (filip289)

Reklama

Reklama