Kamera:
Anthony B. RichmondHudba:
Jeff CardoniHrají:
Zach Cregger, Trevor Moore, Raquel Alessi, Molly Stanton, Craig Robinson, Hugh M. Hefner, Cedric Yarbrough, Geoff Meed, Eve Mauro, Kate Luyben (více)VOD (1)
Eugene a Cindy tvořili pár, jemuž bylo souzeno spolu zůstat. Ale na maturitním večírku, těsně před tím než se pomilovali, se Eugenovi stala nehoda a skončil v komatu. Po čtyřech letech se z něho probudí a vidí, že jediný, kdo u něj zůstal, je jeho nejlepší kámoš Tucker. Ten mu vysvětlí, že se Cindy odstěhovala a odešla studovat na univerzitu. Eugene se s tím snaží smířit a najde si práci fotografa. Jednou však přiběhne Tucker s novým číslem časopisu Playboye a novinou o Cindy, která teď zdobí jeho stránky jako Miss Březen. Mládenci zjišťují, že se zanedlouho koná výroční párty v sídle časopisu a rozhodnou se, že ji stůj co stůj překazí. Eugen přece musí získat svou holku zpátky! V hlavních rolích americké komedie hrají Trevor Moore a Zach Cregger, kteří ji zároveň i režírovali, spolu s Raquel Alessiovou. (oficiální text distributora)
Nedělá mi problém sestřelit trapné americké komedie, ale v tomto případě k tomu nemám jediný důvod. Největšími hvězdami filmu jsou jednoznačně hasiči a lesbičky. Těsně za tímto tandemem figuruje Koňský péro a Tuckerovi se taky povedlo pár hlášek. Raquel Alessi bohužel nedostala tolik prostoru, ale její účast určitě potěší. ()
Tohle byl úlet. Ale docela vtipnej úlet, kterej dokázal pobavit, kterej mě i několikrát docela hlasitě rozesmál, a hlavně kterej ani na okamžik nenudil. A takový teenage komedie jsou nejlepší a já nevidím důvod proč tenhle film svým hodnocením shazovat, když jsem se fakt bavil, a to od samýho začátku až do úplnýho konce, a některé geniální nápady mi asi zůstanou viset v hlavě a budu se jim smát ještě dlouho poté, co jsem tenhle film viděl. Za všechny budu jmenovat například probuzení z kómatu za pomoci baseballové pálky (a to nejen na začátku filmu, ale i na konci během záverečných titulků, kdy tenhle způsob zkouší pan doktor aplikovat i na jinou pacientku), pak naprosto geniální bylo, jak ta holka vypadla za jízdy z jedoucího autobusu, a nakonec se ještě teď směju i vynikajícímu šampaňskému s příchutí psí moči. Tenhle film je prostě geniální a já se nebojím přiznat k tomu, že jsem se u něj královsky bavil a že jsem si to užil. Filmu navíc hodně pomáhá, že zde hrají neznámí herci, které tedy alespoň já osobně vůbec neznám, a díky tomu jsem se mohl plně soustředit na film. Navíc herecké výkony byly naprosto perfektní a dá se skoro říci, že lepší už to ani být nemohlo. A tak bez jakéhokoliv zaváhání hodnotím tuto teenage komedii jako výbornou a nadprůměrnou a po zásluze uděluji čtyři hvězdy. ()
Naprosto nicim originalni pubertacka komedie s typickou dvojkou prasak - dobrak, jeden chce opichat co nejvic holek, druhej ziskat svoji holku zpatky. Jenze film je delanej jako roadmovie, takze je perfektne sviznej, Trevor Moore je fakt super hovado a vetsinu foru obstara on, navic vtipna vedlejsi postava Konsky pero a zaver ve vile Playboye, coz znamena spoustu sexy zenskejch. Vtipy jsou, jak uz to tak bejva, od nechutnejch, pres trapny az po brutalni, ale vetsinou to je fakt zabava a nuda nehrozi ani omylem. ()
Dost bláznivá komedie, ale ty já mám nejradši. Nejenom proto, že je tady většina lidí hrozně sundá, ale taky proto, že dokážou upřímně pobavit. I když většinou obsahujou hromadu nechutností. A tohodle filmu nevyjímaje přesto, že tady to bylo tak nějak přirozené. Celkově je ale Miss Březen dost nápaditá komedie, která možná na povrch vydrápala herce, kterého si v Americe začnou všímat, a tím je Trevor Moore. Ty jeho scény totiž byly kolikrát naprosto geniální a já se nedokázal přestat bavit. Tak proč bych pak takovejhle film měl srážet, když byl na jednu stranu blbej, ale na druhou stranu jsem se u něj bavil...Většina to asi nedokáže na plno přiznat, nebo jsou takoví suchaři, kteří nedokáži ocenit obyčejnou ale vtipnou komedii. Já se u ní prostě bavil. ()
Nic moc komedie, spousta vtipů je tam tak trošku navíc a jsou křečovitý, fekální vtipy jsou fakt echt fekální a co hůř, nejsou ani trošku vtipný a opravdu zábavný scény se daj spočítat na prstech jedný ruky, no ale důležitý je, že tam aspoň nějaký jsou a tak to dokáže v rámci možností a žánru teen komedie tu a tam docela slušně pobavit a návštěva playboy párty je rozhodně fajn ()
- Zlaté maliny - nominácia: Najhorší herec vo vedľajšej úlohe (Hugh M. Hefner). (filip289)